- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.721
Evet canım 130m2, 2 balkonu varmış, yatak odasında ebeveyn banyosu varmış, ayrıyetten banyo ve tuvalet ayrıymış...
Yengemde bana aht etti, eve girdiğimde 1 hafta koşup balkonda çay içecekmişim :))
Büyük ve balkonlu ev hayali vardır, bende nişanlımı koştururum artık...
İnşaAllah canımcım, hepimiz mutlulukla oturalım...
kız bende utanma duygusu kalmadı sanırsamgecen bi gecelik aldım siyah tamamen güpür..tuttum anneme valla baya harcadım ee bu paraya bunlarmı tuttu dedi yok bunuda 25 tlye aldım bakıyım dedi gösterdim geceliği..kız sen varya iyice azıttın dedi..aa niye be kkda herkesde var anne dedim..oda kk azmış diyo
Özlem'cim başınız saolsun, sorunları atlattığınıza sevindim...
Aylin'cim çok geçmiş olsun, düğün üzeri fazla yorma kendini...
Kızlaar şuan itibariyle evimizi tutmuş bulunuyoruz :))
Nişanlımın sesi çok iyi geliyordu, mayıs ortasında ev sahibi boşaltacak evi, nişanlımda ölçüleri verdi...
Bu sorunuda hallettik çok şükür...
Darısı isteyen herkesin başına olsun...
artık sen mi nişanlını nişanlın mı seni koşturursun orasına karışamam esroooooşş
Evet canım 130m2, 2 balkonu varmış, yatak odasında ebeveyn banyosu varmış, ayrıyetten banyo ve tuvalet ayrıymış...
Yengemde bana aht etti, eve girdiğimde 1 hafta koşup balkonda çay içecekmişim :))
[/B]
kız bende utanma duygusu kalmadı sanırsamgecen bi gecelik aldım siyah tamamen güpür..tuttum anneme valla baya harcadım ee bu paraya bunlarmı tuttu dedi yok bunuda 25 tlye aldım bakıyım dedi gösterdim geceliği..kız sen varya iyice azıttın dedi..aa niye be kkda herkesde var anne dedim..oda kk azmış diyo
İnşaAllah canımcım, hepimiz mutlulukla oturalım...
artık sen mi nişanlını nişanlın mı seni koşturursun orasına karışamam esroooooşş
[
Şimdiden söyledim seni koşturucam diye, oda yanlış anladı sanırım haspam, çok memnun oldu :))
bizimde balkonlarımız hep ince uzundu dar olunca uzun olması pek işe yaramıyor benimde geniş balkonlu ev hayalim vardı çok şanslıyım evimizin mutfak balkonu kare epey geniş alt kattakiler salıncak koymuşlar bende dün paylaştığım bambu takımı koyacağm
[
Şimdiden söyledim seni koşturucam diye, oda yanlış anladı sanırım haspam, çok memnun oldu :))
hyırlı olsn esracım huzurla oturun inşallahÖzlem'cim başınız saolsun, sorunları atlattığınıza sevindim...
Aylin'cim çok geçmiş olsun, düğün üzeri fazla yorma kendini...
Kızlaar şuan itibariyle evimizi tutmuş bulunuyoruz :))
Nişanlımın sesi çok iyi geliyordu, mayıs ortasında ev sahibi boşaltacak evi, nişanlımda ölçüleri verdi...
Bu sorunuda hallettik çok şükür...
Darısı isteyen herkesin başına olsun...
bizimde balkonlarımız hep ince uzundu dar olunca uzun olması pek işe yaramıyor benimde geniş balkonlu ev hayalim vardı çok şanslıyım evimizin mutfak balkonu kare epey geniş alt kattakiler salıncak koymuşlar bende dün paylaştığım bambu takımı koyacağm
kızlar sadece okyabiliorum
yazamıorum yoğğunum
gözetliomuşum modundayım
kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım
Bildiğim kadarıyla Eminönü'nde 5'li satılıyor canım, öyle alırsın...
Pahalı gelirse sadece kendine al yeter...
[
kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?