- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.401
Benim nisan ortası gibi beyaz eşyalar gidip kurulacak sonraki hafta çeyiz gider zaten bir günde yerleşir gibime geliyor
biz mobilyalarımızı 20 nisan'da teslim edilmek üzere istedik
o zamana kadar perdeleri diktirmek istiyoruz ondan sonra en son beyaz eşyalarımızı getirteceğiz
sonra çeyizler yerleşir bir günde gider
ama evin tam olarak yerleşmesi 3-4 gün sürer, çünkü daha yemek takımları bardaklar vs'ler yıkanıcak
biz mobilyalarımızı 20 nisan'da teslim edilmek üzere istedik
o zamana kadar perdeleri diktirmek istiyoruz ondan sonra en son beyaz eşyalarımızı getirteceğiz
sonra çeyizler yerleşir bir günde gider
ama evin tam olarak yerleşmesi 3-4 gün sürer, çünkü daha yemek takımları bardaklar vs'ler yıkanıcak
evi olanların eşyaları belli ne güzel..biz önce kiralık ev bulup ona göre eşya alcaz
cnm hiç takma
Haklısın, etraftakiler yapıcı olmak yerine yıkıcı oluyorlar.
Ben birden sinirleniyorum o anda kendime hakim olabilirsem problem oluyor, nişanlımlada tartışmalarımız bu yüzden oluyor zaten, kırıcı oluyorum
canım inan bende yoruldumm.eksikler hiç bitmicek gibizeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah
canım bizim düğün aynı gün değilmiydi?
bence çeyizlerin gitmesi icin daha erken gibi.
daha anca yıkayıp ütüleyip paketleyebiliyorum ben
yoksa ben mi cok rahatım :44:
önemli olan huzurun tam olması
diğerlerin hepsi zamanla yerine gelicek olan şeyler
Allah ağzınızın tadını bozmasın
yok canımcım p.tesi çeyizler gitcekselam tatlı gelinler
kolay gelsin telaşlarınız
tatlım benim hepsi hazırr
evde çok koli var ev tutuldu temizlendi gitsin artık
sonra annem eve temizlik yapcak badana yapılcak düğnden önce
çok kirlendi evde battı.
evimide yerleştirek istiorum biran önce artıkk
zeynepçim ev yerleşti mi naptınız?
kimi unuttumsa özür
saymaya çalıştımm.
Selam kızlar
zeynepcim beyazlı olan benim hoşuma gitti
cnm inan hiç takma
bunun için tartışma bile çıkmasına gerek yok
hehe diyip kendi bildiğini oku cnm benim
canım inan bende yoruldumm.eksikler hiç bitmicek gibi
çamaşır sepetim ütü masam çamaşır askım yokk
mutfak halım hole halım yokk
offf offff
tv sehpam yok alamazsam çok komik koltuk üstüne koycam hahaa
Öyle yapcemde ah saf kafam hemen çıkış yapıyorum, oda çok kızıyor, emrivaki konuşuyormuşum, bir kadın kocasına emrivari konuşamazmış :))
Kızlaar ben acaba yer sofrası alsammı lazım olurmu?
Kalabalık misafir gelince bazıları yere bazıları masaya oturur diyorum, gereklimi sizce?
zeynepçim valla eksiklikler bitmiyor bizim evde bir tane bile sehpa yok salon halısı giriş halısı tv tv ünitesi portmanto oturma odasının avizesi neler eksik neler. inanyorulduk alamıyoruz artık parada bitti zaten düğünden sonra inşallah. buna rağmen rahatım amann diyorum düğündede böyle skain olabilirim inşallah
Bende herşeyim tam olsun diye kendimi paralıyordum ama bıraktım artık, en iyisi böyleymiş, olmazsa olmazları aldık zaten, gerisinide zamanla alırız...
evi olanların eşyaları belli ne güzel..biz önce kiralık ev bulup ona göre eşya alcaz
Canım mobilyaları takip edin olurmu, bir çok kişide söylenen tarihte gelmedi problem yaşandı, ablamda da yaşamıştık...
edoşum siz ne zaman tutmayı planıyorsunuz evi?
düğün sezonu açılmaya başladı mobilyalar pahalılaşıyor canım
Inşallah öyle bir sahtekarlık yapmazlar canım
bizim nisan 20 dememizin sebebi de biraz esneklik kazanmaktı baktık 20sinde gelmedi 21inde kapılarındayız
lazım olmaz olurmu hamur yogurdugun zaman sericen mesela ki dediklerin için aslı lazım olucak gerekli ben alıcam 2-3 tanecnm inan hiç takma
bunun için tartışma bile çıkmasına gerek yok
hehe diyip kendi bildiğini oku cnm benim
canım inan bende yoruldumm.eksikler hiç bitmicek gibi
çamaşır sepetim ütü masam çamaşır askım yokk
mutfak halım hole halım yokk
offf offff
tv sehpam yok alamazsam çok komik koltuk üstüne koycam hahaa
Öyle yapcemde ah saf kafam hemen çıkış yapıyorum, oda çok kızıyor, emrivaki konuşuyormuşum, bir kadın kocasına emrivari konuşamazmış :))
Kalabalık misafir gelince bazıları yere bazıları masaya oturur diyorum, gereklimi sizce?
edoşum siz ne zaman tutmayı planıyorsunuz evi?
düğün sezonu açılmaya başladı mobilyalar pahalılaşıyor canım
Inşallah öyle bir sahtekarlık yapmazlar canım
bizim nisan 20 dememizin sebebi de biraz esneklik kazanmaktı baktık 20sinde gelmedi 21inde kapılarındayız
canım o dediğinde var da..biz iki kira ödemeyelim diye mayıs ortasında tutmayı düşünüyoruz bilmiyorum mobilyalar fazla tutmaz inşallah..senin niye çizelgen yok düğün ne zaman
balkon için bu takıma bayılıyorum alacaktım eksik kalsın diye almıyorum kocacım alsın ki söz verdi alacak
Eki Görüntüle 170445
lazım olmaz olurmu hamur yogurdugun zaman sericen mesela ki dediklerin için aslı lazım olucak gerekli ben alıcam 2-3 tane
Canımcım bez değil, yer sofrası diyorum, yuvarlak varya ondan...
Esra erkekler emrivakilerden hoşlanmıyor. Güzellikle diyince hep tava geliyolar :)
Evet öyle aslında...
ben cizelgeyi koyamadım canım maalesef
işyerinde açılmıyor ticker sayfaları evde'de vaktim olmuyor
21 mayısta düğünümüz Allah nasip kısmet ederse
50 gün sonra
balkon için bu takıma bayılıyorum alacaktım eksik kalsın diye almıyorum kocacım alsın ki söz verdi alacak
Eki Görüntüle 170445
annene laf söylüyosun ama sen ananın kızısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?