• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

400 tl yi nişanlım duysa saçlarını ben yaparım der ayak direr valla :86: allahtan buralarda uygun 400 e 15 kişi gireriz biz:86:

bizim evin karşısında bir kuaför var orası uygundur heralde orya giderim diyordum şimdi websitesinden baktım gelin saçı makyajı 450 tl yazmışlar:43: Aşkıma 450 desem bırak saçımı yapmayı beni almaktan vazgeçer:43:

400 tl yi nişanlım duysa saçlarını ben yaparım der ayak direr valla :86: allahtan buralarda uygun 400 e 15 kişi gireriz biz:86:

bizim evin karşısında bir kuaför var orası uygundur heralde orya giderim diyordum şimdi websitesinden baktım gelin saçı makyajı 450 tl yazmışlar:43: Aşkıma 450 desem bırak saçımı yapmayı beni almaktan vazgeçer:43:

sömürmekten başka bişi değil..protesto ediyorum gitmicem oraya..(sanki muhtaç bana :60: )

Karar verdim kuaför tükanı açıcam, o kadar paraya bi ton boya sürüyorlar, bende fırça badana yaparım oldu bitti, 400tl cepte...

valla arkadaşım zaten asıl para onlarda
10 dakikada bir fön cekiyorlar 10 lira
kaş & bıyık 15 lira
15 dakikada 25 lira kazanıyorlar üstelik kartla ödemediğin zaman fiş de vermiyorlar
yani kayıt dışı
biz köle'ler de sabah 06:00 da kalkarız 1,5 saat yol geliriz 9 saat çalışırız eve gitmemiz saat 19:00 olur bi de maaşımızın %30unu vergilere veririz

kaş & bıyık 15 lira
15 dakikada 25 lira kazanıyorlar üstelik kartla ödemediğin zaman fiş de vermiyorlar
yani kayıt dışı
biz köle'ler de sabah 06:00 da kalkarız 1,5 saat yol geliriz 9 saat çalışırız eve gitmemiz saat 19:00 olur bi de maaşımızın %30unu vergilere veririz

kızlar toplanıp kuaför salonu açsak..ben anlarım makyajdan kaştan saçtan fönden..ama anlaşalım %50 kâr benim :27:

kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı

:46::46::46::46::46:

kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı

Aynen öyle, ama birde şu yönünü düşünmek lazım.
İşleri bir yönden zor, çünkü her türlü saçı yapmak zorundalar yıkaması falan, hele birde saçları çok kirli olan biriyse aman Allah'ım kabus gibidir.
Ağda kısmını hiç söylemek istemiyorum zaten...
Ben bile tüylerimden zaman zaman bıkıyorum, kuaförlüğü yapamam sanırım...

kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı

hakikaten bugüne kadar hiçbir kuaförden 1 tek fiş almadım ben

Back
X