• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kaçtıı oda iştee edacımm tuhaff bi,şi oldugunun kendide farkında ondan güldü galibaa

kızlar güldüm çünkü mutluyum zamansız olsada bebeğim, istenen bi bebekti biz zaten resmen evliyiz sadece düğünü erteledik görev yerlerimizin farklılığından dolayı çünkü bir araya gelince yapmak istemiştik.
inşallah size bi gün bebeğinizin olacağını duyarsınızda sizde sevinirsiniz güzersiniz benim gibi
ben mutluyum
ede ve elcin 2nize de teşekkür ederim beni fazlasıyla aydınlattınız

kızlar güldüm çünkü mutluyum zamansız olsada bebeğim, istenen bi bebekti biz zaten resmen evliyiz sadece düğünü erteledik görev yerlerimizin farklılığından dolayı çünkü bir araya gelince yapmak istemiştik.
inşallah size bi gün bebeğinizin olacağını duyarsınızda sizde sevinirsiniz güzersiniz benim gibi
ben mutluyum
ede ve elcin 2nize de teşekkür ederim beni fazlasıyla aydınlattınız

:))) bende buna güleyim canım olayları tam olarak anlatmadığın için nasıl aydınlatabiliriz farkındaysan kaç kişi sordu tam olarak konuyu öğrenmek için anlatım eksikliği olunca malum o kadar soru sormakla kaldık

konu uzunca sorulup cevaplandığında netleşti alternatif olarak bebeğim annesiniin düğününü görmüş olacak. toplum da çok rastlanan bir durum olmadığını düşünüyorum kendi fikrim bu yüzden erken yap rahat edersin hem sen hem aileler dedikodulara yer vermezsiniz....
bence iki aylık bir karın yada üç aylık bir karın çokta çıkmıyor
güzel bir düğün değil ilerleyen zamanlarda eğelence düzenlersiniz eşini de istediğini yapmış olur

:))) bende buna güleyim canım olayları tam olarak anlatmadığın için nasıl aydınlatabiliriz farkındaysan kaç kişi sordu tam olarak konuyu öğrenmek için anlatım eksikliği olunca malum o kadar soru sormakla kaldık

konu uzunca sorulup cevaplandığında netleşti alternatif olarak bebeğim annesiniin düğününü görmüş olacak. toplum da çok rastlanan bir durum olmadığını düşünüyorum kendi fikrim bu yüzden erken yap rahat edersin hem sen hem aileler dedikodulara yer vermezsiniz....
bence iki aylık bir karın yada üç aylık bir karın çokta çıkmıyor
güzel bir düğün değil ilerleyen zamanlarda eğelence düzenlersiniz eşini de istediğini yapmış olur

canım resmen ve dinen evliyiz sadece düğünü erteledik istediğimiz yerde yapmak için. neden dedikodu olsun herkes nerde nasıl ne şekilde olduğumuzu biliyor.

spicy mutfak ve banyo fayanslarını biz seçip yaptırıcaz evimize.bakıyoruz işteyavaş yavaş

abanoz ve beyaz düşünüyoruz ama bakalımm

seastercım nacizane sana önerim cnm bak bi model ekliorum sana beğenirsen yaptırırsın ama bu sene en çok satılan model deri desenli :16::16:

biz yunan adaları istiyoruz ama pasaport tu vizeydi nasıl uğraşacaz bilmiyoruz. bide otellerde olduğu gibi yurt dışı tatillerinde erken rezervasyon indirimi olmuyormuş, erken rezervasyon indirmini geçtik, ne tarihler belli ne fiyatlar :( 2-3 ay kala belli oluyormuş. beklemedeyiz şimdilik.. :97:
hmmm...maddi manevi külfetli olmuş biraz sizinki.gerçi bir kez gidiyosun balayına.burnumuzun dibi ama gidilemiyo bile ne kötü ya...sana bi otel sorayım Alanya'daymış.Granada Luxury duydun mu hiç?bi de bodrum marmaris bildiğin güzel otel.artık karar vermemiz lazım da:18:

Hepinize iyi pazarlar kızlar... :16:
Bir süredir abimde kaldığım için ondan fırsat bulup pek gelemiyorum :97:
arada gelip hazırlıklar ne alemde ona bakabiliyorum sadece... şaka maka 4 ayım kaldı düğün için
düşündükçe heyecanlanıyorum :69:

Meltemcim pazar günüde mi çalışıyorsun canım :44:
düğünden önce biraz dinlenirsin inşallah tatlım :29:

Back
X