2011 gelin adayları buyrun sohbete

oooo daisy nişanlım kaçkez yaptı anlatsam burdan yol olur yani huylu huyundan asla vazgeçmez o an keyifleri ne yapmak istiyorsa onu yapıyorlar ama suç bizlerde biraz canımız sıkılsız keyfimiz kaçsın yemek içmeden kesil uykusuz kal hayata küss hep kendi kendimeize yapıyoruz, yazık valla bizlere bak saat kaç oldu hala uyur sabah işten geldi arasam uykulu sesine çıldırıyorum haaa lı huuuulu konuşur kapatıveririm suratına aman ne o bana dokunsun nede ben (( sıkma canını canım sende arama bırak bak nasıl arayacak birgünde gece telefonunu kapat sabah aç sorarsada şarj bitmiş uyuya kalmışım de beklediğini belli etme

zaten aramayı falan düşünmüyorum artık
naparsa yapsın o hayatında ben yokmuşum gibi davranıyo ben de öyle yapıcam
bu arada biz henüz nişanlı değiliz canım ekimde kısmetse tabi ben o zamana kadar onunla evlenmekten vazgeçmezsem

gerçekten dengesiz bu erkekler saat kaç oldu aradım uyuyormuş hala esprisine aşkım saat 3 oldu zamanında kalksan merak ettim dedim adam dinledi dinledi kapatıyorum ben dedi kapattı yüzüme aldım karşılığımı ben ne diyorum ne düşünüyorum neyle karşılaşıyorum adilce mi bu dünya ya adilce mi :gitme:

Seninki gececimi? Kaçta iş alıyor?

off yaa yaramı deşme
çok sinirim bozuluyo
gerçekten beni hiç önemsemedğini düşünüyorum
ne güzel tatlıya bağlamıştık yaa
insan daha o akşam aynı şeyi yapar mı
yapar tabi nasılsa hemen affedicek bi enayi var dimi

birgün gece birgün gündüz 12 saat çalışıyor 24 saat dinleniyor bu nasıl insanlıktır anlamadım gitti

Ya güzelim gerçekten uyuyosa uykusunu alamadıysa.
şİMdi bide razaman ya vakit geçmiyordur.
O yüzden o da kalkmak istemiyordur.
Sen arayıncada yine uyumaya devam etmek istemiştir.
o yüzden kapatmıştır.
Kalkıp napıcakki.

Ekle tabiki canım benimm.. Allah razı olsun hepimizi Allah kavuştursun biricik askerlerimize inşallah.. :Saruboceq: İnşallah dediğin gibi geçer hemencecik bitanem çok teşekkür ederim..

bende birşey demedimki aradım merak ettim dedim biliyordum uyuduğunu ama niye merak edersinki ne hali varsa görsün kan beynime çıkıyor bazen uyku halinde yapmış olduğu birşey olabilir ama bu harketleri insanlığa yakıştıramıyorum.hakarettir ya küfürdür senağlama

hanımlar eşlerinize güvenmek zorundasınız bence paranoyaklık yapmayın lmaz:

güvenli ilgili bi problem yok zaten
yani eğer benim yazdığım şeyle iligili bunu söylediysen
öyle bi problemim olsa asla birlikte olmazdım 8 yıldrı
benim istediğim sadece birazcık özveri ve önemsenmek
hepsi bu başka bişey değil yani :lepi:

genel olarak söyledim güven olmadan olmaz çünkü lmaz:
eee bi çok kez aklımıza kurt düşecek ama şeytanın işi yok sizinle uğraşır. boşwerin..
başka şeyler düşünün çok görüyorum kızıp boş yere kavga çıkartan çiftleri bana gereksiz geliyorç.

ne paranoyaklığı speedy adamın yapmış olduğu hareketten bahsediyorum ben.uykulu tamam ne dedimde yüzüme kapattı telefonu diyorum yanlış anladın galiba güvenle yaşanılan bir problem değildi

ahaaha bu dertten muzdaripler birbirini en iyi anlıyo galiba canım
ben seni çok iyi anlıyorum merak etme :roflol:

Hoşgeldin speedy Şeniz

ne paranoyaklığı speedy adamın yapmış olduğu hareketten bahsediyorum ben.uykulu tamam ne dedimde yüzüme kapattı telefonu diyorum yanlış anladın galiba güvenle yaşanılan bir problem değildi

genel olarak söyledim yerimseniben
aöa denizkoydumadını sende diyorsun uykulu diyorsun eee bunu sende biliyorsun akannehir sonra tekrar ara nedeni ni sor ama kızma belki yatar yatmaz uyuyamadı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…