- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.361
canım ben bunu ördüm ama sadece bunu veremem. mutlaka güzel bir hediye almam lazım.çünkü bizim ilk sevgililer günümüz.
günaydın müge hoşgeldin. canım takma kafana oluyor mutlaka. ama maşallah burnu sürtsün falan. ben beceremiyorum hiç böyleşeyleri. hemen barışıyorum hatta ben arıyorum
Eki Görüntüle 134038
kızlar atkının son durumu. bugün iş yerine getirmedim işler yoğun olur boşuna taaşımayayım diye
müge sen moda tasarım falan mı okuyorsunj
günaydın zuzummm nihayet kavuştuk sana
yaaa evet b hediye almak da lazm aynen bizim de ilk sevgililer günümüzama bulamadım ne alıcağımı yaaaa, saat düşünüyodm, düğünde saat takılcak gerek yok fln dedi arkdaşlarım, prfüm alsam kalıcı bişi değil bitiyo öyle de istemiyorum, kıyafet alsam nişan bohçasında bi sürü aldık yeter :) bilemedim ben onuuuuuuuuu
günaydın 2011 gelinleri :)) herkese hayırlı cumalar.. kübracm süpersn atkı bayaa ilerlemş haftasonu tamamlarsın sen ah bde ben bilsem ne yapacağımışurda kaç gün kaldı yaa
maşallah diyorum canım ya hamarat çıktın sen
ben tasarımcıyım zaten cnm
kavgamızın sebebi çok saçmaydı zaten ona kızdım
saat vermedik birbirmize buluşacaktık bende kuafördeydim durmadan aradı fln ne zmn çııkıyosun diye
sonra "ben seni aricam "dedim suratınma kapadım çünkü fön mak.nesi kafamda bişi duymuyorum ...
efendim ben kuaförcüleirn yanında ona nasıl kaparmışım telefonu sonra araba kullanırkende karıştı ...
el frenini fln çekti inmek istedi.. bende dedim ki yolun ortasında indirmem babana bırakıcam dedim snr cnm cicim yaptı ama sesini yükseltesi bağırması hiç hoşuma gitmedi
yemeğe gittik ama yemek yiyemedim midem kitlendi
kübra iyi iş çıkarmışssınnn :81:
lolaaaaa nasıll bornoz takımını beğendin mii
teşekkürler canım.hatta akşam öyle gaza gelmiştim ki annem dur dur diyor birazda başka gün örersin
önemli bişey değilmiş canım sıradan tartışmalar. benimde hemen iştahım gider.
kendine gelinlik tasarladın mı
günaydın kızlar nasılsınız
kendime duvak tasarlıyorum
gelinlik biraz uç noktalarda olduğum için tasarlamıyorum hazır alicam.
ya kabarık ya da düz yani ortası yok :)
bide ben evlenirim derim evlenmem fln sağım solum belli olmaz
hala muallakta olduğum konular oluyor.
o yüzden duvak şimdilikl yeterli
günaydın hoşgeldin canım.
kızlar hazır işler skainken kendimi tanıtalım mı bazen isimler karışıyor. isim nerde oturuyoruz ne zaman düğün ne kadardır nişanlıyız. nereye gelin gideceğiz ne iş yapıyoruz falan.
ahh hayatım yazxmayı unuttum sinirimden
neyse bornozdan bahsedim içim açılsın
en kötü evlenmezsem evde değiştirir değiştrir kullanırım
bir keree inanılmaz yumuşak ve emici dün suyla test ettim
sonra renkler gerçekten burda gördüğüm gbi ve içinde çok tatlı K.K. kupası ve kartı çıktı sanırım^%30 indirimlerim olucak burdan alışveriş yaparken
ve paket resmen koskocamandıııı
yaa resmen hediye almış gii büyülendim
çılgın diyorum ama haksızda değilim. kız bişey olmaz erkekler dengesiz olur böyle şeyler hemen vazgeçme evlenmektenyay burcumusun
çok güzel anlatmışsın ama yinede taçın bambu aşk-ı memnu bornozları aşkım hala devam ediyor.İstiyorum o bornozu ben istiyorum istiyorum istiyorum:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?