2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm dokunduğun anda bile kalitesi belli oluyor... Benm hepsi sarev bi tanesi pierrre cardin keşke onuda sarevden alsaydım... Diğerlerine göre biraz daha parlak kumaşı biraz daha sık işlenmiş gibii..

sağol bnm 5 pamk saten bi sarev ç.k var 2 tanede tek kişiliğim var onlarında bri ranforce bri pamuk saten.. daha nevresm takımı almayı düşünmüorm çk beğenp aşık oldğm çıkana kadar.. yksa nişanlmla annem bni topa tutacak :)

banada 4 pamuk yeter.. 2 tane ranforce birini misafire alıcam zaten.. Bide tek kişil o da misafire... Sadece yatak örtümü alırken içine uyumlu parlak saten nevresim takımı alcamm...

Kızlar gelinlik işini napıcaz ya. Off en önemlisi
Aklımda kesin bi modelde yok

canım gidip deneyeceksin. ben çok model baktım internetten. işte bu dediğim modele yakın bir gelinlik denedim farum istanbul daki gelinlikçide felaketti iyi ki yaptırmamışım dedim. dene bak sana yakışanı bulursun. ben başladım haftaya ilk prova. inşallah istediğim gibi olur. çok korkuyorum bende

günaydın fıstıklarrrr

dün akşam iş çıkışı koruparka gittim kaşık bıçaklarımı verdim parasını aldım geldim Jumbo almak istiyorum ama bu seferde parlak mı mat mı ona karar veremiyorum

Son düzenleme:

aslı sıkıntı yapma kendine bu konuda
gelinlikçilere gidince açılıosun ztn
zevkine göre mutlaka bulursun.

Kızlar benim özellikle düşündüğüm kol meselesi.
Straplez istemiyorum çünkü heryerde de straplez var.
Ben yarım kollu kısa kollu koltuk altını göstermicek bi model istiyorum
pek öle şelerde görmedim. sadece dantelden gördüm işte.
aman ne bilim işte nasıl olucak edicek diye düşünmeye başladım bu aralar.

Sen bilirsin canım ama benim parlaklar hoşuma gidiyor.

günaydın kızlar nasılsınız ben geldimmm ay hiç sormayın gelinlik meselesi benimde kafama takıldı ya pazar günü nişanlımın halasına da dedim hafta sonu gidip bakacağız diye ama daha var acele etmeyin mahmutpaşada diktiririz dedi

cnm sende beğendiğin modele kol yaptırırsın.
önemli olan sen gelinliği beğen kolu yapılır.
gittiğinde illa beğendiğin bir model olur.dantelden kollarda hoş oluyor.

sakın canım mat alma halam kullanıyor mat çbk.takımı başlarda çok şık duruyor ama ilerde kullandıkça su lekesi bırakıyor. kullanışlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…