- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.961
dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr
dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr
çarşambada çalışacağım ondan sonra 2 hafta yokum inşallah evlendikten sonra ekleyeceğim buketçim
aminn canım.çok teşekkrüler hayırlısıyla hepiniz görün bu günleri inşallah.
kızlar size tekrar yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var. son günlerde sabır taşı olmanız gerekiyor. sakın ama sakın sevdiceğinizle tartışmayın gerekirse alttan alın. çok sıkıntılı zamanlar keyfini çıkaramıyorum hafta osnu maddi manevi ailevi bir sürü gereksiz sıkıntı geçirdim. zor ama sabrediyorum bazı şeylere. bunu bilin bu herkeste oluyor bunun bilincinde olursanız daha kolay atlatırsınız olumsuzkları . rabbim yardımcımız olsun aminnn
çarşambada çalışacağım ondan sonra 2 hafta yokum inşallah evlendikten sonra ekleyeceğim buketçim
aminn canım.çok teşekkrüler hayırlısıyla hepiniz görün bu günleri inşallah.
kızlar size tekrar yaşamış biri olarak nacizane bir tavsiyem var. son günlerde sabır taşı olmanız gerekiyor. sakın ama sakın sevdiceğinizle tartışmayın gerekirse alttan alın. çok sıkıntılı zamanlar keyfini çıkaramıyorum hafta osnu maddi manevi ailevi bir sürü gereksiz sıkıntı geçirdim. zor ama sabrediyorum bazı şeylere. bunu bilin bu herkeste oluyor bunun bilincinde olursanız daha kolay atlatırsınız olumsuzkları . rabbim yardımcımız olsun aminnn
yatak odası için yolluk alacağım 3 lü olacak çünkü oda bayağı geniş
ben katologdan çektim resimleri kızlar 6050a ile 5570 arası kaldım beyaz yatak odası ortasından ceviz çizgi geçiyor hangisi daha uyumlu olur şaggi
bukettt çok sevindimm canımm.insan nasıl mutlu oluyor sevdiği kişinin ailesi tarafındanda desteklenince değil mi
gözün aydın bukooooo artık bi gelişinde de yüzüklerle gelir:)))az kaldı az
cnm çok sevindim.
insan çok heycanlanıyor
ben daha çok heycanlıydım nedense
çok mutlu oldum ama senin adına.
buketcim kusura bakma valla aklım 2 gündür git gellerde aslında sorcaktım ama unutmuşum..
güzel geçmesine sevindim canım maşallah diyim Allah tamamına erdirsin inşallah...
kübracım ne gibi sıkıntılar ya lütfen bir paylaşırmısın valla düğün yaklaştıkça insanların pervasızlıgından kafayı yiyecek durumdayım..
sen ne gibi durumlardan bahsediyorsun paylaşırmısın çok özel değilse
Güzel geçmesine çok ama çok sevindimm buketcimm :)
Allahım hayırlısıyla yüzüklerinizide takmanızı nasip etsin inşallah.
ne güzel yaa ben hiç böyle şeyler yaşayamadım
kendimi de geçtim nişanlımın adına çok üzülüyorum
nişanlandı hayatında hiçbişey değişmedi nerdeyse
senin adına çok sevindim buketçim inşallah böyle devam eder
Oh maşaAllah, güzel geçmesine sevindim...
Erkek arkadaşın nasıl bulmuş, rahatmıydı geldiğinde?
Nişanlım çok konuşmuştuda :)) herkes çok konuşuyor demişti :))
benim yatak odamda pek yer kalmıcak
o yüzden bişiy almıcam
kendi ördüğüm paspasımı yayıcam
ama küçük holuma lazım
fiyatları ne kadar acep
o yüzden bişiy almıcam
ama küçük holuma lazım
fiyatları ne kadar acep
kızlarr nişanlım gelmiş eşyalarım gidioo
kendimi zor tutuyrm ağlamamk için burda
o yüzden bişiy almıcam
ama küçük holuma lazım
fiyatları ne kadar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?