- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.841
kızlar herkese selam..günaydın.hayırlı ve bereketli haftalar diliyorum..zeynepcim eşyalarını öyle kapı ağzında görünce doldu gözlerim..Rabbim ağız tadı geçim huzur bereket sağlık versin evliliklerimizde.Rabbim hiçbirimizi utandırmasın..Allah hepimizin yolunu bahtını güzel eylesin..Mevlam sen bizim yardımcımız ol..AMİN
Baharr geldii bu kızlar da yook oldu
Günaydın kızlarrrr
Aminnn canımm Allah bize de göstersin bu günleriii....
Peki kızlarr ben size bir sey soracagımm siz çeyiz serme yapacakmısınız?ben yapmayı düşünmüyordum ama benim nedimelerim olmazzz uzaga gideceksin herkes gelip evine göremeyecek sonra arkandan çeyizsiz gitti derler falan filan dediler bir de bir sürü annemin el emekleri var o yüzden sermeye karar verdim ben
Aminnn canımm Allah bize de göstersin bu günleriii....
Peki kızlarr ben size bir sey soracagımm siz çeyiz serme yapacakmısınız?ben yapmayı düşünmüyordum ama benim nedimelerim olmazzz uzaga gideceksin herkes gelip evine göremeyecek sonra arkandan çeyizsiz gitti derler falan filan dediler bir de bir sürü annemin el emekleri var o yüzden sermeye karar verdim ben
deniz davetiye çok değişikmiş
bastırmak lazım mı artık ya erken mi ?
bende sermiycem çeyiz falan
hiç uğraşamıycam yani ser tekrar topla falan
deniz davetiye değişikmiş
kapının arasındaki dekor da hoş olmuş
sizin eviniz yapılıyodu galiba dimi
erken canım zaten 3 güne çıkartıyorlar
bizim erken bastırma nedenimiz kayınvalidem memlekte düğüne gidiyor oraya götürecek iki hafta sonra benim nişanlımda haftaya yoğun çalışacak denetimleri var tek başınada karar veremeyeceğim için bu hafta hallettik pazar günleri sakindi orası nikah şekerimide verdim 50 tane sipariş içmide kalmasın diye nişan davetiyemizide orası yapmıştı çok ekonomik birde bizi sevdiler uyguna yaptırdık ve çok değişik hoşumuza gitti verdik oda aradan çıkmış oldu düşümdüğüm yazıyıda yazdılar
Deniz evinin dier resimlerini de beklioruzz Davetiyen çook hoşş
Ben serecem Buket ben olmasam bile benim bekleyenim çok olur basında benden çok hevesli herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?