2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim nisan ortası gibi beyaz eşyalar gidip kurulacak sonraki hafta çeyiz gider zaten bir günde yerleşir gibime geliyor

biz mobilyalarımızı 20 nisan'da teslim edilmek üzere istedik
o zamana kadar perdeleri diktirmek istiyoruz ondan sonra en son beyaz eşyalarımızı getirteceğiz
sonra çeyizler yerleşir bir günde gider
ama evin tam olarak yerleşmesi 3-4 gün sürer, çünkü daha yemek takımları bardaklar vs'ler yıkanıcak

evi olanların eşyaları belli ne güzel..biz önce kiralık ev bulup ona göre eşya alcaz

Canım mobilyaları takip edin olurmu, bir çok kişide söylenen tarihte gelmedi problem yaşandı, ablamda da yaşamıştık...

cnm hiç takma
bunun için tartışma bile çıkmasına gerek yok
hehe diyip kendi bildiğini oku cnm benim
canım inan bende yoruldumm.eksikler hiç bitmicek gibi
çamaşır sepetim ütü masam çamaşır askım yokk
mutfak halım hole halım yokk
offf offff
tv sehpam yok alamazsam çok komik koltuk üstüne koycam hahaa

yok canımcım p.tesi çeyizler gitcek
boş odaya koyucaz mutfak ıvır zıvır yerleşcek
beyaz eşya gelcek
mobilyalar sonra gelcek diğerleri yerleşcek
amann ne çok iş varrr
Selam kızlar

zeynepcim beyazlı olan benim hoşuma gitti

cnm bende beğendim onu ama yapabilirlermi ki

off netim gidip gelioo
takip edemiorum kii

Son düzenleme:

Bende herşeyim tam olsun diye kendimi paralıyordum ama bıraktım artık, en iyisi böyleymiş, olmazsa olmazları aldık zaten, gerisinide zamanla alırız...

bende elektrikli cezve ve elektronik baskül alacağım dedim annemede kızdı baskül bari eksik kalsın herşeyin tam olması iyi değildir dedi ama ben genede baskül alıcam mutfak balkonuna bambu sandalye takımı istiyordum hani şu koltuklu olanlardan onu evlenince aldırıcam kocama

evi olanların eşyaları belli ne güzel..biz önce kiralık ev bulup ona göre eşya alcaz

edoşum siz ne zaman tutmayı planıyorsunuz evi?
düğün sezonu açılmaya başladı mobilyalar pahalılaşıyor canım

Canım mobilyaları takip edin olurmu, bir çok kişide söylenen tarihte gelmedi problem yaşandı, ablamda da yaşamıştık...

Inşallah öyle bir sahtekarlık yapmazlar canım
bizim nisan 20 dememizin sebebi de biraz esneklik kazanmaktı baktık 20sinde gelmedi 21inde kapılarındayız

İstenilen tarihten önce söylemeniz iyi olmuş...

canım o dediğinde var da..biz iki kira ödemeyelim diye mayıs ortasında tutmayı düşünüyoruz bilmiyorum mobilyalar fazla tutmaz inşallah..senin niye çizelgen yok düğün ne zaman

Esra erkekler emrivakilerden hoşlanmıyor. Güzellikle diyince hep tava geliyolar :)

canım o dediğinde var da..biz iki kira ödemeyelim diye mayıs ortasında tutmayı düşünüyoruz bilmiyorum mobilyalar fazla tutmaz inşallah..senin niye çizelgen yok düğün ne zaman

ben cizelgeyi koyamadım canım maalesef
işyerinde açılmıyor ticker sayfaları evde'de vaktim olmuyor
21 mayısta düğünümüz Allah nasip kısmet ederse
50 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…