• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilcim bak ben tecrübelli olarak sölüyorum benim gelinligimde uzundu ve ben biraz kısaltmadıgıma pişman oldum nie dersen çünkü ayagıma çokkkkkkk takıldı çok canım sıkıldı o yüzdüen yinede sen bilirsin canım

24ünde yine gidicem elçinci ozaman ayakkabılarımıda alıcam topuklu
eğer baktım hala uzun ve takılcak gibiysem sanırım biraz aldırtırım
belki gerek bile kalmaz aldırtmaya

orta yolu bulucaz elbet napalım :)

bende onu istiyorum o yüzden çok bakıp model belirlemiyorum giyince işte bu diyeceğim bişey çıkacak nasılsa :)

bende kararsız kaldım madam burcu çok vasat diyorlardı la periye güzel deyince nysan oraya giderim dedim pofff kafam karıştı :)

400 çeşit var ama 4-5 taneden fazla denetmiyorlarmışşş :)

canım eğer ısrar edersen çok deneyebiliyorsun
ama tavsiye etmem kafan allak bullak olur

ya kızlar ben hiç gelinlik denemedim. bi tane giydim benim istediğim modele yakın üzerinde konuştuk. açıkçası şimdi kafam karıştı acaba ordaki modellerden giyip baksamıydım belki değişik bişey beğenirmiydim:53:

4-5 tanede karar verebileceğimi sanmıyorum canım daha önceden hiç denememiş biri olarak benim biraz daha denemem lazım :)

oraya gittiğin zaman istediğin kadar deneyebilirsin sadece ordaki çalışanlar fazla deneyip kafa karıştırmaması için söylüyorlar gidip bi bak bakalım laperiyede git ordada dene

nİLciğim gelinliğin çok güzelmiş. güle güle giy inşallah.
topuklu ayakkabınıda al öyle karar ver ama çok yerlerde olursa rahat hareket edemezsin gibime geliyor.

tşk ederim canım
evet canım 24ünde ayakkabıyla giyicem bida orda
topuklu ayakkabı giyince önü daha kısa arkaya göre önden şüpem yokta arkası için uzun gibi
neyse bi ayakkabıyla deneyimde ozaman anlaşılır

Kızlaar ortadan daldım ama konuya...
NİKAH GÜNÜMÜZÜ ALDIK :65::66::64:
26.06.2011 saat 16:30 itibariyle imzalarımızı atıyoruz, içim garip ve mutluyum...
İnşallah hayırlısı olur, Aslı'cım tarihi değiş istersen canım...

26.06.2011 saat 16:30 itibariyle imzalarımızı atıyoruz, içim garip ve mutluyum...

ohhhhhhhhhhhhhhh esracımm hayırlı ugurlu olsun cnaım yaa sonunda oldu yani çok sevindim senin adına hadi bakalım

esracımmm hayırlı osln cnm ne gzel önemli şeylern tamamlandı.. kız aynı gn gelin olcaktık :))) allah nasip ederse bn senden bir hafta önce tecrbe edicem :)

esracım senin izmirde olucakdı sanırım dimi nikah.benimde 26 haziran düğünüm ama nikah tarihi için martta gelin demişler.ben alamıyorum o yüzden nikah tarihi.düğün salonunda olcak nikah nasip olursa.ama ya memur müsait olmazsa diye korkuyorum bende:37:
Bu arada hayırlı uğurlu olsun..darısıda bize olsun :D

Son düzenleme:
Back
X