• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bende sizinle paylaşayımm mutluluğumu:69::69:...sözlü nişanlı deilim ben...erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş eylülde nikah yapıcamızı söylemiş...ailesi de mutlu olduklarını yapılması gerekenleri yapacaklarını söylemiş...mayıs sonu tanışma olacak haziranda da aile arasında nişan...:66::66:

birde bugün bir iş görüşmesi için aradılar güzel bir pozisyon yarın görüşmem olacak bana şans dileyin lütfen...

hadi hayırlsı buket nişanlın nasıl çk heyecanlımı

bnuda en az diğrleri kadar beğendm çk hoşmş buket annen ticarete başlasn :))

zaten bir tane daha kutu yaparsa dükkana getirip satacağım canım ne yapacağım ben o kadar kutuyu:1: Heyecanlandım diyordu dün akşam inş. güzel geçer kızlar dua edin ailemin içine sinsin gönülleri razı olsun

kızlar bende sizinle paylaşayımm mutluluğumu:69::69:...sözlü nişanlı deilim ben...erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş eylülde nikah yapıcamızı söylemiş...ailesi de mutlu olduklarını yapılması gerekenleri yapacaklarını söylemiş...mayıs sonu tanışma olacak haziranda da aile arasında nişan...:66::66:

birde bugün bir iş görüşmesi için aradılar güzel bir pozisyon yarın görüşmem olacak bana şans dileyin lütfen...

arka arkaya güzel haberler gelmiş senden eylem maşallah:nazar: Bizde mayısta söz haziranda nişan düşünüyoruz. İnş. işinde hayırlısı ile olur eylemcim dualarım seninle

zaten bir tane daha kutu yaparsa dükkana getirip satacağım canım ne yapacağım ben o kadar kutuyu:1: Heyecanlandım diyordu dün akşam inş. güzel geçer kızlar dua edin ailemin içine sinsin gönülleri razı olsun

Oooo topikte 2 heyecan bir arada, hadi hayırlısı...
Çok güzel geçecektir eminim...
Benim nişanlım gibi gevezeyseler eminim ailelere söz kalmadan iş bitecektir
:9:

arka arkaya güzel haberler gelmiş senden eylem maşallah:nazar: Bizde mayısta söz haziranda nişan düşünüyoruz. İnş. işinde hayırlısı ile olur eylemcim dualarım seninle

saol canım benimm...Allah razı olsun...bende senin güzel haberlerini okurum pazartesi günü...inşallah herşey yolunda gider...bir adım atıldı mı zaten gerisi gelir...benimde dualarım seninle tatlım...

Oooo topikte 2 heyecan bir arada, hadi hayırlısı...
Çok güzel geçecektir eminim...
Benim nişanlım gibi gevezeyseler eminim ailelere söz kalmadan iş bitecektir
:9:

ayy inşallah canım çok çok saol...benim erkek arkadaşım annemle tanışmıştı annem çok çok sevdi bakalım mayıstada aileler tanışacak inşallah ısınırlar birbirlerine...

canım borçları takıp üzme kendini bence Rabbim yuva kurana her zaman yardım eder...yavaş yavaş ödersiniz...

bol şans eylem inşallah hayırlsı olr sende 2011 gelnlernden olrsn :)

amin amin inşallah buketcm annen zaten önceden bi gördü okey verdi :1:geriside gelr inşallah

bol şans eylem inşallah hayırlsı olr sende 2011 gelnlernden olrsn :)

ayy saol canım...bizde eylülde düşünüyoruz planımızı hep öyle yaptık ama ailesinin de haberinin olması onay vermeleri çok mutlu etti beni...konuşmuşlar herşeyi nişandan nikaha eşyadan kına gecesine takıya kadar...

hoşgeldin canım. Sağol fıstığım bende beğendim bunuda kutu koleksiyonuma ekledim inşallah bir daha kutu yapmaz:1:
hoşbulduk cnm.
bu gerçekten çok hoş olmuş
hayırlısı olsun canımm
çok sevindim senin adına
bol şanslar

Back
X