2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime eses, daisyrose+, DENİZKOYDUMADIMI+, nnisanyagmuruu+, shewall kızlaarr hepiniz öpüyorum hejar sen gözükmüyorsun senide öpüyorum opuyorumnanaktan Biraz işlerim var akşama yine uğrarım.. Allaha emanet olun..
Askerlerimizde inşallah Allaha emanet olsunlar.. turkbayragi turkbayragi turkbayragi

ayy kıslar böyle askerlerinizden bahsedince geçen sene sevgilim askerdeyken yaptığım bişey geldi
anlatayım size de
şimdi bizimkinin bulunduğu yer sınır karakoluydu o yüzden hiçbişeyck yoktu
çarşı izni falan zaten olamaz o yüzden benden ve annesinden bişeyler istiyodu annesiyle ikimiz birleştiriyoduk aldıklarımızı aynı kolide bende gönderiyodum
işte nescafe duş jeli kolonya falan filan gibi şeyler
resim mektup falan da koyuyodum tabi içine ama bitanesinde
kolinin içinde ne kadar şey varsa büyüğünden küçüüğüne kadar
hepsinin üstüne yapışkanlı kağıtlara sevgi sözcükleri yazmıştım işte özledim sensiz olamıyorum seni seviyorum falan gibi
bide o ara komutanları değişmiş gelen her koli herkesin gözünün önünde açılıyomuş içindekiler tek tek dışarı çıkıyomuş
ben öle olduğunu bilmiyodum
çünkü eski komutan yaptırmıyodu öle
tabi bizimkinin koli açılmış içindekiler çıktıkça benim sevgi sözcükleri meydana saçılmış
bir an ooooooo iyisin falan demeye başlamış herkes
komutan da keşke herkesin senin gibi bi beklediği olsa falan demiş
o zaman herkesin morali tavan yapar demiş
arkadaşları falan da çok özenmiş bizimkine
tam bizimkinin koltuklar kabarmış falan
ama ben çok utanmıştım :kedi:

dugicim şimdi günler hızlı geçer inan ama ben son 1 ayı bir türlü geçirememiştim ya (

evet son bir ay hele son 10 gün yani bizim memleketten (10 BLK) sonrası hiç geçmemişti
ama gelince de öyle bi sarılmıştım ki valla kaç dakika öyle kaldık hatırlamıyorum
kavuşmak çok güzel bişey
inşallah hepiniz tez zamanda kavuşursunuz teskereci güzeller :lepi:

napıyosunuz kızlar bugün pek gelemedim topige geldiğimdede sadece geçmişe bakabildim. asker yolu gözleyen güzellere sabır diliyorum.sizinkiler gitti başlamak demek bitirmek demek bizimki daha gitmedi bile:1no2:

:asigim:alkisalkisalkis

daisycim senden esinlenerek yazıyorum opuyorumnanaktan bende koli yapmıştım ilk defa ama değişik birşey olsun dedim böyle çılgınca aklıma abur cubur alıp güzel bir kutu bulup boza etmek geldi:jeyyar: kutuyu ayarladım(renkli çiçekli hoş bir sepet gibi birşeydi) jelibonlardan eti cinlerden hatta kinder yumurtalardan sakızlı şekerlerden çeşitleri alıp kutunun içine boşalttım koca bi kutu yaptım not yazdım:1rolleyes:
sevgilim hiçbirini sensiz yiyemedim yarısınıda sana göndereiyorum afiyetle ye yerkende beni hatırlakaydirigubbakcemile3 neyse kutu tabi direk komutana gitmiş elinde kutuyl a nişanlımın önünde oh oh diye yemeye başlamış kutudakileri sonra neyseki vermiş ama herkes çok beğenmiş tabi arkadaşlarına ikram etmiş yemişler kaydirigubbakcemile3kutuyuda atmamış geri getirmiş valizinde eğiş büğüş olmuş o ayrı konu.tatlı anılar bunlar ya aslınd abecerebilseydim 1 kasa taze meyva gönderecektim sevdiklerinden vakit kalmamıştı

ne güzel şeyler düşünmüşsünüz kızlar enişteler sanslıymıs gerçektenyerimseniben

Ayy benim sevgilim böyle askerlik yapmadı yaa, yoksa bende gönderirdim...
Onunda askerleri çok sürprizler yaparmış :))
Bizde kardeşime paket gönderdik ama 1 haftadan fazla sürdü gitmesi (
Bide çerez göndermiştim bayat bayat yemiş garibim (

denizcim ve daisycim bizimkinin oraya kargo gitmiyor
böyle şeyler yapmayı bende çok istiyordum ama kısmet ancak mektup yolluyorum o da
askeriyeye değil merkezde bir yere gönderiyorum o da oaradan alıyor çarşıya çıktığı zaman

oo seninkide güzelmiş
ama ben malesef öyle çok fazla şeker çkolata falan gönderemedim
çünkü yol baya uzun malum bir haftada falan gidiyodu kargo
bide tam bu zamanlardaydı
hava çok sıcakya dayanmazdı yani zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…