• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

mstfm, home artın mağazasından almadım ben, bir çok marka vardı orada.
Muhtemelen bulunduğun yerdeki mağazalarda da vardır, ben yatak örtümü 180 liraya aldım, etiket fiyatı 355'ti.
Hatta o mağazada annemin geçen sene 1000 liraya sorduğu yatak örtüsü 399 liraydı...

tmm cnm şimdi indirimde galiba yaza pahalanır ben bu ara bakayımm..

:1:
benimkide ne oldu bişiymi oldu dio
ztn tel edip konuşmamı istemio hiç :D
valla işime gelio benimde

hepsi aynıymış yaa ben sadece benimki öyle sanıydum :)
ilk başlarda huzursuzluk çıkmasın diye herşeye tmm diyodum o yüzden kendi ailemle de kaç defa birbirimize girdik günlerce konuşmadık ama baktım ki olucak gibi dğl ehrşeye müdahale ediyo
kilomdan tutun normal günlük kıyafetime kadar
anası diyo kapalı giyin uzun giyin bol giyin fln nişanlım gidiyo mini elbiseler pembe ojeler alıyo bana annemin dediği gibi giyinirsen istemem seni beğenmem fln diye en sonunda patladm ben de aralarında kaldım, nişanlıma dedim bi daha bana kıyafetimle ilgili bişey söylerse yüzüğü annenin eline bırakcam beni kabul ediyosanız böyleyim oğlunuz da böyle istiyo, istemiyosanız alın yüzüğünüzü kendinize istediğiniz gibi bi gelin bulun dicem dedim, cvbını vermediğin kabahat konuşturma annemi o senin kıyafetine karışamaz dedi, son hamleyi bekliyorum şimdi =)

Ben herhalde evlenince çekebilicem çeyizimi:)))
yaa her haftasonu fotolarını çekmeyi nasıl unutmayı başarıyorum bravo bana...
bide benim kendi evimdede değil çeyizlerim.
nişanlımla olan evimizde artık bi daha gittiğimde resimlerini çekerken sorarsa niye çekiyorsun diye
kızlara çekiyorum dicem..
çekindiğim için çekmeyi hep unuttum yaa :4:

hepsi aynıymış yaa ben sadece benimki öyle sanıydum :)
ilk başlarda huzursuzluk çıkmasın diye herşeye tmm diyodum o yüzden kendi ailemle de kaç defa birbirimize girdik günlerce konuşmadık ama baktım ki olucak gibi dğl ehrşeye müdahale ediyo
kilomdan tutun normal günlük kıyafetime kadar
anası diyo kapalı giyin uzun giyin bol giyin fln nişanlım gidiyo mini elbiseler pembe ojeler alıyo bana annemin dediği gibi giyinirsen istemem seni beğenmem fln diye en sonunda patladm ben de aralarında kaldım, nişanlıma dedim bi daha bana kıyafetimle ilgili bişey söylerse yüzüğü annenin eline bırakcam beni kabul ediyosanız böyleyim oğlunuz da böyle istiyo, istemiyosanız alın yüzüğünüzü kendinize istediğiniz gibi bi gelin bulun dicem dedim, cvbını vermediğin kabahat konuşturma annemi o senin kıyafetine karışamaz dedi, son hamleyi bekliyorum şimdi =)
cnm istisna değiliz.
en çok nişanlıma üzülüyrm.
ama bende çok cadıyımmm :1:

edoş çok geçmiş olsun kuzummmm çıkamadın mı kıyamam ben sana ilaç falan alıyorsun dimi dikkat et bak salgın var

yok canım çıkamadım.2 haftadır bişey çıkıyo kuşum ya evden çıkmak nasip olmuyo.bu durumda çeyizede bişi alamıyorum 2 haftadır.Neyseki bugun nişanlımın izin günü.akşama kadar iyi olursam beni götürceğini söyledi.bu arada resimlerini göremiyorum canım.kendi topiğindemi :26:

yok canım çıkamadım.2 haftadır bişey çıkıyo kuşum ya evden çıkmak nasip olmuyo.bu durumda çeyizede bişi alamıyorum 2 haftadır.Neyseki bugun nişanlımın izin günü.akşama kadar iyi olursam beni götürceğini söyledi.bu arada resimlerini göremiyorum canım.kendi topiğindemi :26:

benim topiğim yokki buraya ekledim

edoş 4910 sayfada bak kuzum bak

Back
X