2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizz evin çok güzel cnm diğer odalarıda bekliyrz
mutfağın çok ferah olmuş
Allah güle güle oturmaı nasip etsin
bizlerede ev almayı inş.

günaydın kızlar hepinize güzel haftalar diliyorum denizciğim evin çok güzel ve kına için hazırladığın hediyelerede bayıldım rabbim güle güle oturmayı nasip eylesin canım

Günaydın kızlar ben geldim...

Deniz evinde vermeyi düşündüğün hediyelerde çok güzel...
Allahım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.

Kızlarr benim buğün doğum günüm tam 22 yaşındayımm yaşlanıyorummm

niloşşş doğum günün kutlu olsun canım rabbim sevdiklerinle beraber geçireceğin nice yaşlar nasip eylesinnn

günaydın kızlar hepinize güzel haftalar diliyorum denizciğim evin çok güzel ve kına için hazırladığın hediyelerede bayıldım rabbim güle güle oturmayı nasip eylesin canım

denizcim bende çok begendim evini .özellikle mutfagın tam tarzımm..maşallah Allahım nazarlardan korusun..Güzel güzel yemekler yaparsın bu güzel mutfakta..Allah bizlerede ev almayı nasip etsin..kiralarda sürünmeyelim inşallah..

Herkese günaydın kızlaar...
Kleo'cum bende sericem çünkü çeyizim uzağa gidecek...
Arkadaşlarımda gelip sermek istiyorlar, beraber o heyecanı yaşayalım diyorlar...
Aksilik olmazsa sermeyi düşünüyorum...

Evet kızlar bunlarda benim hafta sonu aldıklarımm çeyiz hazırlarına tam gaz devam ediyoruz...

Arzum çaycım

Baharat Takımım

Su takımı

Braun Saç düzleştiricisi (En çok buna sevindim )

Çatal Bıçak Setim

Fakir şarzlı süpürge

Günlük yemek Takımım (6 parçaydı ben 12 yaptım )

hepsi çok güzel canım
güle güle kullan

bende mobilyalarımın geldiğinden bahsettim ama
kimse ilgilenmedi
bende çeyizde gitsin ev tamamen yerleşsin
foto çekip gösteririm size diyodum ama
göstermiycem arık küstüm size

aşk olsun deme öyle deme :))
sayfalar ilerleyince boyut büyük arada kalmıştır yoksa sırada gelin sensin pür dikkat merakla bekliyoruz

Karaca misafir yemek takımım

Arzum robot setim (Yeşilini aldım çaycı ile uyumlu olsun diye)

Karaca tencere setim

Karaca (Günlük için aldım)

Arzum Tos makinem

Taç Battaniye (2 çift kişilik bir tek kişilik aldım)

Taç Uyku Setim

Günlük yemek takımımda karaca ve aynı onun renginde yine karacanın 12 adet çatal bıçak setinide aldım günlük ama onun resmini bulamadım.2 hafta içindede beyaz eşyaları alıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…