- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.161
shewall canım sen kocaeli üni mezunu musun yanlış mı hatırlıyorum
Dugii çok şanslısın benim kardeşim 1 hafta arayamamıştı, meraktan çatladık.
Bizim sokakta bir asker gidecekti dün, zehirlenmişler kalmış gidememiş garibim...
aman iyi canım dahada iyi olur inşallah
her gün arayabilirse kısada olsa sesini duysan yetiyor
en azından iyi olduğunu biliyorssun..
rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun inşallah
dün kötüydüm ya o yüzden öyle yazılar çıktı
dün bir mektup yazmışım o daha kötü
insan duygusal zamanlarda çok farklı oluyor ya öyle şeyler yazıyor ki
şimdi iyiyim şükür ki
nişanlımda dün kötü olduğumu anladı 2 sefer aradı moral verdi falan
öyle kendime geldimopuyorumnanaktan
evet canım
kocaeli endüstri mühendisliği mezunuyum 2004
selam kızlar bu arada geçmişi okumaktan yazamadım. akşama yazarım artıkın
imza: topiğin ablası
Canım inşallah o şansım devam ederde arayabilir askerim.. Çok yazık olmuş çocuğa yaa neyse inşallah iyidir sağlık durumu.. :Saruboceq:
Anladım canım dediğin gibi kısacık bile olsa iyi diyorsun sesini duyunca :gitme: İnşallah sağ salim hepimiz kavuşuruz tatlım.. Bende dün gece ilk gecemdi ya çok tuhaf oldum bende kalktim bir mektup yazdım ama gönderebilirmiyim nasıl oluyor öyle şeyler bilmiyorum.. Olmazsa geldiğinde vereyim diyorum tüm mektuplarımı.. Zaten şubattan beridirde günlük tutuyorum onu vermeyi düşünüyorum geldiğinde boshayallersmile Hayatımız onlar işte hejarcım bak sesinden anlayıp sana destek olmuş bitanen ne kadar güzel bişey bu.. Sen sabırlı ve güçlü ol o da dayanabilsin hasretinize.. (Ben çok mutlu konuşuyorum şimdilik bilmiyorumkismile ama bende her an patlayacak ve salya sümük ağlayabilecek bir kapasite mevcut tabii mafoldumben)
Denizcim ve Daisy sizinde iyi olmanıza çok sevindim.. Eşşek muhabbetide süper bir espriii Şeniz
shewalcim kızdın mı yoksa öyle yazdım diye
ama ben kendimi de koydum ablaların içine
kızdırdrıysam özür dilerim :kedi:
shewalcim kızdın mı yoksa öyle yazdım diye
ama ben kendimi de koydum ablaların içine
kızdırdrıysam özür dilerim :kedi:
dugicimmmm nasıl gidiyor şafak sayma ne yapıyormuş ninja kaplumbağan:=)) anlasın değereni biraz oralarda:))
çok fazla duygusal mektupları gönderme ona canım,duysal olanları sakla günlüğünün içine koy geldiğinde verirsin bende öyle yapıcam.mektuptan çok etkileniyorlar umutlu şeyler yazkaydirigubbakcemile2ya zaten başlayınca devamı geliyor mektubun
çevremizde en çok tanıyan sevdalılarımız aynı şekilde bizde öyle canım
bende sesinden hemen anlarım..seni çok iyi anlıyorum canım şimdi boşlukta gibi hissediyorsun kendini ama zamanla geçiyor alışıyorsun bu sefer kavuşma hayalleri kuruyorsun..
günler geçmeye mahkum elbet bizim içinde güneş doğacak:lepi:
shewalcım yeğenimde kocaeli - elektrik mühendisliğini kazandı :)) nasıldır oralar sorayım dedim zaten istanbulda oturuyorlar yakın
Valla şimdilik iyiymiş denizcim rahatız dedi çok kalabalık değil dedi ama aşırı sıcakmış ve duş olayı biraz sıkıntılıymış ve kantin yokmuş :1no2: Anlar heralde değerimizi yaa ninjamm beniimm yerimseniben
Çok haklısın canım benim çok saol.. Dediğin gibi boşlukta gibiyim gece telefonum elimde uyumuşum yastığım sırılsıklam olmuş gözyaşımdan mafoldumben normaldede ağlayan biriyim e tabi 7 yıllık bir ilişki ama aslında alışkanlığım var diğer senelerden ayrılığa benneyaptımki Bir sene 3 ay yaz tatilinde amerikaya gitti work&travella diğer senede anlamsız bir kavga sonucu 6 ay ayrı kaldık sonra o dönmüştü bin pişman olup ama ben sabırla ve umutla beklemiştim o döneceği günü.. Hemde 6 ayda kendimi tutamayıp sadece 3 kere aramıştım tabi onunda 3 dersek 6 kez konuşmayla.. İnsan umudunu kaybetmezse ve dua ederse inanıyorum ki olmayacak şey yok yeryüzünde.. :Saruboceq:
dugicimmm duygusallığı bırak artık canım güçlü dur biraz turkbayragi burda şafak doğan güneş olacak olumunekankayizsmile
ah canım yaa,1 haftayı atlatsan tamamdır
şöyle düşün bu son ayrılığınız olacak inşallah
gelince tamamen kavuşacaksınızopuyorumnanaktan
çünkü aynı şeyleri bende hissediyorum dugiicimopuyorumnanaktan
gıslar bende apla sayılırım guclubacismile
kızmaz kimse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?