- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.301
bende kasada dururum![]()
bende de hiç kaş alma yolmaa gibi marifetler yoktur ya bende kuaför filan olmaz yani beni eleyin anca batar salon:86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kasada dururum![]()
çakal seniii..oraya adaşı koyarız baksana garibim çok sıkılmış benim gibi çalışmaktan
![]()
e banada bir iş bul o zaman![]()
bende de hiç kaş alma yolmaa gibi marifetler yoktur ya bende kuaför filan olmaz yani beni eleyin anca batar salon:86:
sen bekleyen müşterilerle sohbet etsen onları kırsan geçirsen yeter be zuzum
kızlar hadi bi konu bulalım..![]()
kızlar bir aksilik çıkmazsa aşkım pazar günü bize ailemle tanışmaya gelecek
kızlar bir aksilik çıkmazsa aşkım pazar günü bize ailemle tanışmaya gelecek
Babamla ve abimle dükkanda ayaküstü tanışmıştı ama anneml hiç tanışmadılar canım ben onlara gidip ailesi ile tanışmıştımamaninn amaninnnn..zaten tanısmamısmıydı annen fıstıgım
ayhh cok heyecanlı
ben bir gece öncesinden uyuyamaştım
tabii annemlerde uyuyamıştı
kızlar benim kutu makinesi annem dün kursta bana gene kutu yapmışBu seferki pek süslü bakalım beğenecekmisiniz.
Eki Görüntüle 170330
kızlar benim kutu makinesi annem dün kursta bana gene kutu yapmışBu seferki pek süslü bakalım beğenecekmisiniz.
Eki Görüntüle 170330
bayıldım bayıldımmm bizede anlatsın nasıl yapıldıgını elimden hiç bişi gelmiyo benim![]()
Eki Görüntüle 170330
canım çok güzelmiş annenin ellerine sağlık...bu arada annenle tanıştıracaksın öyle mi?hadi hayırlısı canım...inşallah çok güzel geçer...
Ayy çok güzelmiş Bukeet, annene söle nazar boncuğu taksın, elleri dert görmesin...
ayyy çok güzelll gelir gelmez gördüm bayıldımm
ellerine sağlık annenin.
selamlar kızlarr.
men geldimmm![]()
hadi hayırlsı buket nişanlın nasıl çk heyecanlımıkızlar bir aksilik çıkmazsa aşkım pazar günü bize ailemle tanışmaya gelecek
Eki Görüntüle 170330