- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.741
kızlar yarın kına alışwerişine çıkıcaz el gülleri varya kınadaki szce onlardan toplu mu alınmalı yksa sadece kendimemi alayım
benim kayınvalidem fiyatlarına bakmıs yok araba havlusu yok çerezlik kese yok kına tepsisi eldiveni bunlara bakmıs kendi alıcakmıs sanırım normalde kız tarafı almıyomu onları kızlar :26:..
sonra da oturursun o balkonda çay kahve içersin INŞALLLAAAAAAHHHH
kıan güllerini ben kendime aldım
daha doğrusu bindallımla hediye veriler
çevrendekilerede alabilirsin cnm
2 tanesi 1 tl mi nedir öle bişiy
peki kına örtüsüde varya zeynep onn eldvenlerni takmycanmı kınada gülü nasl kullanmayı düşünüosn
ben kırmızı duvak aldım cnm örtü almadım öle
gösteremedim size simleri var dökülüo çok
onun eldiveni yoktu
ama örtü alıcaksan gül alma takım eldiveni tak ben eldven çok istiodum
kayınvaldem olmaz duvağına uymaz gül olsun dedi öle aldık
kızlar bugün elektriğimiz suyumuz açılıo
doğalgaz işlemleri uzun sürüomuş 2 gün fln başvurusu yapılcakmış bugün yetişirse
şebnemcim çeyizlerini gördükçe bana afakanlar basıyo kendime kızıyorum..zamanında yapmadım hiçbişeyimi şimdide :18::18: tırnaklarımı yiyorum..Maşşallah kırkbinkere herşeyin tmm canım..Allah mutluluk huzurla kullanmanızı nasip etsin..Tv lerimiz aynı aynı marka aynı inç
Nesrin'cim MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin
4*4'lük bir çeyiz gerçekten, cidden nazar duası okut bence, Rabbim güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsin...
nesrin'cim maşaallah diyeyimde nazar değmesin
4*4'lük bir çeyiz gerçekten, cidden nazar duası okut bence, rabbim güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsin...
Nesrin'cim MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin
4*4'lük bir çeyiz gerçekten, cidden nazar duası okut bence, Rabbim güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsin...
teşekkürler canım sağolasın
tv mizi biz cok seviyoruzzz..
ben görgüsüzlük edip 3 boyutlu gözlük alalım tv ye dedim :83:
ben görgüsüzlük edip 3 boyutlu gözlük alalım tv ye dedim :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?