- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.981
Ah Kübra'm yaa bende ondan çok korkuyorum, ben sabırsızım dayanamıyorum patlayıveriyorum hemen(
İnşaAllah olumsuzluk yaşamayız, yaşasak bile çabucak aşarız(
Birde beni hemen korkular alıyor bir problemde, acaba bu evlilikte problem olurmu diye düşünüyorum hep...
kızlarr nişanlım gelmiş eşyalarım gidioo
kendimi zor tutuyrm ağlamamk için burda
kızlarr nişanlım gelmiş eşyalarım gidioo
kendimi zor tutuyrm ağlamamk için burda
Esra yemin ederim okurken kendimi gördüm.
Bende aynı böyleyim işde.Hafta sonu benimde inanılmaz sıkıntılı geçti.
Gerçi toparladık ama kolay olmadı.
Nişanlımın dedesine valiz hazırlamıştım.Hediye aldım birde nişan fotolarını ekledim.Ama köye kargo yada posta gitmiyor.Bu yüzden annem kaynanamı aradı.Oda otobüsle göndeririz tanıdık var dedi.Nişanlım kahvaltıya geldi.Sonra valizi aldık çıktık.Valizle gezmiyelim diye evlerine bırakalım dedik.Annesi evde yoktu aradık yakınmış bizde onlara geçtik.Tam biz girdik montları çıkardık annesi geldi.Beni gördü surat bin karış.Bende alttan alayım diyorum çeyiz aldım ya onları anlatıyorum.Nişanlımda kalkalım diye kol hareketi yapıyormuş anlamadım tabi.Efendim neymiş neden uyku seti almışım çok zararlıymış.Gereksiz para vermişim.Yorgan yapıcakmış bana.Fazlasına gerek yok dedim.Misafirin gelir dedi.Sinir oldum tavrına ben misafir sevmem dedim.Bizimkiler alışdı zamanla sizde alışırsınız huyuma dedim.Bohça getircez diyorum mırın kırın edip bizde düğünde getirir kız tarafı dedi iyi dedim bizde düğünde getiriz.Sonra çıkdık moral bende sıfır.Nişanlımda haklısın anlatma anneme tepkileri sana eleştiri gibi gelir ben alıştım konuşmuyorum dedi.Açdım ağzımı yumdum gözümü.İnsan bir gurur duyar gelinim çalışıyor eksiklerini görüyor maşallah bir beklentisi yok diye.Ama nerdee anca aldıklarımı küçümsesin.Off çok dertliyim uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım...
3lü kardeş takımlar diyorlar bunlara 300 t felan fstival hali.com dan bakabilirsiniz
Esra yemin ederim okurken kendimi gördüm.
Bende aynı böyleyim işde.Hafta sonu benimde inanılmaz sıkıntılı geçti.
Gerçi toparladık ama kolay olmadı.
Nişanlımın dedesine valiz hazırlamıştım.Hediye aldım birde nişan fotolarını ekledim.Ama köye kargo yada posta gitmiyor.Bu yüzden annem kaynanamı aradı.Oda otobüsle göndeririz tanıdık var dedi.Nişanlım kahvaltıya geldi.Sonra valizi aldık çıktık.Valizle gezmiyelim diye evlerine bırakalım dedik.Annesi evde yoktu aradık yakınmış bizde onlara geçtik.Tam biz girdik montları çıkardık annesi geldi.Beni gördü surat bin karış.Bende alttan alayım diyorum çeyiz aldım ya onları anlatıyorum.Nişanlımda kalkalım diye kol hareketi yapıyormuş anlamadım tabi.Efendim neymiş neden uyku seti almışım çok zararlıymış.Gereksiz para vermişim.Yorgan yapıcakmış bana.Fazlasına gerek yok dedim.Misafirin gelir dedi.Sinir oldum tavrına ben misafir sevmem dedim.Bizimkiler alışdı zamanla sizde alışırsınız huyuma dedim.Bohça getircez diyorum mırın kırın edip bizde düğünde getirir kız tarafı dedi iyi dedim bizde düğünde getiriz.Sonra çıkdık moral bende sıfır.Nişanlımda haklısın anlatma anneme tepkileri sana eleştiri gibi gelir ben alıştım konuşmuyorum dedi.Açdım ağzımı yumdum gözümü.İnsan bir gurur duyar gelinim çalışıyor eksiklerini görüyor maşallah bir beklentisi yok diye.Ama nerdee anca aldıklarımı küçümsesin.Off çok dertliyim uzun oldu ama içimi döktüm rahatladım...
Annnnnecimmmm banane ya ben nişan felan yapmayacağım
Yok kızz korkma bak nişanlımla hiç bir derdim yok sorun annesi.
Yok anlaşamıyoruz kadınla olmuyor yani.Tamamen görüş farklılıklarından kaynaklanıyor.
Allahdan dua ediyorum nişanlım annesine düşkün değil uzak büyümüş ve farklı düşünüyor yoksa zaten hayatta evliliğe adım atmazdım.
Tencere takımı aldım diyorum ne gerek var kınada getirirler diyor bana güler misin ağlar mısın?
Ben padişah lux shaggy aldım, 330'dan 270'e indirdim...
Ahh canım aslında politik olmak gerekiyor böyle durumlarda ama becerebilene helal olsun.
Ben kayınvalidemede nişanlımada aklımda ne varsa pat diye söylüyorum, nişanlımda kızıyor, o bazı şeyleri emir gibi algılıyor çünkü...
Daha özenli olmaya çalışıyorum şimdi...
Geçen ev mevzusunda sorun çıktı, tatlı dille söyledim hemen yumuşadı bizimki :))
3lü kardeş takımlar diyorlar bunlara 300 t felan fstival hali.com dan bakabilirsiniz
Ayy canım yaa(
Ağla kız...
ay lütfen ağlama canım ya..
bak ne mutlu sanaki rabbim bu günleride gösterdi
ooff susturamıorum kendimiOy oy oy kıyamam yaa
İçim cızz etti resmen okurkennn
ooff susturamıorum kendimi
Allahtanki öğle arası kimseler yok ağladım azcık
bide üzülüorum kızlar
herşeyi nişanlım tek başına yapıo
tek başına çeyizimi almaya geldi
akşam konuştuk üzülme sakın dio.herşeyde tekk. hiç yardım etmiolar destek olmuolar
söylicek o kadar çok şeyim varki
hepsi içimde kalıo
bide üzülüorum kızlar
akşam konuştuk üzülme sakın dio.herşeyde tekk. hiç yardım etmiolar destek olmuolar
hepsi içimde kalıo
cnm benim sağolasınay kıyamam sana ben...
olsun siz huzurlu mutlu olunda oymuş buymuş şuymuş takılmamay gayret göster...
allah yardımcınız olsun...
destekciniz yardımcınız az ama öz insanlar olsun inşallah üzülme sakın...
ne kadar güzel bir mutluluk...
allah bizede yaşatsın inşallah...
ağzınızın tadı hiç bozulmasın...
dualarım seninle...
seni okadar iyi anlıyorumki inan bana seninle aynı durumdayız biz..
inşallah bu çektiğimiz bütün sıkıntıların karşılıgında çok ama çok mutlu oluruz..
bizi mutsuz edenlerde Allahlarından bulurlar inşallah
bide üzülüorum kızlar
hepsi içimde kalıo
cnm benim sağolasın
aminn cnm darısı başınıza
mutluluk elbet ama bir yanım buruk
ne bilim nişanlımında tek olmasına dayanamıorum artık
susuyrm sadece onuda üzmemek için
insan bu kadar ilgisiz olablir mi evladına karşı ya
bide üzülüorum kızlar
hepsi içimde kalıo
cnm benim sağolasın
aminn cnm darısı başınıza
mutluluk elbet ama bir yanım buruk
ne bilim nişanlımında tek olmasına dayanamıorum artık
susuyrm sadece onuda üzmemek için
insan bu kadar ilgisiz olablir mi evladına karşı ya
Helal olsun ama zorlukları olmaz mı oluyor ama altından kalkabiliyorsa ne güzel.
İnan benim nişanlımda tek herşeyde bir sorun çıkıyor.
Nişanlım dün resmen bana böyle anlayışsız bir ailem olduğu için senden özür dilerim dedi.
Herşeyi birlikde yapıyoruz.Sırf göstermelik kayınvalidem var yani oda ailem sordu bende annene söyle gelsin dedim ondan.Avans çektik yüzükleri aldık söz yaptık nişan yapdık.Şimdi günde 12 saatte yakın çalışıyor ki toparlıcam kendimi diye.Bende hiç üzerine gitmiyorum.Ben yanındayım herşey yoluna girer diyorum.Siz birbirinize sahipsiniz herşey yoluna girer.
ya herkes farklı işte ne anneler biliyorum evladının yüzüne sevmiyorum diyen...annesi babası sağ olduğu halde yanında olduğu halde sevmeyen git artık diyen ne analar ne babalr var allah korusun tabikide 5 parmağın 5 bir olmuyor biz sevgiyle büyüdümüz için yadırgıyoruz böyel şeyleri...
bi arkadaşımın eşinin ailesi ne kınaya ne düğüne geldi canım oğlan hep tekti...
kızın ailesi ailelik yaptı...
koca adam minicik çocuk gbi nasıl kalakalmıştı en mutlu gününde...
kimi cahil insan böyle oluyor nişanlınla sana allah daima yardımcı olsun inşallah...
Ahh canım
hepimiz öyleyiz sanırım, benim içimde de kalan çok şey var...
Bende bunu anlamıyorum işde.
Kendi annemi düşünüyorum ailemi nasıl çırpınıyorlar.
Birde nişanlımın tarafına bakıyorum.Nasıl seni önemsemez diyorum ben mi sana farklı bir gözle bakıyorum da bu kadar iyi anlıyorum diyorum.Oğluna değer vermeyen biri gelinine niye değer versin ki dedim dünde sen haklısın boş yere çabalıyorum dedim.Zor gerçekden zor.Ama nişanlımında dediği gibi biz birbirimize sahibiz ve bu herşeye değer.Siz birbirinize sahipsiniz ve bu herşeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?