- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #49.381
nysan çok güzel olmuşsun güle güle giy hayırlı olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun diğer yer ne oldu oraya gidicektin?
herkesi boşver canım kendi istediğine bak bende sade bir model istiyorum istemediğim bir şeyi giydirtemezler bana sonuçta bir kere evleniyorum ben nasıl istersem öyle olucak :))))))
nysan güle güle giy canım gelinliğini çok güzelmiş kabarık kabarık bu sene bu modeller moda :)
cnm gelinliğin çok hoş.güle güle giyin inş.
ayy o yüksek yere çıkıp gelinlik giyince insan kendini peri fln sanıor yaa![]()
mrb kıslar nasılsınız bakalım nevar ne yokk
nilcim gelinligin çok güsel canım ya güle güle giyyy
kıslar gelinlik konuunda kim ne derse desin boşverin sizin düğün o yüzden istediginiz
gibi diktirin benim gelinligede öle demişlerdi ama ben istedigimi diktirdim giydim yani
takmayın kafanıza sizin istediginiz gibi olsunn
elçinimmm hoşgeldin bacım nbrr
tşk ederim canım hepimiz için inş.
evet bak aklında kalmasın. gösterişli ol ama alışık değilsen şatafata, yeterli geldiği yerde durdur. çünkü insanlar çok çok şatafatı seviyorlar. bende bu kadar yeter diyebildim yeri geldiğinde
bende bakıcam madam burcuya inşallah hayalimdeki gelinlik ordadır :)
kızlar çok saolun tşk ederim değişik bi duyguymuş giymek
bide bişi sorayım sizce çokmu uzun boyu gelinliğin kestirme diorlar ama
bana uzun gibi gelio sanki
ilk gidiceğin yer orası olsun canım eminim zevkine uygun bulucaksın orda tamm 400 çeşit gelinlik seni bekliyor olucak
kızlar çok saolun tşk ederim değişik bi duyguymuş giymek
bide bişi sorayım sizce çokmu uzun boyu gelinliğin kestirme diorlar ama
bana uzun gibi gelio sanki
topukluylamı giydin gelinliği eğer böyle son haliyse biraz kestir
orta yolu bulucaz elbet napalım :)inşallah canım çok çok güzel oluruz... yani bende öyle düşünüyorum ama işte herkes birden aynı yorumu yapınca içime kyrt düşmüyo değil :)) nişanlım şimdi ş.dışında eğitimde o gelsin 15 inde son kez bakıp karar vericem :))
bende onu istiyorum o yüzden çok bakıp model belirlemiyorum giyince işte bu diyeceğim bişey çıkacak nasılsa :)aslında ben kabarık istemiyodum ama üstüme giyince işte bu dedim:)
bende kararsız kaldım madam burcu çok vasat diyorlardı la periye güzel deyince nysan oraya giderim dedim pofff kafam karıştı :)bende bakıcam madam burcuya inşallah hayalimdeki gelinlik ordadır :)
laperiyede bakıcaktım ama sanırım hiç gerek yok 400 çeşit olduğuna göre :)