2011 gelin adayları buyrun sohbete

ewt kura çekecek filan diyodu ama uzun zamandr yok inşallah iyidir ayşecm
evet canım yatak ve baza dahil 3000 TL ama biz hepsini aynı yerden aldık
o yüzden baya indirim yaptılar normal fiyatı yataksız bazasız 4200

sağol canm tekrr güle güle kullan inşallah bzde içimze snen bişeyler bulablriz

herkese selam kızlar :)

şimdi geldim eğitimden yazılarınızı okudum şimdi öğle tatiline çıkmadan bir selam vereyim dedim...

cafelatte senin mobilyaların çok hoşmuş canım ben begendim valla güle kullan..

xeddax geçmiş olsun canımhastalık ihmale gelmez mutlaka bi doktora gözük...

gerçi bende tirodilerimi göstermeye korkuyorum ama o ayrı

kübracım bence kıyafetinin altına elbisenin renginde ayakkabı hoş durur..

diğer bütün hatunlara hepinize selam öpüyorum sizleri..

vede buketcim bende giricem aöf sınavına ama hiç çalışamadım sadece sorulara bakmaya çalısıyorum ama eğitimlerden fırsat kalmıyor..ay nerden başladım zaten bin pişmanım

daha iyiyim allaha şükür ama ertelnmesine çok üzüldüm, bitmediğine şükrediyorum sadece , 1,5 ayım kalmıştı, şu an hala 7 ayım var =(

canım atlatıcaz elele..vardır bi hayır bunda...insanın nikah ve ölüm günü belliymiş..Rabbim bu olacaklara bi kılıf geçirdi sadece..Allah huzurumuzu eksik etmesin..

bende evlendikten sonra mali müşavirlik sınavına hazırlanacağım kısmet olursa :)

gireceğim bir kerede olsa şimdi ekonomik likten dolayı giremedim 1500 + masrflar felan zordu

sağol canım gözükücem inşallah...bende 2,sınıftayım harcımı yatırmadım kaydım umarım donmustur..evlenicem çalışamam diye harç yatırmadım..ama akbilim 1,75 atıyo buna çok sinir oldum :84:

meltemcim merhaba
dün sormuştun canım benimde nişanlımla aramda yaş farkı yok

yaş ile alakası da yok muhtemelen ruhlarında var değişkenlik :)))))))))))))))

Hepinizeee mutluuu,huzurlu 1 gün diliyorummm....

Edoş sen bir de sigara içiyordun demi canımm?Bırakmak için hiçbir sey yaptınmı?Ben bırakmak istiyorum artıkk bırakmam lazımm bebek olmadan vucudumun temizlenmesi lazımm...şunu çok iyi biliyorum kızlarr bizim evimiz de sigara içilmezzz sülale de kimse içmezz ben sigaradan nefret ederdim ama nerden basladımm bilmiorum

canımcım odada tek olduğum için radyo arkadaşlık ediyor ve programlara katılıyor birileri ki sen daha iyi bilirsin bu tarz şeyleri bıktım mı ne varmış sigarayı bırakabiliyormuşşun o tarz şeyleri denesen sağlık bakanlığı onaylı

hoşgeldin canım bende sorulara bakıyorum vaktimde bol ama çalışasım yok:84:

meltemcim merhaba
dün sormuştun canım benimde nişanlımla aramda yaş farkı yok

yaş ile alakası da yok muhtemelen ruhlarında var değişkenlik :)))))))))))))))

Denizz şunu çok iyi biliyorum eminim sen de öylesindir ....erkekleri yöneteceksin bilmiyorum benim ki mi böyle ama çevremdeki arkadaslarımın da öyle....ortak hesabımız var faturaları ben yatırıyorum ödemeleri ben yapıyorum kıyafetlerini ben alıyorum o da sadece çalışıyor

Mali müsavirlik de çok zor kuzumm Allah yardımcın olsun stajını nerde yapacaksın?3 yıl degil mi zorunlu staj?

bizim ailedede kimse içmez bende nefret ediyorum banada diyordu içenler çok duyduk nefret edenleri sende başalrsın demişlerdi çok şükür 1 kere bile ağzıma süremedim aşkım içiyordu ilişkimiz başladığından beri oda içmiyor sadece alkol alırsa yanında içiyor bende sesimi çıkarmıyorum

BU ŞARKIDAN BENDEN GELSİNN

Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor
O deli dolu neşe dolu kişi ben değilim sanki
Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var benim içim yanıyor
Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inanki

Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilirki?
Kara sevda kara sevda seni benden kim ayırabilirki? )nakarat
Çocukça bir aşk gelip de geçme sakın gülme halime
Nasıl olduğunu anlayamadım ama seviyorum seni delicesine

Nasıl anlatsam bilemiyorum gözlerim kararıyor
Tepe taklak oldu dünya tersine sanki
Bütün aşıklar el ele kol kola cıvıl cıvıl geziyor
Bense nuhun gemisinde tek başıma gibi inan ki

canım atlatıcaz elele..vardır bi hayır bunda...insanın nikah ve ölüm günü belliymiş..Rabbim bu olacaklara bi kılıf geçirdi sadece..Allah huzurumuzu eksik etmesin..

inşallah geç de olsa olucak, o kdr kendimizi hazırlayıp birden o kdr uzayınca kötü olduk bu fikre alışamadık fln ama bapalım 7 ay da geçer biran önce umarım

sigara bıraktırma merkezinden randevu aldım onlar da en az 2 ay sonrasına randevu veriyorlar onlar yurt dısından ilaç getirtiyorlar o ilaçla da bırakma saglanıyor canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…