- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.899
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.181
ayy ne bileyim ben kimse kızmaz sandım da yazdım
shewal öyle yazınca alınmış sandım
ama neyseki alınmamış canım benim :dance:
dugicim şimdi günler hızlı geçer inan ama ben son 1 ayı bir türlü geçirememiştim ya(
dugicim şimdi günler hızlı geçer inan ama ben son 1 ayı bir türlü geçirememiştim ya(
ayy kıslar böyle askerlerinizden bahsedince geçen sene sevgilim askerdeyken yaptığım bişey geldi
anlatayım size de
şimdi bizimkinin bulunduğu yer sınır karakoluydu o yüzden hiçbişeyck yoktu
çarşı izni falan zaten olamaz o yüzden benden ve annesinden bişeyler istiyodu annesiyle ikimiz birleştiriyoduk aldıklarımızı aynı kolide bende gönderiyodum
işte nescafe duş jeli kolonya falan filan gibi şeyler
resim mektup falan da koyuyodum tabi içine ama bitanesinde
kolinin içinde ne kadar şey varsa büyüğünden küçüüğüne kadar
hepsinin üstüne yapışkanlı kağıtlara sevgi sözcükleri yazmıştım işte özledim sensiz olamıyorum seni seviyorum falan gibi
bide o ara komutanları değişmiş gelen her koli herkesin gözünün önünde açılıyomuş içindekiler tek tek dışarı çıkıyomuş
ben öle olduğunu bilmiyodum
çünkü eski komutan yaptırmıyodu öle
tabi bizimkinin koli açılmış içindekiler çıktıkça benim sevgi sözcükleri meydana saçılmış
bir an ooooooo iyisin falan demeye başlamış herkes
komutan da keşke herkesin senin gibi bi beklediği olsa falan demiş
o zaman herkesin morali tavan yapar demiş
arkadaşları falan da çok özenmiş bizimkine
tam bizimkinin koltuklar kabarmış falan
ama ben çok utanmıştım :kedi:
daisycim senden esinlenerek yazıyorum opuyorumnanaktan bende koli yapmıştım ilk defa ama değişik birşey olsun dedim böyle çılgınca aklıma abur cubur alıp güzel bir kutu bulup boza etmek geldi:jeyyar: kutuyu ayarladım(renkli çiçekli hoş bir sepet gibi birşeydi) jelibonlardan eti cinlerden hatta kinder yumurtalardan sakızlı şekerlerden çeşitleri alıp kutunun içine boşalttım koca bi kutu yaptım not yazdım:1rolleyes:
sevgilim hiçbirini sensiz yiyemedim yarısınıda sana göndereiyorum afiyetle ye yerkende beni hatırlakaydirigubbakcemile3 neyse kutu tabi direk komutana gitmiş elinde kutuyl a nişanlımın önünde oh oh diye yemeye başlamış kutudakileri sonra neyseki vermiş ama herkes çok beğenmiş tabi arkadaşlarına ikram etmiş yemişler kaydirigubbakcemile3kutuyuda atmamış geri getirmiş valizinde eğiş büğüş olmuş o ayrı konu.tatlı anılar bunlar ya aslınd abecerebilseydim 1 kasa taze meyva gönderecektim sevdiklerindenvakit kalmamıştı
daisycim senden esinlenerek yazıyorum opuyorumnanaktan bende koli yapmıştım ilk defa ama değişik birşey olsun dedim böyle çılgınca aklıma abur cubur alıp güzel bir kutu bulup boza etmek geldi:jeyyar: kutuyu ayarladım(renkli çiçekli hoş bir sepet gibi birşeydi) jelibonlardan eti cinlerden hatta kinder yumurtalardan sakızlı şekerlerden çeşitleri alıp kutunun içine boşalttım koca bi kutu yaptım not yazdım:1rolleyes:
sevgilim hiçbirini sensiz yiyemedim yarısınıda sana göndereiyorum afiyetle ye yerkende beni hatırlakaydirigubbakcemile3 neyse kutu tabi direk komutana gitmiş elinde kutuyl a nişanlımın önünde oh oh diye yemeye başlamış kutudakileri sonra neyseki vermiş ama herkes çok beğenmiş tabi arkadaşlarına ikram etmiş yemişler kaydirigubbakcemile3kutuyuda atmamış geri getirmiş valizinde eğiş büğüş olmuş o ayrı konu.tatlı anılar bunlar ya aslınd abecerebilseydim 1 kasa taze meyva gönderecektim sevdiklerindenvakit kalmamıştı
ayy ben şimdi hepinizi merak ettim
nişanlılarınızla sevgililerinizde beraber
kızlar varsa eklesinize foto
gizli yapın sadece arkadaşlar görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?