2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende anlatayım nasıl tanıştığımızı; aynı iş yerinde çalışıyoruz ben yeni işe başlamıştım oryantasyon vardı orda gördük ilk kez, o görür görmez işte BU demiş ama ben etkilenmemiştim sonra servislerimiz en başta ayrıydı fakat birleştirdiler. Öyle Öyle konuşmaya başladık havadan sudan. Sonra doğum günümde serviste arka koltukdan ön koltuğa bir paket bıraktı, içinde pofuduk terliklerden vardı:) bende ayaklarım cok üşür teşekkür ederim cok orjinal bir hediye dedim, 2-3 sonra bişeyler içelim mi diye sordu bende kabul ettim, o gün bana sen benim yüreğimi ısıtıyorsun ben sana pofuduk almışım cok mu dedi ve elimi tuttu :kedi:

canım hikayemiz birbirine cok benzıyo ben o sorunları hala yaşıyorummm

:asigim:

Bizimkide çok komikti...
Bi tanıdık komutan var onun askeriydi.
Birgün aramış Esra ile birini tanıştırıcam demiş, annemlerde tamam demişler.
Sonra bana söylediler, ben ismini ilk duydum olmaz dedim :))
Sonra tekrar arayıp msn adresini verdi, ben bi kenara koydum sonra bir daha aradı, çocuk seni bekliyor diye. Bu arada onu da aramış kız seni bekliyo diye :)) Biz sonradan konuşurken farkettik.
Bende kırılmasın diye öylesine kaydettim, hatta ilk tanıştığımızda çok despot biri demiştim :))
Ama sonra nasıl olduğunu anlayamadım yaa, gerçekten kısmet işi derlerya nasıl evet dediğimi bile bilmiyorum...

ne romantikkk:asigim::asigim:

ismi kötü mü niye istememiştin ismini duyunca şakkıdı

ayy çok romantik olmuş :asigim:
açılan kişi ben olduğum için böyle bişey yaşayamadım
çok kızıyorum o yüzden sevgilime gıcık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…