- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.101
aman kavgalar kırgınlıklar olmasında çok korkuyorum valla ben( herkesin tetikte beklediği zamanlar.
ammanyacım günaydın:)
aman kavgalar kırgınlıklar olmasında çok korkuyorum valla ben( herkesin tetikte beklediği zamanlar.
ammanyacım günaydın:)
gunaydin sekerimmm
dogru söylüyosun canım düğünlerin nişanların olmazsa olmazları oldu artık kavgalar kırgınlıklar..düğünlerimiz gönlümüze göre geçer inşallah
ayyy hep dua ediyorum canim bunun icin.. birde sozlumle benim babalarimiz ikiside ters insanlar.. babamda cok agrasiftir, kayinpederimde oyle.. artik biz aralarinda bir ipte iki cambaz misali yoneticez herseyii sevgilimle.. insallahhh sorun cikmadan atlatiriz herseyi ve dugunumuz gercekten istedigimiz gibi gonlumuzce olur hepimizinnn. Cok kotu bisey dugun zamani kirginlik kuslugun olmasiii.
kesinlikle inşallah tatsızlıklar yaşanmaz bende çok korkuyorum.dogru söylüyosun bir ipe 2 cambaz cokken 3.cambaz olmaz..
evet canimm insan hepsini mutlu etmek istiyorrr. ama bazen ailemizi mutlu etmeye calisirken biz kendi isteklerimizden vazgeciyoruz yaa. su dugunu kazasiz belasiz atlatalimmda kocisimle guzelcene balayimi yapiyim sonra evimde huzurla oturuyimm baska birsey istemiyorumm :dance:
bazen bakıyorsun nazı kız evi yapacağına erkek evi daha beter olup çıkıyorbende bunu anlamıyorum.
günaydın kızlar.
günaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?