2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sayın Nihat Doğan İzlediğiniz En İyi Film Neydi ?
Nihat Doğan : Titanic
Sunucu : Peki Sanatsal Açından Bakarsanız.Nasıl Değerlerndirirsiniz ?
Nihat Doğan : Onu Boşverde Titanicteki Geminin Adı Neydi ? Bak Şimdi Aklıma Takıldı
Kameraman : Kolonya Getirin !! Sunucu Bayıldı !!!

canım fiyat*performans yaptığımda takımını çok beğendim. Siyah, beyaz ve gümüş asil renkler. Her daim sıkılmadan kullanabilirsin. İyi günlerde kullan inşallah

zeynooooo ben onu buketinnn çeyizlerde gördüm annişi yapmışş de göndersin bebişimm bende çok beğenmiştim ya bolluk berketin simgesi gerçekten

kızlar daha uygunlarını görmüştüm bi yerde
sonra alırım dedim
ama şimdi bulamıorumm
bu kadar pahallı olursa almam zatenn

kızlar kaçtım ben işim çıktı.
görüşürüzz

kızlarrr siz yemek takımlarınızı ne kadar aldınız yaaa 1.000'tl den baslıyorr yemek takımlarııı

annem slise bittiğinde aldırmıştı bana paramı boşa harcamayayım diye 600 tl ye almıştım 2003 senesinde. şimdi bile aynı fiyata var. ama iyi kide almışım bir yönden de bu sıkışıklıkta onu nasıl öderdim

gamze hayırlı olsun çok iyi almışsın ve çokta güzelşık ve modern. bende kare tabak sevmiyorum.. güle güle kullan

meltemcim bievde bu bone china yemek takımı 700 tl imiş aklında bulunsun

Son düzenleme:
canım bizim evdeki siemens neredeyse 10 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. yeni modelleirni bilmiyorum ama siemensin kalitesi tartışılmaz

abimde evine tüm eşyalarını siemens aldı ama aşkım boschun daha kaliteli olduğunu savunuyor ikiside aynı üretim diye ses çıkarmıyorum bosch alacağız biz

en sağdan ilk sıradaki kübra düğünü yaklaştıgı için mutlu ikincisi cimcime esra 3,sü herseye aval aval bakan ben 4,cüsü güleryüzlü buketim 5,nurgülümmm burdaki kankam 6,cısıda sayfamızın kurucusu aslıııııı bi heybetli duruşu var

zeynooooo ben onu buketinnn çeyizlerde gördüm annişi yapmışş de göndersin bebişimm bende çok beğenmiştim ya bolluk berketin simgesi gerçekten

kızlar daha uygunlarını görmüştüm bi yerde
sonra alırım dedim
ama şimdi bulamıorumm
bu kadar pahallı olursa almam zatenn

kızlar kaçtım ben işim çıktı.
görüşürüzz

çok pahalı satıyorlar benim annem 5 tlye ham seramik olarak aldı boyadı simledi vernikledi ortaya bu nar çıktı

Evet Buket bu takımda çok güzel zaten alacagım takım kare siyah-beyaz çizgili düşünüorumm...

Esra bizde de arçelik var biz de hiç koku problemi yasamadık ama kuzenim yasıyormus ona çözüm olarak da servis ne demiş biliyormusunuz?bulaşıkları makineye dizmeden önce akıtıyoruz ya onu akıtmamak gerekiyormuş yoksa koku yapıyormus ben bulaşıkları dizmeden önce akıtırım tencereleri ciflerim kapagına domestos damlatırımm napıyım yoksa temiz olmayacakmıs gibi hissediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…