- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.361
biz lisede arkadaştık lise 2 ve 3 te
okuldayken bişey yoktu daha doğrusu okulu bititmeye yakın bişeyler olmaya başladı
sonra okul bitti biz hala görüşmeye tam gaz devam
ben bekliyorum açılsın diye
ama nerdeeee
ben açılmıştım sonra
8 yıldan beri de birlikteyiz işte
Bizimde 31 ekimde 2 biticek inşallah =)
:) eee kocanın nereden geleceği belli olmuyr işte.
Kızlar bizde travian diye bi oyun var.
Sitelerde çok reklamları oluyor savaş oyunu gibi bişe.
İkimizde o oyunu oynuyoduk.
Nerdeyse bir seneye yakın oynadık. Birbirimizi görmeden hiç.
Ben kardeşimle oynuyodum oyunu dönüşümlü =))
Derken bu orda savunma komutanıydı bende yardımcısı oldum =))
Strajiler falan geliştiriyoduk çocuk gibi sempatiksalakcinni
Sonra işte msn de konuşmaya başladık.
Derken hadi bi görüşelim dedik.
Kendine güveni tam olan biri ve çok konuşkan girişken.
O günün akşamına sabah kahvaltıya davet etti.
Üçüncü buluşmada benim niyetim senle ciddi kızım bak dedi.
Evlilik düşünüyorum falan demeye başladıklava:
Noluyoruz bismillah demiştim. =))
Ama yinede ister istemez internet ortamında tanıştığımız için ilk başlarda çok zorluk çektik.
bende anlatayım nasıl tanıştığımızı; aynı iş yerinde çalışıyoruz ben yeni işe başlamıştım oryantasyon vardı orda gördük ilk kez, o görür görmez işte BU demiş ama ben etkilenmemiştim sonra servislerimiz en başta ayrıydı fakat birleştirdiler. Öyle Öyle konuşmaya başladık havadan sudan. Sonra doğum günümde serviste arka koltukdan ön koltuğa bir paket bıraktı, içinde pofuduk terliklerden vardı:) bende ayaklarım cok üşür teşekkür ederim cok orjinal bir hediye dedim, 2-3 sonra bişeyler içelim mi diye sordu bende kabul ettim, o gün bana sen benim yüreğimi ısıtıyorsun ben sana pofuduk almışım cok mu dedi ve elimi tuttu :kedi:
bende anlatayım nasıl tanıştığımızı; aynı iş yerinde çalışıyoruz ben yeni işe başlamıştım oryantasyon vardı orda gördük ilk kez, o görür görmez işte BU demiş ama ben etkilenmemiştim sonra servislerimiz en başta ayrıydı fakat birleştirdiler. Öyle Öyle konuşmaya başladık havadan sudan. Sonra doğum günümde serviste arka koltukdan ön koltuğa bir paket bıraktı, içinde pofuduk terliklerden vardı:) bende ayaklarım cok üşür teşekkür ederim cok orjinal bir hediye dedim, 2-3 sonra bişeyler içelim mi diye sordu bende kabul ettim, o gün bana sen benim yüreğimi ısıtıyorsun ben sana pofuduk almışım cok mu dedi ve elimi tuttu :kedi:
canım hikayemiz birbirine cok benzıyo ben o sorunları hala yaşıyorummm
bizimde 22.10.2007 hemen hemen yakınız ammanyacım gün olarak tabıkı olarak tabıkı
Bizimkide çok komikti...
Bi tanıdık komutan var onun askeriydi.
Birgün aramış Esra ile birini tanıştırıcam demiş, annemlerde tamam demişler.
Sonra bana söylediler, ben ismini ilk duydum olmaz dedim :))
Sonra tekrar arayıp msn adresini verdi, ben bi kenara koydum sonra bir daha aradı, çocuk seni bekliyor diye. Bu arada onu da aramış kız seni bekliyo diye :)) Biz sonradan konuşurken farkettik.
Bende kırılmasın diye öylesine kaydettim, hatta ilk tanıştığımızda çok despot biri demiştim :))
Ama sonra nasıl olduğunu anlayamadım yaa, gerçekten kısmet işi derlerya nasıl evet dediğimi bile bilmiyorum...
bizimde 22.10.2007 hemen hemen yakınız ammanyacım gün olarak tabıkı olarak tabıkı
ismi kötü mü niye istememiştin ismini duyunca şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?