- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.941
olsa amenna zuzu taksit yaptırdım aldıgımda üç parça şey taç pamuk saten nevr.takımı + ..yemek örtüsü tkm aldım + bide bambu bornoz tkm aldım ..ee bide evkurdan alınca .... neysekayıncalidemde oradaydı bana gelin seti aldı oda pamuk saten bembeyaz çok güzeldi..annemde yatak odamın halılarını aldı..öyler yani..borçlarrrrrr:84:
buket nerede görmedim toprağımı
Günaydın kızlar ben geldim...
Deniz evinde vermeyi düşündüğün hediyelerde çok güzel...
Allahım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.
Kızlarr benim buğün doğum günüm tam 22 yaşındayımm yaşlanıyorummm
Mutlu yıllar canım Allah sevdiklerinle nice huzurlu mutlu yıllar nasip eder inşallah
günaydın kızlar stresli gelin geldi midemde kramplar başladı. bana dua edinnnnnn
Teşekkür ederim buketcim amin inşallah
Sabahtan beri bekliyorum bana kimse dünkü tanışma nasıl geçti diye sormayacak mı
Ay şimdi arkadaşım aradı, çok heyecanlanıyorum az kaldı diyor :))
Millet benden çok heyecanlı be yaa, ayrıca az kalmış gibi gelmiyor bana...
Beğendiğin model birde ve banada fiyatı çok uygun geldi canım.
Gerçi ben henüz tül perde olaylarına girmediğim için bilemiyorum sen yinede bir araştır bakalım belki daha uyguna gelir.
canım dur sen hele bir aylara düş ozaman kim tutar esrayıııııııııııııı
Sabahtan beri bekliyorum bana kimse dünkü tanışma nasıl geçti diye sormayacak mı
dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr
ah canım sen mi geldin çalışıyor musun bu hafta da ayy ne güzel kübracım yakavuşuyorsun sevdiğine yuvana darısı başımıza evinin fotolarını bekliyoruz
kübracım allah yrdımcın olsun heyecanının yürekten paylaşıyorum
bırak bu duyguyu bir daha nerde yaşayacağız stresten gerikrse balon gibi şişeyim herşeyin duygusu farklı zeynebin kolileri senin düğün telaşı işte çeyizlerin alınması aslında bir takıma bende sizleri gördükçe daha bir odaklanıyorum aynı duyguları yaşıyormuş gibiyim
dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr
çarşambada çalışacağım ondan sonra 2 hafta yokum inşallah evlendikten sonra ekleyeceğim buketçim
aminn canım.çok teşekkrüler hayırlısıyla hepiniz görün bu günleri inşallah.
kızlar size tekrar yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var. son günlerde sabır taşı olmanız gerekiyor. sakın ama sakın sevdiceğinizle tartışmayın gerekirse alttan alın. çok sıkıntılı zamanlar keyfini çıkaramıyorum hafta osnu maddi manevi ailevi bir sürü gereksiz sıkıntı geçirdim. zor ama sabrediyorum bazı şeylere. bunu bilin bu herkeste oluyor bunun bilincinde olursanız daha kolay atlatırsınız olumsuzkları . rabbim yardımcımız olsun aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?