2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçmiş olsun cnm bnmmmm
ben yeni okudum bilmiyodum
O senin yol arkadaşın hayatım annen başkadır eminim ama kocanda en gzl şekilde bakıp seni iyi etmiş bak buralara girip durumunu yazıyorsun bize kıyamam sana yaaa

en büyük ailemiz ama senin ailen şimdilik çekirdek daha :)
inş. bebişler nasip eder Allah sana

elçiiiiin yapma ltfen maşallah eşine herkezs yapmaz allah onun ekskliğini gstermesn bu eşimzn yeri ayrı annemzn yeri apayrı yapma topla kendni annene söylememkle de ii yapmşsn dr ilaç mı verdi sancıların geçtimi

kıslar hepinize çok tşk ederim allah razı olsun sizden evet eşim saolsun hep destek oldu zavallım nasıl korkmuştu ya anlatamam işte uzak olunca anne sevgiis istiyoz hasta olunca sanki onların sevgisi olunca yanımızda daha çabuk iyi olacakmışım gibi geliyor

kıslar baya iyi oldum sancım az var antibiyotik verdi 2 tane onları içiyorum düzenli olarak sıcak tutuyorum kendimi ayaklarıma hep sıcak su torbası koyuyorum daha dikkat ediyorum kociş hep ayagıma bakıyor terlik yoksa hemen terlik giy ayagına diyor uyarıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…