- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.441
Kızlar bugün bir gelemedim acayip yoğunum. Evlenecem hala çalıştırıyorlar beniiiiii
Oyy onların yaptığı ıhlamur bilem şifa olur bee :))
Anneme haksızlıkmı yapıyorum ne...
edaaa benimde aklıma gelir böyle şeyler uyurkende çok dikakt ederim yapsamda duyarım zaten başkası yapsa onuda duyarım o derece hafif uykum:86:
walla çok tatlı oluyor. bide öyle nazlı nazlı uzanıyorum çok tatlı oluyor elinden.
edaaa benimde aklıma gelir böyle şeyler uyurkende çok dikakt ederim yapsamda duyarım zaten başkası yapsa onuda duyarım o derece hafif uykum:86:
zuzuşum bende senin gibiyim..hemen uyanırım..eve hırsız girdikten sonra iyice tırsak olsum:18:
size yemin ederim bigün kendi gölgemden korkup yolun ortasonda bagırdıgımı bilirim
kızlarrr siz yemek takımlarınızı ne kadar aldınız yaaa 1.000'tl den baslıyorr yemek takımlarııı
walla çok tatlı oluyor. bide öyle nazlı nazlı uzanıyorum çok tatlı oluyor elinden.
Allah bizimde kocalarımıza bunu öğrenmeyi nasip etsin..gerçi benimki çok merhametlidir kız kıyamam..seviyom onu beee
Ben tedirgin olmuyorum nedense, umarım kocamın yanında da rahat olurum, 1-2 gün neysede hergün yanında biri olunca insan belki huzursuz olur...
Olmadı gşder oturma odasında yatar canım :))
Allah'ım güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün...
kızlarrr siz yemek takımlarınızı ne kadar aldınız yaaa 1.000'tl den baslıyorr yemek takımlarııı
kızlar beğendiğim yemek takımı aşağıda
~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~
ama hepsini takım almak yerine parça parça ymk takımı, çkb tencere takımı mı toplasam bilemedim.
ben bernado'dan aldım yemek takımımı
1500 tl ye
ben daha almadım canım ama bievde annem bon china bir yemek takımı beğenmiş onu alacağım 1200müş fiyatı
ben bernado'dan aldım yemek takımımı
1500 tl ye
kız sadece tabaklar mı 1500 :18: ne bebişim bunlar kırılmaz altından mı hayatta vermezdim okadar parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?