- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #49.241
cnm dokunduğun anda bile kalitesi belli oluyor... Benm hepsi sarev bi tanesi pierrre cardin keşke onuda sarevden alsaydım... Diğerlerine göre biraz daha parlak kumaşı biraz daha sık işlenmiş gibii..
günaydın kızlarr.
sağol bnm 5 pamk saten bi sarev ç.k var 2 tanede tek kişiliğim var onlarında bri ranforce bri pamuk saten.. Daha nevresm takımı almayı düşünmüorm çk beğenp aşık oldğm çıkana kadar.. Yksa nişanlmla annem bni topa tutacak :)
bn 5 tane pamk saten aldm sarevden aldğım daha gelmedi exculıve saten yazıo onda mstfm kumaşı daha mı farklı daha mı parlk bi saten
benimde hiç pamuk satenim yok almayı çok istiyorum bakalım uygun birşey denk getirebilirsem
benimde hiç pamuk satenim yok almayı çok istiyorum bakalım uygun birşey denk getirebilirsem[/QU
CNM BEN İLK PAMUK SATEN ALDIM BAKTIM ÇOK GÜZEL HEPSİNİ PAMUK SATEN ALDIMMM..
sen aklına koydysan alırsn kuşum ennnnn uygn yerden
Kızlar gelinlik işini napıcaz ya. Off en önemlisi
Aklımda kesin bi modelde yok
değil mi bebişim Bir ucan Birde Kacan misali
canım gidip deneyeceksin. ben çok model baktım internetten. işte bu dediğim modele yakın bir gelinlik denedim farum istanbul daki gelinlikçide felakettiiyi ki yaptırmamışım dedim. dene bak sana yakışanı bulursun. ben başladım haftaya ilk prova. inşallah istediğim gibi olur. çok korkuyorum bende
aslı sıkıntı yapma kendine bu konuda
gelinlikçilere gidince açılıosun ztn
zevkine göre mutlaka bulursun.
günaydın fıstıklarrrr
dün akşam iş çıkışı koruparka gittim kaşık bıçaklarımı verdim parasını aldım geldimJumbo almak istiyorum ama bu seferde parlak mı mat mı ona karar veremiyorum
günaydın fıstıklarrrr
dün akşam iş çıkışı koruparka gittim kaşık bıçaklarımı verdim parasını aldım geldimJumbo almak istiyorum ama bu seferde parlak mı mat mı ona karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?