2011 gelin adayları buyrun sohbete

edaaa benimde aklıma gelir böyle şeyler uyurkende çok dikakt ederim yapsamda duyarım zaten başkası yapsa onuda duyarım o derece hafif uykum:86:

zuzuşum bende senin gibiyim..hemen uyanırım..eve hırsız girdikten sonra iyice tırsak olsum:18:
size yemin ederim bigün kendi gölgemden korkup yolun ortasonda bagırdıgımı bilirim

edaaa benimde aklıma gelir böyle şeyler uyurkende çok dikakt ederim yapsamda duyarım zaten başkası yapsa onuda duyarım o derece hafif uykum:86:

Ben tedirgin olmuyorum nedense, umarım kocamın yanında da rahat olurum, 1-2 gün neysede hergün yanında biri olunca insan belki huzursuz olur...
Olmadı gşder oturma odasında yatar canım :))

zuzuşum bende senin gibiyim..hemen uyanırım..eve hırsız girdikten sonra iyice tırsak olsum:18:
size yemin ederim bigün kendi gölgemden korkup yolun ortasonda bagırdıgımı bilirim

Allah'ım güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün...

walla çok tatlı oluyor. bide öyle nazlı nazlı uzanıyorum çok tatlı oluyor elinden.

İnşaAllah birgün görürüz bizde...

Allah bizimde kocalarımıza bunu öğrenmeyi nasip etsin..gerçi benimki çok merhametlidir kız kıyamam..seviyom onu beee

Benimkide çok merhametlidir, hatta yolda ayağım kaymasın diye tutar ikimiz beraber düşeriz

cümlemizi güldürsün bebüşümmm

Son düzenleme:
kızlarrr siz yemek takımlarınızı ne kadar aldınız yaaa 1.000'tl den baslıyorr yemek takımlarııı

meltemim ben bernardodan

misafir yemek takımı
misafir çatalkaşıkbıçak takımı
günlük yemek takımı
günlük çatalkaşıkbıçak takımı
tencere takımı
cezve takımı
çaydanlık
düdüklü tencere toplam 1700 tlye aldım. takımlar 600 falandı.

Kampanyaları takip ediyorum ben de Eda Bernardo ne güzel hediye çekleri veriyor o çekle de başka ihtiyaçlarımı alırız diyorum ...
Sofra bezi sadece yer sofrası için kullanılmaz ki....ben alıcam sofra bezi..

Ben de bernardodan alırımm heraldee Aslıyla konustum şimdi 600 liralık da hediye çeki veriyorlarmış...napalım devir hesap devriiii...hesabını bileceksin...
Ayşe çok zariff canımm yemek takımınn iyi günlerde kullan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…