2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım bizim aileler tanışmak için gelmişlerdi.
Kayınvalidem ne takalım diye sormuş, amcamda şakayla 10 bilezik falan demiş.
Kayınvalidem de ciddiye alınca sinirlenmiş baya (
Tabi ben mutfaktayım hiçbirini duymadım
İçeriye girdiğimde anneminde kayınvalideminde suratı asılmıştı
çok fena oldum, odaya kaçıp ağladım, nişanlımda yoktu o arada
onlar yoldaydı.
Kayınvalimde suçlu amcamda.
Sonuçta her insanın şaka anlayışı farklıdır amcam böyle bir şaka yapmamalıydı.
Kayınvalidemde fevri davranıp öfkelenmek yerine, sakin bir konuşma sergileyebilirdi.
Anlayacağınız ilk açılış pek hoş olmadı bizim...
Ama şuan çok iyi aman nazar değmesin, inşallah böyle devam eder...

Kızlar ii geceler opuyorumnanaktan Sevdiğim Ordu İl Jandarma Komutanlığına Kısa Dönem Er olarak gidiyor zemuszemus Hepinize sevgiler.. öpüyorumm.. Tatlı rüyalar.. Buarada yarın yokum geçmişede bakamadım ama çarşamba günü inşallah aranızda olurum olumunekankayizsmile

papatyacım umarım güzel bir yer bulursun canım:))

ayy dugun salonunda bu kadar zorlanmamistim tatlim yaaa. kucuk ve sirin bi yer olsun istiyorum oyle kocaman bi salona ihtiyacimiz yok acikcasi.. Babam dugun salonunda kina gecesimi olurmus diyor.. bi cafe gibi bisey tutalim diyor.. eski kafa iste :1hug:

bizim buralarda kafe okullar uyduruyorlar kına gecesini bizim iki düğün olacağı için kına gecesi nasıl olur hiçbir fikrim yok

ayy ben oyle cafe tarzi birsey istemiyorum.. soyle kucuk bi dugun salonu olsunn yine masa sandalye giydirmesi falan olsun.. duzgun bi yer olsun yani cafe/okul/dernek falan istememmmmm. Bi yer buldum aslinda bizim eve de cok yakinn 250 kisilik kucuk cok sirin bi dugun salonu.. once ben bi gorusiyim onlarla bi fiyat aliyim babama ondan sonra soyliyim bari.. yoksa bizimkisi su an cafe falan kapattirmayi dusunuyor.. sigmayizzkiiiiii. en az bi 200 kisi oluruz yine biz kalabaligizzz. Iki dugun uzak sehirlerdemi olucak tatlimm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…