- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.321
23 yaşındayım canım, istanbuldayım benn
23 yaşındayım canım, istanbuldayım benn
2 kere swordum daha sormam
Napıyım Elçin yaaa burdayız ama tanımıoruz o yüzden soruorum Kübra ne güsel devlet memuru gibi bazılarının mesaisi
saol meltemcim ya allah kimseye göstermesinElçincimm geçmiş olsun canım yazdım dier sayfalarda ama olsun seni görmüşken yeniden söyleyim ...
Mügemiz var bi tane tam bizlik26 yasında istanbulda yasıyor onunla tanıstım nicki de lolola
ayşecim çok tşk ederim canım benimm bugün mantar sote yapıyorum aklıma geldin ya benim kociş çok seviyor bamya yapim dedim yok yok sen mantar sote yap dedi mecbur yaptık yanii evinde çok güsel canım kira ama dimi sizin ev çok büyük maşş. ama mutfagını göremedikKızlar evim için güzel dileklerinize çok teşekkür ederim.
Çok şükür bugünlere.
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun yalnız hepiniz ardarda çok çabuk evleneceksiniz. Seneye bu zamanlar çok güzel olacak. Zuzu sen falan seneye bu zaman benim gibi 2,5 aylık falan evli olacaksın.
Umarım bu samimiyettimiz hep surer güzel günlerde.
Bebiş haberlerimizi de veririz.
Allah hayırlısını versin ama ben 1,5 2 sene sonra düşünüyorum hamile kalmayı. Tabi hayırlısı olsun inşallah
Elçincim canım çok geçmiş olsun, kendine dikkat et.
Edacım aranızın düzelmesine çok sevindim Allah bida hiç bozmasın
mügenin çamaşırlara bende bakamadım müsaitken bakcam bir ara.
saol meltemcim ya allah kimseye göstermesin
müge lolola gördümde tanımak kısmet olmadı neyse karşılıklı görürünce konuşuruz artık tanıcaz burdakileriii
ayşecim çok tşk ederim canım benimm bugün mantar sote yapıyorum aklıma geldin ya benim kociş çok seviyor bamya yapim dedim yok yok sen mantar sote yap dedi mecbur yaptık yanii evinde çok güsel canım kira ama dimi sizin ev çok büyük maşş. ama mutfagını göremedik
kıslar esra nerde göremedim onu ben
Elçinim evim kira 800 kiramız.
3 oda 1 salon canım. Büyük şükür ama çok da öyle temizliği zor değil 110 mt2
Inşallah hepimziin böyle evleri olur.
Ev sıfır ilk biz oturduk.
Inşallah seneye falan ev taksidine girmek istiyoruz. Bakalım.
Bende dün gece bu akşam ve yarın için tavuklu mantar sote yaptım. Benimde aklıma sen geldin  yanına da bulgur pilavı.
Bu ara daha çok yoruluyorum diye arada dışarıdan da söylüyoruz haftada bir filan
Salı dışarıdan yemiştik
Dün kahvaltı hazırladım bide sucuklu yumurta
Bugün artık yemek hazır olsun dedim.
inş. canım inş. istediginiz gibi bir ev alırsınız off ya bu ist. kiralar nekadar fazla yaa ama ev cidden çok güsel yaa biz hep aynı zamnada yapıyoz ya mantar soteleri wallaa olsun arada olur yaaa çalışan için çok zor walla ben işe girsem galiba arada kayınvalidemlere gderim yemege iyiolur benim içinn
herkese merhabaaaa ... 2011 'de bende gelin olmak istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?