2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy canım yaa işte belli olmuyor demekki halleri bir öyleler bir böyleler.. Ama kesinlikle "Karısının kucağına bırakıcam" sözü günün bombasıydı ve süperdi tebrik ediyorumm seni opuyorumnanaktan

bizim kucağımızada bi bıraksalar neler yapacağızda kaydirigubbakcemile3 öyle canım hele bi oğlum olsun poposna vura vura evine göndereceeğim :mymeka:

hoşbuldum cnm
düğün seneye kısmetse ama gün belli değil henüz
askerlik bitince belli olacak inş
Anladım canım şafak topiğinden hatırlıyorsun dimi beni

hoşbuldum :)
allah kavuştursun canım
çabucak geçsin günler sizin için inş

Çok saol canım inşallah öyle olur :Saruboceq:

bizim kucağımızada bi bıraksalar neler yapacağızda kaydirigubbakcemile3 öyle canım hele bi oğlum olsun poposna vura vura evine göndereceeğim :mymeka:

Ayyy :kedi: belli tabi bırakmasınlar :kedi: Oğlun olsunda inşallah öyle olur canım benim..

Yaa bende korktum şimdi eyvahedigeldismile İnşallah bişey olmaz okadar yaa..

dugicim şafak 155 i görünce plakalara geçmiştik nişanlım bi mektup yazmış çay bahçesinde öyle karalamış aynen şöyleydi sözleri bugün şafak 42 yani konya yani sen yani biricik aşkım sevdiğim...tam bu satırların üzerine göz yaşım akıvermişti biran ya(

işte tamda benlik bişey ben nerden bulabilirimki bunlardan canım
ama ben dikiş bilmiyorum beceremem gelinlik damatlık gerci annemlerde halleder onu

Yazamıyorum bile şuan ağlamaktan :gitme: Kopma noktasına gelmişim demekki yazını görünce bittim şuan

Aradım şimdi orduya varmışlar güzel bir yerdeymiş komutanlık deniz kenarıymış ararım ben birazdan dedi ama ona telefonda en güçlü halimi sergiliyorum hep üzülmesin diye :gitme:

Aradım şimdi orduya varmışlar güzel bir yerdeymiş komutanlık deniz kenarıymış ararım ben birazdan dedi ama ona telefonda en güçlü halimi sergiliyorum hep üzülmesin diye :gitme:

Çok saol canım benim deniz zaten bitirdi saymadı ben başladım şimdi şafak 155 bakalım hayırlısıyla inşallah çabucacık geçer :gitme: turkbayragi

ay kıyamam ben sana yaa Allah sabır versin
Allah kavustursun 155 neki millet 400 küsürlerden sayıyor
onu düsün nerde birligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…