- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #62.741
kızlar ben geldimmm günaydın hepinize..hadi toplanalım gelinliğimi çektim atayım resimlerini sizeee 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben geldimmm günaydın hepinize..hadi toplanalım gelinliğimi çektim atayım resimlerini sizeee![]()
hoşgeldiniz edalar sefalar getirdinizgünaydın gıslar
nasılsınız?
ben gelinliğimin altına ayakkabı bulamıyorum kızlar ya
kadıköyde gezmediğim yer kalmadı ama yok yok yok
günaydın gıslar
nasılsınız?
hoşgeldiniz edalar sefalar getirdinizAt canım at bende burda merakla bekliyorum gelinliğini. Bulursun eda biraz daha bakın nilayın nişan ayakkabısı çok güzeldi nerden aldığını sorabilirsin mesela
canım ben onu çok fazla önemsemedim inan..ayakkabı çok önemli değil..bi mağazaya girdim aldım çıktım.çok düşünme rahatlıgına bak adaş![]()
Günaydın kızlar...
Meltemciğim gelinlikçin iyi fiyat vermiş. İnşallah içine sinen çok güzel bişi olur.
Ben arkası iplileri ayarlamak daha kolay diye duymuştum. İstediğin kadar sıkıyosun veya gevşetiyorsun. Nişanımda benim yaptırdığım terzide bana öyle demişti fermuar diktirmiştim pişman olmuştum. Üstüme tam oturmamıştı.
Eda haydi bekliyoruz şeker :) Kızlar hadi gelinde eda resim eklesin bize
günaydın gıslar
nasılsınız?
Günaydın kızlar...
QUOTE]
aslım günün 199 du dün gibi hatırlıyorum.
74 kalmış
sizin gün azalıyor ben eskiyorummmm![]()
Günaydın kızlar...
QUOTE]
aslım günün 199 du dün gibi hatırlıyorum.
74 kalmış
sizin gün azalıyor ben eskiyorummmm![]()
eskimiyorsun yıllanıyorsun ama şarap gibi canım daha güzel oluyor hepimiz yıllanamk için can atıyoruz burda
günaydın kızlar
edacım ben fatihten aldım oraya da bak canım.
kızlar bu arada benim gelinliğin arkası düğmeliydi. kumaştan düğmeler vardı. ve de inciden.
öneririm size de fikir olsun.
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
pazar temizliği bitirdik
bugün beyaz eşyalar geliyo![]()
günaydın kzılar edaaa resimlere yetiştim sanırım
diğer edaçikolata nikli ayakkabılar çok şık birinciye benzer modellerden deichman da var
günaydın kızlar bnde geldm kk nın saati 2 saat geri mi :))
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
pazar temizliği bitirdik
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
pazar temizliği bitirdik
günaydın kızlar bnde geldm kk nın saati 2 saat geri mi :))
bennim pc saatimle aynı canım geri değil. Kübraaaa ev tamamen yerleşti dimi fotoları görmedik
hayırlı olsun canım ev yerleşmenin sırası nasıl oluyor temizlikten sonra beyaz eşyalar sonra?