• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaaa hepsi kolayını bulmuş, kaynanam çok iyi diyenlere imreniyorum valla, benimki de evde kontrol onda kimse sesini çıkarmıyo ona, bana nişan yapmıyodu takılar bölünmesin nişanla düğün arası çok az gerek yok fln diye, biz kendimiz yapıyoruz ız tarafının bileceği iş siz karışmayın dedi annem öyle nişan yaptık, kendi akrabalarının hepsine nişan yok söz demiş kendi aramzda yapıyoruz demişki takı takmasınlar diye.
düğün yapmak istemedi masraf olmasın diye nikah yapın dedi, öyle bi birbirimize girdik,
beyaz eşyalarımızı gri renkte istedim onları aldırmadı kullanışsız diye
mobilyaları yaptırıcaz diye konuştk, şidmi neymiş tv ünitesi kullanışsızmış adam öyle demiş, adam gibi bi tv sehpasıyla gümüşülk iki kapılı vitrin fln alıcakmışım
bugüne kadr sustk en sonunda nişanlım dedi, e anne olmuşken senin evi istediğin gibi döşe sen git otur orda biz burda oturalım eşya seçimini bari bize bırakın dedi
iyani şimdiden llallah ettm yani kaynanadan
cnm benimkide bu şekil karışmak istiyor ama izin vermiorum
gelinliğimi aldım die laf edip durdu
neymiş onla alıncakmış
biz ayrı şehirlerdeyiz dedim gelemem ben buldum alcam.
cnm valla fazla taviz vermemek gerek.
verdin mi başa çıkıolar. ben bilirim ben yaparım diolar
kayınvaldemde mobilya kousunda biçok fikir beyan etsede hiçbirini almıcam benim istediim olcak:D
en son takılar alınırken geldi ama bindallıyada gelcekmiş
şimdi derse sen nie almıosun biz alıruz die düğüne az zaman kala yine kavga çıksın istemiorum
kaynanam fobi oldu bende yaaa

kuzucum 420 dedi adam uyguna yaparız 340 aldım bunu evet canım kuğu modeli beğenmene sevindim :81:

cnm home artın kendi mağazasından mı aldın internette aynısı 760... bende dil ruba var ya onu düşünüyorum ama sen çok uyguna almışın... bizim burda home art yok netten alayım diyodum ama arada bi yatak örtüsü fiyatı daha var...

Betül'cüm çok ekonomik ve güzel bir alışveriş olmuş tebrikler anacım...
Zeynep, sanırım sorun yaşadınız düğün dönemi oluyor işte, ne kadar çırpınsakta gençlere bırakılmıyor malesef...

cnm nişanlımla bi sorun yok şükür
herşei ben yaparım üzülme yeterki dio
ama gel gelelim kayınvaldem tatsızlık çıkarmaya yer arıo.
herşeyde de bi sorun çıkarılmazki
bu günler en gzl günlerimiz ama anlayış gösteren kim

neymiş onla alıncakmış
kayınvaldemde mobilya kousunda biçok fikir beyan etsede hiçbirini almıcam benim istediim olcak:D
şimdi derse sen nie almıosun biz alıruz die düğüne az zaman kala yine kavga çıksın istemiorum

az bir aşama kalmış onlarıda hayırlısı ile atlatırsın canım inşallah dua etki aynı yerde değilsiniz şanslısın yinede

cnm home artın kendi mağazasından mı aldın internette aynısı 760... bende dil ruba var ya onu düşünüyorum ama sen çok uyguna almışın... bizim burda home art yok netten alayım diyodum ama arada bi yatak örtüsü fiyatı daha var...

canım ben taç lınens satan bir mağazadan aldım oralarda daha uyguna oluyor fiyatlar netteki fiyatlar çok şişirme sakın netten alma herhangibir mağazada bulursun bebişimm

yaaa hepsi kolayını bulmuş, kaynanam çok iyi diyenlere imreniyorum valla, benimki de evde kontrol onda kimse sesini çıkarmıyo ona, bana nişan yapmıyodu takılar bölünmesin nişanla düğün arası çok az gerek yok fln diye, biz kendimiz yapıyoruz ız tarafının bileceği iş siz karışmayın dedi annem öyle nişan yaptık, kendi akrabalarının hepsine nişan yok söz demiş kendi aramzda yapıyoruz demişki takı takmasınlar diye.
düğün yapmak istemedi masraf olmasın diye nikah yapın dedi, öyle bi birbirimize girdik,
beyaz eşyalarımızı gri renkte istedim onları aldırmadı kullanışsız diye
mobilyaları yaptırıcaz diye konuştk, şidmi neymiş tv ünitesi kullanışsızmış adam öyle demiş, adam gibi bi tv sehpasıyla gümüşülk iki kapılı vitrin fln alıcakmışım
bugüne kadr sustk en sonunda nişanlım dedi, e anne olmuşken senin evi istediğin gibi döşe sen git otur orda biz burda oturalım eşya seçimini bari bize bırakın dedi
iyani şimdiden llallah ettm yani kaynanadan

Allah yardım etsin canım.
Senin kullanacağın ayrı oturacağın evdeki eşyalara niye karışıyor ki.
Keşke sen istediğin renkte alsaydın beyaz eşyalarını.

cnm nişanlımla bi sorun yok şükür
herşei ben yaparım üzülme yeterki dio
ama gel gelelim kayınvaldem tatsızlık çıkarmaya yer arıo.
herşeyde de bi sorun çıkarılmazki
bu günler en gzl günlerimiz ama anlayış gösteren kim

Ah canım zor durum gerçekten.
Benim kayınvalidemde sorun çıkarmaya başladı bu aralar, Allah yardımcımız olsun...

betülcüm aldıkalrını güle güle kullan canım.yer tam olarak neresi?? bende hafta sonu çıkıp bişiler alayım dedim ama, hastalandım.halada hastayım zor çalışıyorum:2:

cnm bunu aldığın yerin telefon numarası varsa verir misin ben bi arayıp görüşsemm ???

canım ellerinde iki tane home artın modeli vardı adam zaten bunlar lükse kaçıyor küçük bir ilçede satılmıyor dedi 420 den 340 verdi senin modelinde çok güzel baya ağır bir model bak burdan cimcime de home arttan aldı istanbuldan yüzde 50 indirim var diyordu onun aldığı yerde modeller çokmuş istersen ona sor canım istanbuldaysan ben konyadayım:31:

neymiş onla alıncakmış

ay aynen yaaa :) nişanlıma annenle konuştk diyince yine ne oldu diyo garibim

betülcüm aldıkalrını güle güle kullan canım.yer tam olarak neresi?? bende hafta sonu çıkıp bişiler alayım dedim ama, hastalandım.halada hastayım zor çalışıyorum:2:

canım tekrdağ çorlu yolunda ev tekstli ve mefruşat bölmnde bunun topiği var adres tel filan yazıo hep ve bn oradan duyup gttim.. çk sağol hayatım

edoş çok geçmiş olsun kuzummmm çıkamadın mı kıyamam ben sana ilaç falan alıyorsun dimi dikkat et bak salgın var

Mstfm, home artın mağazasından almadım ben, bir çok marka vardı orada.
Muhtemelen bulunduğun yerdeki mağazalarda da vardır, ben yatak örtümü 180 liraya aldım, etiket fiyatı 355'ti.
Hatta o mağazada annemin geçen sene 1000 liraya sorduğu yatak örtüsü 399 liraydı...

canım ellerinde iki tane home artın modeli vardı adam zaten bunlar lükse kaçıyor küçük bir ilçede satılmıyor dedi 420 den 340 verdi senin modelinde çok güzel baya ağır bir model bak burdan cimcime de home arttan aldı istanbuldan yüzde 50 indirim var diyordu onun aldığı yerde modeller çokmuş istersen ona sor canım istanbuldaysan ben konyadayım:31:

anladım cnm bende ilçedeyim burdada yok bi arim bakalım...

Back
X