2011 gelin adayları buyrun sohbete

aminn aminn cnm benimm.
bugün gidicekler
sabah içimde bi boşluk vardı nedense
papuçlarımı giydim kapıda
baktım eşyalarımda gidicek bugün
sonrada ben çıkıcam kapıdan
offf gözlerim doluo bugün
hepimiz çok mutlu olalım inş..

günaydın kızlarrr

Aminnn canımm Allah bize de göstersin bu günleriii....

Peki kızlarr ben size bir sey soracagımm siz çeyiz serme yapacakmısınız?ben yapmayı düşünmüyordum ama benim nedimelerim olmazzz uzaga gideceksin herkes gelip evine göremeyecek sonra arkandan çeyizsiz gitti derler falan filan dediler bir de bir sürü annemin el emekleri var o yüzden sermeye karar verdim ben

ben evimde sericem
yani sermede denmezde öle bişiy
ama herkes göremicekse annenin evinde ser bence
o kadar emek vermiş kadıncağız.
hem arkadaşların fln görmek isterler

günaydın kızlar
nasılsınız
cumartesi mobilyalarımız geldi
kocaman ev küçücük kaldı sanki
oturma odası biraz sıkışık oldu ama gene de güzel oldu
bu pazarda benim çeyizim gidicek hayırlısıyla

ben sermeyeceğim canım zaten çalışıyorum dükkanı kapatım her gelene çeyiz gösteremem ki düğün gün isteyen eve gidip görebilir dolap kapaklarını açık bırakırım

deniz davetiye çok değişikmiş
bastırmak lazım mı artık ya erken mi ?

erken canım zaten 3 güne çıkartıyorlar
bizim erken bastırma nedenimiz kayınvalidem memlekte düğüne gidiyor oraya götürecek iki hafta sonra benim nişanlımda haftaya yoğun çalışacak denetimleri var tek başınada karar veremeyeceğim için bu hafta hallettik pazar günleri sakindi orası nikah şekerimide verdim 50 tane sipariş içmide kalmasın diye nişan davetiyemizide orası yapmıştı çok ekonomik birde bizi sevdiler uyguna yaptırdık ve çok değişik hoşumuza gitti verdik oda aradan çıkmış oldu düşümdüğüm yazıyıda yazdılar

bende sermiycem çeyiz falan
hiç uğraşamıycam yani ser tekrar topla falan
deniz davetiye değişikmiş
kapının arasındaki dekor da hoş olmuş
sizin eviniz yapılıyodu galiba dimi

Deniz evinin dier resimlerini de beklioruzz Davetiyen çook hoşş

Ben serecem Buket ben olmasam bile benim bekleyenim çok olur basında benden çok hevesli herkes

bende sermiycem çeyiz falan
hiç uğraşamıycam yani ser tekrar topla falan
deniz davetiye değişikmiş
kapının arasındaki dekor da hoş olmuş
sizin eviniz yapılıyodu galiba dimi

biz çıkarken yaptırdık evi aylincim hatta nişanlım bir senedir orada yatıyor hazır 16 17 gibi beyaz eşyalarım gidecek sonraki hafta da temizlik yapıacak 30 nisan gibi çeyizim gidecek

orası ilk giriş bütün kapılarda oraya açıldığı için boş gibiydi öyle düşündüm teşekükr ederim canım

hayırlısı olsun cnm
bende daha hiç bakmadım davetiyye fln
erken die düşünüştüm
çabuk çıkarıolar ztn. mayıs başı bastırırım ben
kapı arası dekor çok hoş olmuş
diğer resimleride beklioruz cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…