- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.281
Günaydın kızlarrrr. 400 tlde çok fazla gelin diye de yolan yolana milletin daha insaflı olması gerekirken...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrrr. 400 tlde çok fazla gelin diye de yolan yolana milletin daha insaflı olması gerekirken...
günaydın adaşım..çok tuzlu 400 lira gelin başı![]()
ahhh sen kuaför olsaydın varya kesin bedava yapardın..gözü tok buketim günaydın bu arada![]()
400 tl yi nişanlım duysa saçlarını ben yaparım der ayak direr valla :86: allahtan buralarda uygun 400 e 15 kişi gireriz biz:86:
400 tl yi nişanlım duysa saçlarını ben yaparım der ayak direr valla :86: allahtan buralarda uygun 400 e 15 kişi gireriz biz:86:
bizim evin karşısında bir kuaför var orası uygundur heralde orya giderim diyordum şimdi websitesinden baktım gelin saçı makyajı 450 tl yazmışlarAşkıma 450 desem bırak saçımı yapmayı beni almaktan vazgeçer
![]()
Karar verdim kuaför tükanı açıcam, o kadar paraya bi ton boya sürüyorlar, bende fırça badana yaparım oldu bitti, 400tl cepte...
valla arkadaşım zaten asıl para onlarda
10 dakikada bir fön cekiyorlar 10 lira
kaş & bıyık 15 lira
15 dakikada 25 lira kazanıyorlar üstelik kartla ödemediğin zaman fiş de vermiyorlar
yani kayıt dışı
biz köle'ler de sabah 06:00 da kalkarız 1,5 saat yol geliriz 9 saat çalışırız eve gitmemiz saat 19:00 olur bi de maaşımızın %30unu vergilere veririz
kaş & bıyık 15 lira
15 dakikada 25 lira kazanıyorlar üstelik kartla ödemediğin zaman fiş de vermiyorlar
yani kayıt dışı
biz köle'ler de sabah 06:00 da kalkarız 1,5 saat yol geliriz 9 saat çalışırız eve gitmemiz saat 19:00 olur bi de maaşımızın %30unu vergilere veririz
kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı
kaş & bıyık 15 lira
yani kayıt dışı
kızlar toplanıp kuaför salonu açsak..ben anlarım makyajdan kaştan saçtan fönden..ama anlaşalım %50 kâr benim![]()
bende kasada dururum![]()
çakal seniii..oraya adaşı koyarız baksana garibim çok sıkılmış benim gibi çalışmaktan
![]()