2011 gelin adayları buyrun sohbete

Afferin kız herşeyin iyisini almışsın gözüme girdin Şaka bir yana iyi günlerde kullan aldıklarını tatlım

buket nerede görmedim toprağımı

Burdayım canım biraz temizlik yapayım dedim

Mutlu yıllar canım Allah sevdiklerinle nice huzurlu mutlu yıllar nasip eder inşallah

Deniz mutfağın çok güzel olmuş tatlım ya benim kafamdaki mutfakta aynen o tarz inş. benim mutfağımda böylr olur tezgah çok güzel duruyor cimstone mu tezgah?

Son düzenleme:
kübracım allah yrdımcın olsun heyecanının yürekten paylaşıyorum
bırak bu duyguyu bir daha nerde yaşayacağız stresten gerikrse balon gibi şişeyim herşeyin duygusu farklı zeynebin kolileri senin düğün telaşı işte çeyizlerin alınması aslında bir takıma bende sizleri gördükçe daha bir odaklanıyorum aynı duyguları yaşıyormuş gibiyim

buketcim tşk ederim canım ama ben pek anlamıyorum bu tarz isimlerden yani bilmiyorum

birde sana mail attım mailde yolluk var fikre ihtiyacım var yayınlaran sevinirim

dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr

ne güzel yaa ben hiç böyle şeyler yaşayamadım
kendimi de geçtim nişanlımın adına çok üzülüyorum
nişanlandı hayatında hiçbişey değişmedi nerdeyse
senin adına çok sevindim buketçim inşallah böyle devam eder

ah canım sen mi geldin çalışıyor musun bu hafta da ayy ne güzel kübracım yakavuşuyorsun sevdiğine yuvana darısı başımıza evinin fotolarını bekliyoruz

çarşambada çalışacağım ondan sonra 2 hafta yokum inşallah evlendikten sonra ekleyeceğim buketçim

aminn canım.çok teşekkrüler hayırlısıyla hepiniz görün bu günleri inşallah.

kızlar size tekrar yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var. son günlerde sabır taşı olmanız gerekiyor. sakın ama sakın sevdiceğinizle tartışmayın gerekirse alttan alın. çok sıkıntılı zamanlar keyfini çıkaramıyorum hafta osnu maddi manevi ailevi bir sürü gereksiz sıkıntı geçirdim. zor ama sabrediyorum bazı şeylere. bunu bilin bu herkeste oluyor bunun bilincinde olursanız daha kolay atlatırsınız olumsuzkları . rabbim yardımcımız olsun aminnn

Oh maşaAllah, güzel geçmesine sevindim...
Erkek arkadaşın nasıl bulmuş, rahatmıydı geldiğinde?
Nişanlım çok konuşmuştuda :)) herkes çok konuşuyor demişti :))

bukettt çok sevindimm canımm.insan nasıl mutlu oluyor sevdiği kişinin ailesi tarafındanda desteklenince değil mi

Ah Kübra'm yaa bende ondan çok korkuyorum, ben sabırsızım dayanamıyorum patlayıveriyorum hemen (
İnşaAllah olumsuzluk yaşamayız, yaşasak bile çabucak aşarız (
Birde beni hemen korkular alıyor bir problemde, acaba bu evlilikte problem olurmu diye düşünüyorum hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…