2011 gelin adayları buyrun sohbete

aman kavgalar kırgınlıklar olmasında çok korkuyorum valla ben( herkesin tetikte beklediği zamanlar.

ammanyacım günaydın:)

oyle gercekten canim yaaa. erkek tarafi birsey istiyor, kiz tarafi karsi cikiyor falan filan derken biz askimla arada kaliyoruz.. ama hafiften hallediyoruz.. kavga falan buyuk tartismalar gostermesinn allahimmm insallahhh hicbirimizeee. Dun gece bi arkadasimin nisani oldu, ben gidemedim baska sehirde oldugu icin.. ama butun fotoraflari gordum bugun facebook araciliginla, erkek tarafi hic bir fotorafta yer almamis cunku cok kavga etmisler nisandan once.. ayy Allah korusunnn.

dogru söylüyosun canım düğünlerin nişanların olmazsa olmazları oldu artık kavgalar kırgınlıklar..düğünlerimiz gönlümüze göre geçer inşallah

ayyy hep dua ediyorum canim bunun icin.. birde sozlumle benim babalarimiz ikiside ters insanlar.. babamda cok agrasiftir, kayinpederimde oyle.. artik biz aralarinda bir ipte iki cambaz misali yoneticez herseyii sevgilimle.. insallahhh sorun cikmadan atlatiriz herseyi ve dugunumuz gercekten istedigimiz gibi gonlumuzce olur hepimizinnn. Cok kotu bisey dugun zamani kirginlik kuslugun olmasiii.

kesinlikle inşallah tatsızlıklar yaşanmaz bende çok korkuyorum.dogru söylüyosun bir ipe 2 cambaz cokken 3.cambaz olmaz..

kesinlikle inşallah tatsızlıklar yaşanmaz bende çok korkuyorum.dogru söylüyosun bir ipe 2 cambaz cokken 3.cambaz olmaz..

evet canimm insan hepsini mutlu etmek istiyorrr. ama bazen ailemizi mutlu etmeye calisirken biz kendi isteklerimizden vazgeciyoruz yaa. su dugunu kazasiz belasiz atlatalimmda kocisimle guzelcene balayimi yapiyim sonra evimde huzurla oturuyimm baska birsey istemiyorumm :dance:

zeynep marttaydı dimi düğün salon için erken degilmi daha..7,5 ay var daha..gerçi yavas yavas bakınıyorsanız..bide işinizi garantiye alın tabi dimi..sonra doluluk flaan olur..o aylarda salonlarda çok doluluk oluyormuki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…