- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.681
Denizz şunu çok iyi biliyorum eminim sen de öylesindir ....erkekleri yöneteceksin bilmiyorum benim ki mi böyle ama çevremdeki arkadaslarımın da öyle....ortak hesabımız var faturaları ben yatırıyorum ödemeleri ben yapıyorum kıyafetlerini ben alıyorum o da sadece çalışıyor
Mali müsavirlik de çok zor kuzumm Allah yardımcın olsun stajını nerde yapacaksın?3 yıl degil mi zorunlu staj?
inşallah geç de olsa olucak, o kdr kendimizi hazırlayıp birden o kdr uzayınca kötü olduk bu fikre alışamadık fln ama bapalım 7 ay da geçer biran önce umarım
Hepinizeee mutluuu,huzurlu 1 gün diliyorummm....
Edoş sen bir de sigara içiyordun demi canımm?Bırakmak için hiçbir sey yaptınmı?Ben bırakmak istiyorum artıkk bırakmam lazımm bebek olmadan vucudumun temizlenmesi lazımm...şunu çok iyi biliyorum kızlarr bizim evimiz de sigara içilmezzz sülale de kimse içmezz ben sigaradan nefret ederdim ama nerden basladımm bilmiorum
özlemm bi sey sorucam canım?sonuçta burda herkesin bir sekilde borcu var benim de 2.000 tl borcum var krediye mesela çok mu büyük rakam da borcun var kaldı ki senin borcuna damadın ailesi nasıl karısabilir ki?senin borcundur şu an da çalışıyorsan da kendin kazanır ödersin ben bazen borçlar alışveriş ödemeler derken param bitiyor nişanlımdan da istiyorum
düğünün ertelenmesi ondan olmadı canım, o olay kapandı derken sonra başka şeyler oldu nişanlımın tarafından üç tane cenaze oldu peşpeşe, bu kadar peşpeşe cenazenin üstüne bu kdr yakında tarihte düğün olmaz nikah yapalım dediler , benim ailem kabul etmedi, olmazsa bitsin bu iş durmuna fln geldi. yoksa nişanlımla aramda para sorunu asla yok, dediğin gibi sağolsun ikimize de bakıyo yani harçlığımı fln verir
düğünün ertelenmesi ondan olmadı canım, o olay kapandı derken sonra başka şeyler oldu nişanlımın tarafından üç tane cenaze oldu peşpeşe, bu kadar peşpeşe cenazenin üstüne bu kdr yakında tarihte düğün olmaz nikah yapalım dediler , benim ailem kabul etmedi, olmazsa bitsin bu iş durmuna fln geldi. yoksa nişanlımla aramda para sorunu asla yok, dediğin gibi sağolsun ikimize de bakıyo yani harçlığımı fln verir
kızlar ben geldim
doktora gittim geldim
gene faranjit yaa kafayı sıyırıcam
bir sürü ilaç verdi gene
onca direndim ilaçsız geçsin diye ama bugün sabah kalkınca dayanamıycamı anladım
kızlar ben geldim
doktora gittim geldim
gene faranjit yaa kafayı sıyırıcam
bir sürü ilaç verdi gene
onca direndim ilaçsız geçsin diye ama bugün sabah kalkınca dayanamıycamı anladım
kızlar az önce pentiye gittim
jartiyer çorabı aldım
bi de 3 al 2 öde kampanyaları varmış
gecelik ve şortlu takım aldım
bütçemi aşamamak icin kampanya takipcisi oldum valla :26:
geçmiş olsn canımcım.
düğün üstü dikkat edin kızlar
bademciklerinde problem mi var?
bademcikleri hassas olanlar cok sık faranjit olurmuş
cnm kaça aldın güle güle kullan
benim hiç jartiyer çorabım yok
cnm kaça aldın güle güle kullan
benim hiç jartiyer çorabım yok
özlemm bi sey sorucam canım?sonuçta burda herkesin bir sekilde borcu var benim de 2.000 tl borcum var krediye mesela çok mu büyük rakam da borcun var kaldı ki senin borcuna damadın ailesi nasıl karısabilir ki?senin borcundur şu an da çalışıyorsan da kendin kazanır ödersin ben bazen borçlar alışveriş ödemeler derken param bitiyor nişanlımdan da istiyorum
özlem'cim bağınız büyük bir sınavdan geçiyor ya da geçmiş ama siz üstesinden geliyorsunuz
ne mutlu
demekki bağınız kuvvetli sevginiz de geçici değil miş
benim anlayamadığım nişanlın sana harçlık mı veriyor?
başınz sağolsn özlemcim
sağol zeynepçim
edacım sanırım fazla hassas benimkiler
bide benim burun kemiğimde eğrilik varmış
bu sebepten çok sık boğaz enfeksiyonu ve grip geçiriyomuşum
ameliyatla düzeltilmesi lazımmış
eğer ameliyat olmazsam bu tür hastalıklar kronikleşip
ileriki yaşlarda kalp damar hastalıklarına tansiyona hatta şeker hastalığına bile sebep olabiliyomuş
ama ben acayip tırsıyorum
nişanlımda evlendikten sonra ilk iş onu halledelim diyo
ne yapıcam bilmiyorum
benimde hiç yok zeynocum
nedense sevmiyorum ben onları
nişanlımda sevmiyo allahtan
o sevseydi ben sevmesemde giyerdm sırf adamın gönlünü yapmak için
ama allahtan o da sevmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?