- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.081
cnm benimkide bu şekil karışmak istiyor ama izin vermiorumyaaa hepsi kolayını bulmuş, kaynanam çok iyi diyenlere imreniyorum valla, benimki de evde kontrol onda kimse sesini çıkarmıyo ona, bana nişan yapmıyodu takılar bölünmesin nişanla düğün arası çok az gerek yok fln diye, biz kendimiz yapıyoruz ız tarafının bileceği iş siz karışmayın dedi annem öyle nişan yaptık, kendi akrabalarının hepsine nişan yok söz demiş kendi aramzda yapıyoruz demişki takı takmasınlar diye.
düğün yapmak istemedi masraf olmasın diye nikah yapın dedi, öyle bi birbirimize girdik,
beyaz eşyalarımızı gri renkte istedim onları aldırmadı kullanışsız diye
mobilyaları yaptırıcaz diye konuştk, şidmi neymiş tv ünitesi kullanışsızmış adam öyle demiş, adam gibi bi tv sehpasıyla gümüşülk iki kapılı vitrin fln alıcakmışım
bugüne kadr sustk en sonunda nişanlım dedi, e anne olmuşken senin evi istediğin gibi döşe sen git otur orda biz burda oturalım eşya seçimini bari bize bırakın dedi
iyani şimdiden llallah ettm yani kaynanadan
gelinliğimi aldım die laf edip durdu
neymiş onla alıncakmış
biz ayrı şehirlerdeyiz dedim gelemem ben buldum alcam.
cnm valla fazla taviz vermemek gerek.
verdin mi başa çıkıolar. ben bilirim ben yaparım diolar
kayınvaldemde mobilya kousunda biçok fikir beyan etsede hiçbirini almıcam benim istediim olcak

en son takılar alınırken geldi ama bindallıyada gelcekmiş
şimdi derse sen nie almıosun biz alıruz die düğüne az zaman kala yine kavga çıksın istemiorum
kaynanam fobi oldu bende yaaa