- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.221
kıslar yaa başıma geleni hiç sormayın walla o gün kociş geldi gittik burda bir hastaneye tam doktorun kapısınız önünd ebekliyorum kocişe yaslandım gerisini hatırlamıyorum bayılmışım kafamı çarpmışım
baya kötü oldum idrar yollarını üşütmüşüm kanımda düşük çıktı kociş bana güsel güsel baktı o arada annecim aradı sölemedim duysa çok üzülürdü atlar gelirdi ama kıslar uzaklara gidecekler için sölüyorum
evde hep yattım ama annecim olsa bana ne güzel bakardı kocişte çok güsel baktı ama anne başka kıslar şuan çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum
kıslar yaa başıma geleni hiç sormayın walla o gün kociş geldi gittik burda bir hastaneye tam doktorun kapısınız önünd ebekliyorum kocişe yaslandım gerisini hatırlamıyorum bayılmışım kafamı çarpmışım
baya kötü oldum idrar yollarını üşütmüşüm kanımda düşük çıktı kociş bana güsel güsel baktı o arada annecim aradı sölemedim duysa çok üzülürdü atlar gelirdi ama kıslar uzaklara gidecekler için sölüyorum
evde hep yattım ama annecim olsa bana ne güzel bakardı kocişte çok güsel baktı ama anne başka kıslar şuan çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum
elçin çok geçmiş olsun canım benim ayaklarını üşütme sakın patiklerini giy emi
merhabalr herkese benim dugunumde kısmetse 27 mart 2011 çiğlide
bebişlerrrr
burdan sipariş ettiğim bornozlarım gelmiş
annem dediki süper renk almışsın dedi
eve gitmek için sabırsızlanıyorum
bebişlerrrr
nerden sipariş verdin kız bende bornoz alacğım bakayım bende yaww adresini yazarmısın
bu patikten sonraki muhabbeti hatrlayıncamı güldün kız buket
bzede gsterrmsn müge nerden aldn kaça resmi varmı :)bebişlerrrr
ya cnm sen benm sölediğim parfümü bilmiyo musun cvp ta yazmadın
aradada7-8 satır kırık pirinç yapsa nasıl olur ki?
huu huuu ne yapıyorsunuz millett zuzunuzu unutmayın bugün eğitimim son günü yarınn son hız aranızda olacağımmm
nerden sipariş verdin kız bende bornoz alacğım bakayım bende yaww adresini yazarmısın
huu huuu ne yapıyorsunuz millett zuzunuzu unutmayın bugün eğitimim son günü yarınn son hız aranızda olacağımmm
burdan aldım cnm
bu siteden
çamaşır sepeti diye bi başlık var ordan çekerim resimleirni yine akşama:)
150 tl ye yok yok
2 bornoz 2 el hvlusu 2 büyük havlu sabun kese fln :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?