2011 gelin adayları buyrun sohbete

türk kahvesini görünce aklıma geldi bi anım daha nişan için gelmişlerdi nişanlım ve ailesi kalabalıklardı baya ,kahveleri tutuyordum bizim salonda köşeli. nişanlımda köşeye oturmuş kolonun arkasına kaydirigubbakcemile3baktım yok tepsiyle geri döndüm mutfağa gittim bi rezalet daha hala der bana kahve vermedin diye :roflol:

vayyyyyyyyyy

ben benimkine özel acılı yaptım verdim.
ohh çok güzel olmuş diyerekte içti. =))))
Ama tuzlu yapsaydım içemezdi =)
acılı yapayımda içsin bari dedim.kötükedihüso

benimkisi şöyle oldu;
bi gün ben yürüyüşe gidecektim serviste yürüyüş yapacağım ben akşam şarjım az bitebilir haberin olsun dedim o da ok dikkat et dedi, sonra arkadaşımı aradım (onunla yürüyecektik) ben regle oldum bugün gelmesem kızma ama sen yürü mutlaka dedi, bende taktım mp3 ü indim sahile, yaklaşık yarım saat yürüdükten sonra baktım bir yerde insanlar toplanmış ama benim arkadaşlarıma benziyorlar biraz daha yakınlaşınca kenan doğlu gelin gelinim koynuma gel şarkısını duydum yaklaştım baktım gerçekten arkadaşlarım hepsi kenara çekildiler aralarından sevgilim çıktı ve benimle evlenirmisin dedi. ben tabii o kadar duygulandım ki ağlamaktan evet diyemedim. 3-4 kere evet mi diye sordu boshayallersmile

ben benimkine özel acılı yaptım verdim.
ohh çok güzel olmuş diyerekte içti. =))))
Ama tuzlu yapsaydım içemezdi =)
acılı yapayımda içsin bari dedim.kötükedihüso

tuzlu yaptım hatta kuzenlerim yanımdaydı bol tuz bo lacı at dedilerde kıyamadım kuşuma..kaydirigubbakcemile3..içti onuda sonuna kadar.kuzenlerim bak gördünmü az attın işe yaramadı dediler.1 çay kaşıgı attım galiba yanlış olmasın

:gitme::gitme: valla ben bile duygulandım burda..

bende tuzlu kahveyi enişteme vermişim o kadar karıştımicam diye tekrarladım ki sonunda karıştırdım. Eniştem onlar gittikden sonra damadın kahvesini ben içtim dedi. yazık endişelenmiş bu kız bütün kahveleri tuzlu mu yaptı diye çaktırmadan diğer eniştemle teyzelerime sormuş :kedi:

:asigim: vay bee enişteye bak

:roflol:

:roflol::roflol: iyi babana denk gelmemiş

:roflol: :roflol: :roflol:

Özellikle eniştenin endişelenmesine Şeker yerine tuz koyduğunu zannetti adamcağız galiba

yaaa ama siz ne güzel teklifler almışsınız
ben ilk kez teklif muhabbetini açınca ne gerek var biz zaten hep evlilikte bahsetmiyomuyuz dedi
bende teklif etmezsen evlenmem seninle dedim
sonra yavaş yavaş yola geldi artık açılınca edicem zamanı gelince diyo
sanırım zamanı düğümüz olurken olucak
aayy sinir şey çok sinir oldum bak şimdi yaa
gıcık hep oyalıyo beni teklif konusunda ne rahat insan yaa
ben erkek olsam
şimdiye yüz kere etmiştim

romantikdir gerçi pek konuşamadı o sırada ama asıl söylemek istediklerini gece sms ile söyledi
20 ağustosda doğum günü var şöyle bişey düşündüm;
onu değişik bir restauranta yemeğe götüreceğim, cok istediği navigasyon'u alacağım ve tanıştığımz günden beri tuttuğum günlük var onu vereceğim,
nasıl sizce

ooooo süper
daha ne olsun
ben bundan sonra hiçbişey yapmıycam haketmiyo uyuz
çok sinirlendim moralim bozuldu mafoldumben

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…