• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

pekte yakın sayılmamm tatlımm
bursadanmısın sende ben ilçedeyimm
bende bi kere gittim çok beğendimm arkadaşın gelin hamamını orda yaptık :66: :66: :66:

yok canım ben ankarada oturuyorumm. ama çk gittim bursaya.kardeşim orda okuyordu.. bi de m.kemalpaşa taraflarını bilirim (eski sevgilimdenn :)) burda da güzel bi hamam olsaydı ben de gelin hamamımı yapardımm.şanslısınız ne güzel

ya benim bi de ikizim var daa... Ona şimdiden gelinlik bakıyoruz :) benm gelinliğimde çok hatalar oldu.yapamadılar. Rastgele bi gelinlik vermek zorunda kaldılar.:5:. Kardeşim de öyle olmasın diye araştırmamı söyledi..

anladım oluyor böyle sıkıntılar şans
evlilk hazırlığı bölümde gelinlik sayfası var istersen oraya bak bir sürü model var birde facebook ta gelinin dünyası

kızlar bn çıkıyorum herkese iyi tatiller buketcm sana yarın için bol şans diliyorum :)

nurgülcm sennde bugnn çok gzel geçer inşallah hayatın boyunca unutamayacağın çok gzel musmutlu bir gn olsn
öpüyorum kızlar hepinizi güle güle

sağol canım şansını aldım yarın giderken yanımda götüreceğim

anladım oluyor böyle sıkıntılar şans
evlilk hazırlığı bölümde gelinlik sayfası var istersen oraya bak bir sürü model var birde facebook ta gelinin dünyası

baktım ama bayadır kimse bişi yazmamış terkedilmiş sayfalar.alabileceğim resimleri aldım zaten.. neyse face e bakayımm.. hoşçakalınnn kızlarr

yok canım ben ankarada oturuyorumm. ama çk gittim bursaya.kardeşim orda okuyordu.. bi de m.kemalpaşa taraflarını bilirim (eski sevgilimdenn :)) burda da güzel bi hamam olsaydı ben de gelin hamamımı yapardımm.şanslısınız ne güzel

ANKARAYADA ÇOK SIK GİTTİM AMA ARTIK NİŞANLANDIKTAN SONRA GİDEMİYORUM AKRABALARIMIZ VAR ORADA GÖLBAŞINDA
MUSTAFA KEMAL PAŞA TARAFLARINI BENDE ÇOK İYİ BİLİYORUM oranın erkelerine pek güven olmaz derler ama

ANKARAYADA ÇOK SIK GİTTİM AMA ARTIK NİŞANLANDIKTAN SONRA GİDEMİYORUM AKRABALARIMIZ VAR ORADA GÖLBAŞINDA
MUSTAFA KEMAL PAŞA TARAFLARINI BENDE ÇOK İYİ BİLİYORUM oranın erkelerine pek güven olmaz derler ama

aynenn yaa. ben de güvenmedim zaten ,bıraktım geldiimm:) Ankara'ya da beklerizz.. soğuk ve karlı ankaramızaaa :)
neyse tanıştıgıma memnun oldum canım.:34: çıkmam lazımm şimdi.hoşçakall canımm :74:

allah seni kız soru yağmuruna tuttuk kız bizden yardım fikir istiyor :)))))))))))))))))))

evliyiz biz resmen ailelerde biliyor ama düğünü yaza istedik ama bebek geldi. bizde şimdi yapalım dedik ama eşimin istediği gibi bi düğün hayalı suya düştü.
ne deseniz haklısınız ama yaşamak çok farklıymış

Back
X