2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy bebeğimmm çok sevindimmm darısı bizlerinde başına inşallah..Rabbim huzur geçim versin evinize hayırlı olsun bebüşümmm

Anamm ben annemden köşe bucak saklıyorum çamaşırları...
Birisi kitaplığımda kitap gibi kutusu var diye oraya koydum, umarım kitap okumaya özenmez annem...

bende çok sevindim valla oh ne güzel bir dertten daha kurtulmuş oldunuz :87::87:

güle güle oturun inşallah:87::87:

artık sen mi nişanlını nişanlın mı seni koşturursun orasına karışamam esroooooşş

bende gelinlik altına giyeceğim büstiyeri ve iç çamaşırını annemle birlikte aldım
artık bunda gizlenicek bişey kalmadı
d.kontrol hapı kullandığımı da biliyor
utanmıyorum ben artık annemden

ayhhh canım jakuzi konusunu ve diğer konuları hatırladıkca
korkuyorum ya

ohh ne güzel tanıdıgım simalar var sadecene
xeddax ozlmygt+ spicy_+ DENİZKOYDUMADIMI+ hom+ akasya22+ caffelatte+ cimcime eses+ estug03+ sonbahar14+ daisyrose+

bizimde balkonlarımız hep ince uzundu dar olunca uzun olması pek işe yaramıyor benimde geniş balkonlu ev hayalim vardı çok şanslıyım evimizin mutfak balkonu kare epey geniş alt kattakiler salıncak koymuşlar bende dün paylaştığım bambu takımı koyacağm

sonra da oturursun o balkonda çay kahve içersin INŞALLLAAAAAAHHHH

[

Şimdiden söyledim seni koşturucam diye, oda yanlış anladı sanırım haspam, çok memnun oldu :))

hyırlı olsn esracım huzurla oturun inşallah

Zannediyorum o kadar geniş değildir, ama en azından masa sığması bile yeterlidir...

kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım

kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım

bende sadece kendine alman taraftarıyım canım...

aslında onlardan bende istiyorum ama ben kınayı sevmediğim için yakılır yakılmaz yıkıycam elimi..

o zamanda gereksizmiş gibi geldi off o konuda bende ço kararsızım acaba ne yapmalıyım:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…