2011 gelin adayları buyrun sohbete

bim bu hafta pasta tabağı ve kahve fincanı yanında içilen küçük bardakalrdan veriyormuş
interntee verilmemiş daha akşama doğru yayınlarlar

bu hafta kübra ilr ayşenin düğünleri var ay şimdi nasıl heyecanlıdırlar
ayşenin kınasına gideceğim kısmetse fotoları çekerim

nice mutlu seneler seninle olsun..yeni yaşın mutluluk huzur sağlık getirsin sana..kız biz yaşlandık sen daha körpesin körpe çeyizinde hayırlı olsun..hadi bismillah sende başladın :18:

Tüm yazdıklarınızı okudum kızlarr resimleri eklicem diye tek tek cevaplıyamadım kusura bakmayın.
Hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız.Bunları aldık ben evde oturdum pc başına dedim kızlara göstermem lazım bütün bulabildiklerimin resmini tek tek kaydettim.Beğenmenize çok sevindim...

Aylinn küsmek yok şekerimm resimleri bekliyoruzz ona göre dilimizden (parmaklarımızdan) kurtulamazsınn :)

Son düzenleme:
kızlar ya bişey soracağım limonun zararı varmı
ben limon yiyorum sürekli iki haftadır elma gibi hiç böyle bir yeme isteğim oluşmamıştı ne ilginç

Nilay'cım doğum günün kutlu olsun, pasta koyacaktımki masama çay döküldü (
Aylin'im nasıl heyecan varmı eşya konusunda?
Ay ben niye böyle duygusuzum yaa, heyecanda yok(
Deniiz, mutfağın çok güzel, dekorunuzda çok hoş olmuş, kartonpiyerdenmi yaptırdınız?

günaydın kızlaarrrr....

Nilay'cım doğum günün kutlu olsun
Sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara canım

aldıklarını da güle güle güzel günlerde kullan, hepsi de cok güzel

kızlar ben cumartesi gelinlik provasına gittim, maşallah gelinliğim çok güzel oluyor
modeldekinin aynısını yapıyor terzim sağolsun
Cuma akşam'ı da kadıköy'den gelinlik ayakabbısı sipariş verdik
özel yapılıyor benim icin

hepinize iyi haftalar diliyorum

nice mutlu seneler seninle olsun..yeni yaşın mutluluk huzur sağlık getirsin sana..kız biz yaşlandık sen daha körpesin körpe çeyizinde hayırlı olsun..hadi bismillah sende başladın :18:

Başladımm valla edoşş alışverişde iyice anladım evleniyorumm bana hala şaka gibi geliyor.
Ohoo içimiz kıpır kıpırr yıllar ilerlesede biz hala gencizz

ben limon yiyorum sürekli iki haftadır elma gibi hiç böyle bir yeme isteğim oluşmamıştı ne ilginç

Limon kanı sulandırır eskiler çok yenmesine karşı, kanı sulandırdığı için ilk gece kan gelmezmiş...
Gerçek yada yalan bilemiyorum ama bana pek mantıklı gelmedi...
Ama c vitamini olduğu için bu aylarda iyi gelir, tabi herşeyin fazlası zarar...

denizciğim inan zararı varmı bilmiyorum ama vücutta ne eksik ise vücut onu istiyor onu biliyorum demekki vücudunda c vitamini eksik o yüzden bu kadar çok yeme istediği geliyor canım benim

limon c vitamini tatlım
içindeki asit mikropları öldürüyr birde
gayet faydalı ye bişiy olmaz
ama herşeyin azı karar çoğu zarar derler
çokta aşırı tüketme

mdf lake canım daha önce öyle bir düşünce olmadığı için kartenpiyerden kemer gibi karşılıklı çiçek koymaya yer vardı onu çıkarmayalım dedik oda üstüne göre ayarlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…