- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.701
Evet Iğdır'da hejarcım
Evet canım aldı(
Ama benimkini vermiyor, beni de alacak oraya(
selam kızlar
okudum yazdıklarınızı
benim nişanlımda sigara içiyor ama çok az. bırakıcak evlenince. istanbula gelince bikaç gün kalıyor hiç içmiyor ben rahatsız olmayım diye. şimdi ben de üzerine gitmiyorum yalnız orda.
bunun dışında ilgisizlikten aramamaktan falan yazmışsınız. bende şeye takılıyorum. ben ablama falan gidince ortam uygun olmuyor tuvalete girip ordan onu arıyorum o uygun olmayan bir ortamda uygun değil burası sonra konuşuruz diyo. hep kızıyorum kendime o doğrusunu yapıyo böylelikle ben daha çok istiyorum diye bida diyorum bende çabalamıcam konuşmak için v.s. diyorum ama hiç mani olamıyorum kendime.
öyle davranırken mutluyum çünkü. yazmadığımda aramadığımda ben mutsuz oluyorum. geçen arkadaşı gitmişti yanına 6 saat hiç aramadı beni ses yok. ben 6 saat onu habersiz bırakmaya dayanamıyorum bile.
napmam lazım bilemedim.
bide uzaktayız ya
ilgim güzel geliyo ona bu malum. ilgileniyorum bende. ama bıkmaması da lazım. uffff. bilemedim napcam.
cimcime eses ben seni hangi topikten hatırlıyorum
sen beni hatırlıyormusun?
kızlar siz bu arada 1 yıldır mı yazışıyorsunuz. ilk sayfaya baktım da ohaoldumsmile
selam kızlar
okudum yazdıklarınızı
benim nişanlımda sigara içiyor ama çok az. bırakıcak evlenince. istanbula gelince bikaç gün kalıyor hiç içmiyor ben rahatsız olmayım diye. şimdi ben de üzerine gitmiyorum yalnız orda.
bunun dışında ilgisizlikten aramamaktan falan yazmışsınız. bende şeye takılıyorum. ben ablama falan gidince ortam uygun olmuyor tuvalete girip ordan onu arıyorum o uygun olmayan bir ortamda uygun değil burası sonra konuşuruz diyo. hep kızıyorum kendime o doğrusunu yapıyo böylelikle ben daha çok istiyorum diye bida diyorum bende çabalamıcam konuşmak için v.s. diyorum ama hiç mani olamıyorum kendime.
öyle davranırken mutluyum çünkü. yazmadığımda aramadığımda ben mutsuz oluyorum. geçen arkadaşı gitmişti yanına 6 saat hiç aramadı beni ses yok. ben 6 saat onu habersiz bırakmaya dayanamıyorum bile.
napmam lazım bilemedim.
bide uzaktayız ya
ilgim güzel geliyo ona bu malum. ilgileniyorum bende. ama bıkmaması da lazım. uffff. bilemedim napcam.
kızlar siz bu arada 1 yıldır mı yazışıyorsunuz. ilk sayfaya baktım da ohaoldumsmile
kızlar yazamıyorum ya
ilk fırsat bulduğumda yazmaya çenem düşüyo kusura bakmayın
ben eskiden çeyiz almazdım ne zaman evleneceğim belli değil diye. şimdi o belli ama nerede yaşayacağımız belli değil bundan dolayı yine alamıyorum.
eğer kıbrıs olursa nakliye zor diye oralardan almak gerekecek. para biriktiriyorum bende napıyım..
zaten kıbrıs olursa evi-eşyaları nişanlım organize edicek
istanbul olursa ben bu kez koşturcam
Canım biz günde sadece bir kez görüşüyoruz :))
Arada birde msj atıyorum ihtiyaç olunca, uzaktan ilişki yürütmek zor.
Seninki nerede?
çok zor canım. birde bizim ilişkiye başladığımız 5 ay oldu. 4. ayda nişanlandık.
sindire sindire yaşayamıyoruz herşeyi. ondan daha da zor. kıbrısta o şimdi.
geçen sene bana arkadaş olarak fikrimi soruyodu gidiyim mi diye git diyordum.
şimdi beni kendin gönderdin şimdide gel diyosun diyo. :sinifsinif:
Yok 1 yıl değil şurada en fazla 2 haftadır, bu kadar yoğun burası...
selam naSılsınız
ramazanınızın mübarek olsun hepinizinde
ben çok yoğundum kaç gündür başımı bile kaldıramadım çok sıcak bugün ya
Giz09 hoşgeldinnnnnnnnnnnn. Nasılsın?
Askerini uğurladın mı? Nasıl zor oldumu canım ya.
Naptınız son gün. Güzel geçtimi. Yazdınmı bilmiyorum ama kaçırdımmı acaba.
Hoşgeldin canım ya. Anlat hele nasıl geçti uğurlama falan.
biraz onları olduğu gibi kabul etmemiz lazım bence.
aynı şekilde onlarında bizi öyle.
aslında onlar doğrusunu yapıyor. öle oldukları içinde kıymetli oluyorlar.
bizimde müsait değilsek müsait değiliz dememiz lazım =))
Ama benim nişanlım habersiz bırakmıyo beni Allahtan.
Çok nadirdir. sonrada açıklamasını yapar zaten. =)
ama ben telefonlarına çıkmayayım etmeyeyim kızar =)
ilk zamanlar benim tel nedense hep sessizdeydi hiç duymazdım aradğını falan
sinir olurdu =)
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ?
canım bana mı dedin benim nişanlımın askerliği martta bitti zaten turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?