2011 gelin adayları buyrun sohbete

Slm kızlarrrrrrrrrrr:)bende aranıza katıldım.Aralıkta sözlendim Nisanda Nişan var hiç bir hazırlık yapmadımmmm:)Çok rahatım nedense bari sizlerden gaza gelim birazzz neler yaptınızz bakem

hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun benimde cumartesi günü nişanım oldu bende çok rahatım hiç stress olmuyorum aman nazar falan değmesin cumartesi akşamı nişanım vardı o gün işe geldim saat 4 te evde oldu 8 de nişanım oldu sende bendensin

Sözüm kalabalık olunca bende nişanı salonda yaptım .)))
çok ta rahattım hatta temizlik yapıyordum tekrardan kuföre randevum 3 de idi ben kaptırmışım kendimi bir baktım saat 3 geçiyor ellerimde çamaşır sulu gittim kuaföre yani o kadar rahatyım ama sorarsan birşey hatırlıyormusun yok aklı

ayyy canım benim ya sende bendensin bende çok rahattım nişanımda

peki nişanı yemekli mi yaptın?benim ailem güzel bi yerde yemekli olsun istiyor ama düğünden o kadar az zaman önce de o kadar masraf yapmaya gerek yok gibi geliyor.bir de aileler çok kalabalık:97:

Bohça süsü yok kurdela yok masa üstüne pıllardan yok baş harflerimiz yok nişan tepsisi hepsi ayrı bir güzeldi koşturmacalar :)))

allah bütün kızlara nasip etsin böylr güzelllikker

peki nişanı yemekli mi yaptın?benim ailem güzel bi yerde yemekli olsun istiyor ama düğünden o kadar az zaman önce de o kadar masraf yapmaya gerek yok gibi geliyor.bir de aileler çok kalabalık:97:

biz canım davetiye bastırdık salonda olunca çokta açılmadık 300 tane davetiye 150 nişanlıma 150 bizimkiler salon zatnen 350 400 kişilikti pasta kesmek istemedim düğünde keseitm diye kola ve kurubasta servisi yaptırdım düğün gibi oldu zaten herkes der sizinki gibi güzel nişan görmedim hiç diye biz salonda 450 500 yakındık öyle bişey yapsaydık başa çıkamazdık genelde düğün de oluyor yemek faslı nişanda kız gidiyor diye üzülüyorlar birde üstüne yemek vermezlerdi bizimkiler şahsen .)))))))))))))

benimkiler seviniyolar demek ki

günaydınnnnnnnn
mıstıkkkkkk günaydın kız ne yaptın yatak örtüsüne karar verdin mi benimkinin kenarları ve yastıkta inciler var düşme olur mu diye de tereddüt eder oldum şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…