- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.401
türk kahvesini görünce aklıma geldi bi anım dahanişan için gelmişlerdi nişanlım ve ailesi kalabalıklardı baya ,kahveleri tutuyordum bizim salonda köşeli. nişanlımda köşeye oturmuş kolonun arkasına kaydirigubbakcemile3baktım yok tepsiyle geri döndüm mutfağa gittim bi rezalet daha hala der bana kahve vermedin diye :roflol:
Annemden benim bi yüzüğümü istemiş.
yÜZüğümün ölçüsünde tek taş almış.
Doğum günümde Taksimde Pano şarap evine rezerve yaptırmış.
Doğum günü mü kutladıktan sonra gözlerime bakarak etti aşkım teklifi.
Ben hissetmiştim böle bişi yapıcağını aslında.
Gülmek geldi baya içimden. Sonrada ağladım biraz.
ama çok güzel bi duyguydu =):asigim::asigim::asigim:
türk kahvesini görünce aklıma geldi bi anım dahanişan için gelmişlerdi nişanlım ve ailesi kalabalıklardı baya ,kahveleri tutuyordum bizim salonda köşeli. nişanlımda köşeye oturmuş kolonun arkasına kaydirigubbakcemile3baktım yok tepsiyle geri döndüm mutfağa gittim bi rezalet daha hala der bana kahve vermedin diye :roflol:
ben benimkine özel acılı yaptım verdim.
ohh çok güzel olmuş diyerekte içti. =))))
Ama tuzlu yapsaydım içemezdi =)
acılı yapayımda içsin bari dedim.kötükedihüso
benimkisi şöyle oldu;
bi gün ben yürüyüşe gidecektim serviste yürüyüş yapacağım ben akşam şarjım az bitebilir haberin olsun dedim o da ok dikkat et dedi, sonra arkadaşımı aradım (onunla yürüyecektik) ben regle oldum bugün gelmesem kızma ama sen yürü mutlaka dedi, bende taktım mp3 ü indim sahile, yaklaşık yarım saat yürüdükten sonra baktım bir yerde insanlar toplanmış ama benim arkadaşlarıma benziyorlar biraz daha yakınlaşınca kenan doğlu gelin gelinim koynuma gel şarkısını duydum yaklaştım baktım gerçekten arkadaşlarım hepsi kenara çekildiler aralarından sevgilim çıktı ve benimle evlenirmisin dedi. ben tabii o kadar duygulandım ki ağlamaktan evet diyemedim. 3-4 kere evet mi diye sordu boshayallersmile
ben benimkine özel acılı yaptım verdim.
ohh çok güzel olmuş diyerekte içti. =))))
Ama tuzlu yapsaydım içemezdi =)
acılı yapayımda içsin bari dedim.kötükedihüso
benimkisi şöyle oldu;
bi gün ben yürüyüşe gidecektim serviste yürüyüş yapacağım ben akşam şarjım az bitebilir haberin olsun dedim o da ok dikkat et dedi, sonra arkadaşımı aradım (onunla yürüyecektik) ben regle oldum bugün gelmesem kızma ama sen yürü mutlaka dedi, bende taktım mp3 ü indim sahile, yaklaşık yarım saat yürüdükten sonra baktım bir yerde insanlar toplanmış ama benim arkadaşlarıma benziyorlar biraz daha yakınlaşınca kenan doğlu gelin gelinim koynuma gel şarkısını duydum yaklaştım baktım gerçekten arkadaşlarım hepsi kenara çekildiler aralarından sevgilim çıktı ve benimle evlenirmisin dedi. ben tabii o kadar duygulandım ki ağlamaktan evet diyemedim. 3-4 kere evet mi diye sordu boshayallersmile
bende tuzlu kahveyi enişteme vermişim o kadar karıştımicam diye tekrarladım ki sonunda karıştırdım. Eniştem onlar gittikden sonra damadın kahvesini ben içtim dedi. yazık endişelenmiş bu kız bütün kahveleri tuzlu mu yaptı diye çaktırmadan diğer eniştemle teyzelerime sormuş :kedi:
bende tuzlu kahveyi enişteme vermişim o kadar karıştımicam diye tekrarladım ki sonunda karıştırdım. Eniştem onlar gittikden sonra damadın kahvesini ben içtim dedi. yazık endişelenmiş bu kız bütün kahveleri tuzlu mu yaptı diye çaktırmadan diğer eniştemle teyzelerime sormuş :kedi:
romantikdirgerçi pek konuşamadı o sırada ama asıl söylemek istediklerini gece sms ile söyledi
20 ağustosda doğum günü var şöyle bişey düşündüm;
onu değişik bir restauranta yemeğe götüreceğim, cok istediği navigasyon'u alacağım ve tanıştığımz günden beri tuttuğum günlük var onu vereceğim,
nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?