- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.921
Hoşgeldin canım bir yaramazlık yok bakalım ben sevdiğimi askere gönderdim öğleden sonra teslim oluyor benden haberler bu kadar :gitme:
Ayy canım yaa işte belli olmuyor demekki halleri bir öyleler bir böyleler.. Ama kesinlikle "Karısının kucağına bırakıcam" sözü günün bombasıydı ve süperdi tebrik ediyorumm seni opuyorumnanaktan
Allah korusun deprem diyince bile ürperiyorum
Hoşgeldin
senin düğün ne zamandı canım belli mi tarih..
allah kavuştursun duggicim..kızlar fazla yazamıyorum arada yazdıklarınıza bakıyorum..takip ediyorum..
Günaydın kızlar, canım o kadar sıkkınki anlatamam mafoldumben
Nişanlımın kpss puanını öğrendim biraz önce çok düşük.
O puanla atama olmuş ama Şırnak ve Hakkari tarafı(
Gerçekten oturup ağlamak istiyorum, belki hayırlısı bu bilemiyorum ama moralim çok bozuk.
Geçmiş olsun canım haber okurken gördüm, inşallah zarar ziyan yoktur.
Anladım canım şafak topiğinden hatırlıyorsun dimi beni
hoşbuldum cnm
düğün seneye kısmetse ama gün belli değil henüz
askerlik bitince belli olacak inş
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah büyük bişey yoktur..
sağol canım
inşallah devamı gelmez
mynette de bu habere yorum yapmışlar
çınarcıkta denizde bişeyler olmuş dün galiba
99 depreminden bi kaç gün önce de böyle belirtiler olmuş falan yazmış biri
iyice korktum valla
sağol canım
inşallah devamı gelmez
iyice korktum valla
hoşbuldum :)
allah kavuştursun canım
çabucak geçsin günler sizin için inş
bizim kucağımızada bi bıraksalar neler yapacağızda kaydirigubbakcemile3 öyle canım hele bi oğlum olsun poposna vura vura evine göndereceeğim :mymeka:
sağol canım
inşallah devamı gelmez
iyice korktum valla
sende tam benim kafamdansin canim.. heheheee ben sana aldigim oyuncaklari gostereyimmm tatlim.. bende bunlari arabanin onune koymayi istiyorumm amaaa annem benimde calinir dedigi icin arabanin arka camina koyucazz.. Bunlari ben cocuklarin egitimi icin bagis toplayan bir vakiftan aldim.. satis yapiyorlardi oyuncaklarin paralari tamamen cocuklarin egitimine gidiyordu.. 10 tl ye aldim tanesini.. Ben bunlarin birisine gelinlik dikicem ve sacina duvak koyucamm :) digerinide damatlik dikicem.. Komiklik olsunnn biz sevgilimle sirinn eseklerizzz.. :roflol::roflol: deliyiz biz yaaa. Kizlar bu fikir Kavak yellerinden ciktii :) hani efe ile asli evlenmeye giderken arabalarinin onunde damatlik ve gelinlikle 2 tane esek duruyordu boyle hatirlarsanizzz.. ben eseklerimi aldim sirada gelinlik ve damatlik dikmesi kaldi.. diktigimde yine eklerim fotosunu!!
Uploaded with ImageShack.us
dugicim şafak 155 i görünce plakalara geçmiştik nişanlım bi mektup yazmış çay bahçesinde öyle karalamış aynen şöyleydi sözleri bugün şafak 42 yani konya yani sen yani biricik aşkım sevdiğim...tam bu satırların üzerine göz yaşım akıvermişti biran ya(
denizkoydumadımı ve duqii Allah yardımcınız olsun
şafaklarınız hızlı hızlı gecer inş
Aradım şimdi orduya varmışlar güzel bir yerdeymiş komutanlık deniz kenarıymış ararım ben birazdan dedi ama ona telefonda en güçlü halimi sergiliyorum hep üzülmesin diye :gitme:
Çok saol canım benim deniz zaten bitirdi saymadı ben başladım şimdi şafak 155 bakalım hayırlısıyla inşallah çabucacık geçer :gitme: turkbayragi
ay kıyamam ben sana yaa Allah sabır versin
Allah kavustursun 155 neki millet 400 küsürlerden sayıyor
onu düsün nerde birligi
denizkoydumadımı ve duqii Allah yardımcınız olsun
şafaklarınız hızlı hızlı gecer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?