• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlısı olsun diğer yer ne oldu oraya gidicektin?

herkesi boşver canım kendi istediğine bak bende sade bir model istiyorum istemediğim bir şeyi giydirtemezler bana sonuçta bir kere evleniyorum ben nasıl istersem öyle olucak :))))))

inşallah canım çok çok güzel oluruz... yani bende öyle düşünüyorum ama işte herkes birden aynı yorumu yapınca içime kyrt düşmüyo değil :)) nişanlım şimdi ş.dışında eğitimde o gelsin 15 inde son kez bakıp karar vericem :))

nilcim gelinliğim tam benim tarzım puf puf kabarık prenses eteği gibi sanada çok yakışmış canım en mutlu gününde huzurla mutlulukla giy canım inşallah

Son düzenleme:
mrb kıslar nasılsınız bakalım nevar ne yokk
nilcim gelinligin çok güsel canım ya güle güle giyyy

kıslar gelinlik konuunda kim ne derse desin boşverin sizin düğün o yüzden istediginiz
gibi diktirin benim gelinligede öle demişlerdi ama ben istedigimi diktirdim giydim yani
takmayın kafanıza sizin istediginiz gibi olsunn

Hoşgeldin canım...
Evet artık deneyerek bulucam yakışanı ve istedğime yakın olanı inşallah :)
2 haftadır gelinlik provasına gidip gidip boş geliyorum:27:

evet bak aklında kalmasın. gösterişli ol ama alışık değilsen şatafata, yeterli geldiği yerde durdur. çünkü insanlar çok çok şatafatı seviyorlar. bende bu kadar yeter diyebildim yeri geldiğinde

evet canım kesinlikle... heleki büyükler herşey olsun istiyorlar.o yüzden son kez onlarsız sadece nişanlımla bakıp karar vericem inşallah.yoksa düğüne kadar dikim yetişmiycek bu gidişle :))

kızlar çok saolun tşk ederim değişik bi duyguymuş giymek
bide bişi sorayım sizce çokmu uzun boyu gelinliğin kestirme diorlar ama
bana uzun gibi gelio sanki

kızlar çok saolun tşk ederim değişik bi duyguymuş giymek
bide bişi sorayım sizce çokmu uzun boyu gelinliğin kestirme diorlar ama
bana uzun gibi gelio sanki

nilcim bak ben tecrübelli olarak sölüyorum benim gelinligimde uzundu ve ben biraz kısaltmadıgıma pişman oldum nie dersen çünkü ayagıma çokkkkkkk takıldı çok canım sıkıldı o yüzdüen yinede sen bilirsin canım

inşallah canım çok çok güzel oluruz... yani bende öyle düşünüyorum ama işte herkes birden aynı yorumu yapınca içime kyrt düşmüyo değil :)) nişanlım şimdi ş.dışında eğitimde o gelsin 15 inde son kez bakıp karar vericem :))
orta yolu bulucaz elbet napalım :)
aslında ben kabarık istemiyodum ama üstüme giyince işte bu dedim:)
bende onu istiyorum o yüzden çok bakıp model belirlemiyorum giyince işte bu diyeceğim bişey çıkacak nasılsa :)
bende bakıcam madam burcuya inşallah hayalimdeki gelinlik ordadır :)
bende kararsız kaldım madam burcu çok vasat diyorlardı la periye güzel deyince nysan oraya giderim dedim pofff kafam karıştı :)
laperiyede bakıcaktım ama sanırım hiç gerek yok 400 çeşit olduğuna göre :)

400 çeşit var ama 4-5 taneden fazla denetmiyorlarmışşş :)

Back
X