2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizdede ben tam tersi yönetilmeyi çok severim aşkıma bırakıyorum kendimi hayatımı yaşıyorum o zaten çok mantıklı ve zeki biri ikimizin yerinede düşünüp plan yapıyor bende keyfime bakıyorum

Vallahi zor ama senlerdir para yüzünden giremedim sadece gireceğim kazansamda uğraşmam zaten bunaldım bu gıxcık meslekten :))

bırak meltemcim çok doğru çocuğa sakıncalı ablamın deli görümceside içiyorsu çocuk bronşit doğduuğndan beri hep hastanede

ağız kokusu yapıyor birde içenler anlamıyorda karşındakine kötü geliyordur bazen yolda felan metroda denk geliyor adam içiyor sigarayı daha püflemden konuşuyor bayılacaktım Ayy çok zor allah kurtarsın canım içenleri
allahtan biz kullanmıyoruz herhalde nişamlım içse bırakana kadar yatağa sookmazdım

inşallah geç de olsa olucak, o kdr kendimizi hazırlayıp birden o kdr uzayınca kötü olduk bu fikre alışamadık fln ama bapalım 7 ay da geçer biran önce umarım

özlemm bi sey sorucam canım?sonuçta burda herkesin bir sekilde borcu var benim de 2.000 tl borcum var krediye mesela çok mu büyük rakam da borcun var kaldı ki senin borcuna damadın ailesi nasıl karısabilir ki?senin borcundur şu an da çalışıyorsan da kendin kazanır ödersin ben bazen borçlar alışveriş ödemeler derken param bitiyor nişanlımdan da istiyorum

içiyorum canım ahh ahh..yok canım bırakmak isteyim bırakıyorum ama canım sıkılsın hemen içerim değişik bi iradem var..bi keresinde 20 gün içmedim bıraktım manitayla kavga ettik ediş o ediş..
aynen canım bende nefret ederdim birde baktım aktif olarak 7 yıldır zııkkımlanmaktayım kendim ettim kendim buldum

düğünün ertelenmesi ondan olmadı canım, o olay kapandı derken sonra başka şeyler oldu nişanlımın tarafından üç tane cenaze oldu peşpeşe, bu kadar peşpeşe cenazenin üstüne bu kdr yakında tarihte düğün olmaz nikah yapalım dediler , benim ailem kabul etmedi, olmazsa bitsin bu iş durmuna fln geldi. yoksa nişanlımla aramda para sorunu asla yok, dediğin gibi sağolsun ikimize de bakıyo yani harçlığımı fln verir

başınz sağolsn özlemcim

özlem'cim bağınız büyük bir sınavdan geçiyor ya da geçmiş ama siz üstesinden geliyorsunuz
ne mutlu
demekki bağınız kuvvetli sevginiz de geçici değil miş

benim anlayamadığım nişanlın sana harçlık mı veriyor?

kızlar ben geldim
doktora gittim geldim
gene faranjit yaa kafayı sıyırıcam
bir sürü ilaç verdi gene
onca direndim ilaçsız geçsin diye ama bugün sabah kalkınca dayanamıycamı anladım

özlemcim sorun çözülmüş sanırım çok fazla takip edemedim ama
geçmiş olsun canım
geç olmasına takılma bence
hayırlısıyla olsun da geç olsa olur bence
tekrar gözün aydın

kızlar az önce pentiye gittim
jartiyer çorabı aldım
bi de 3 al 2 öde kampanyaları varmış
gecelik ve şortlu takım aldım
bütçemi aşamamak icin kampanya takipcisi oldum valla :26:

kızlar ben geldim
doktora gittim geldim
gene faranjit yaa kafayı sıyırıcam
bir sürü ilaç verdi gene
onca direndim ilaçsız geçsin diye ama bugün sabah kalkınca dayanamıycamı anladım

bademciklerinde problem mi var?
bademcikleri hassas olanlar cok sık faranjit olurmuş

geçmiş olsn canımcım.
düğün üstü dikkat edin kızlar

sağol zeynepçim

bademciklerinde problem mi var?
bademcikleri hassas olanlar cok sık faranjit olurmuş

edacım sanırım fazla hassas benimkiler
bide benim burun kemiğimde eğrilik varmış
bu sebepten çok sık boğaz enfeksiyonu ve grip geçiriyomuşum
ameliyatla düzeltilmesi lazımmış
eğer ameliyat olmazsam bu tür hastalıklar kronikleşip
ileriki yaşlarda kalp damar hastalıklarına tansiyona hatta şeker hastalığına bile sebep olabiliyomuş
ama ben acayip tırsıyorum
nişanlımda evlendikten sonra ilk iş onu halledelim diyo
ne yapıcam bilmiyorum

cnm kaça aldın güle güle kullan
benim hiç jartiyer çorabım yok

benimde hiç yok zeynocum
nedense sevmiyorum ben onları
nişanlımda sevmiyo allahtan
o sevseydi ben sevmesemde giyerdm sırf adamın gönlünü yapmak için
ama allahtan o da sevmiyo

nişanlımın bana harçlık veriyor derken param kalmadığında yani borç fln olaylarından dolayı =) bi de yavaş yavaş alışsın para vermeye, iki kişiye bakmaya diye az az alıyrom

başınz sağolsn özlemcim

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..

çok geçmiş olsun canım
hiç korkma güzel olmak icin bile millet kaç kere bıçak altına yatıyor
seninkisi sağlık icin üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…