- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.361
hosbulduk tatlimmm nasilsin? kizlarrr bu aralar bildiginiz mobilya kampanyalari varmiii?
papatyacım merhaba geçen biryerde gördüm düğün paketleri diye bi bak istersen
Mobilya, ModaLife Mobilya, Dn Paketi, Dn Paketleri, | Trkiye'nin Dn Paketisi | 444 66 32
Selam kızlar dün çok yoğundum yazamadım
resimlerinize baktımhepiniz harikasınız ve çok ykaıştırdım
rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın hep ilk günkü gibi mutlu olun inş
Valla iyiyim canım biraz daha dün aradı sevdiğim 2. kez özledim dedi fırtılar koptu yüreğimde.. senağlama
İnan bilmiyorum varmı kampanya.. bilmiyorumkismile
ayy kiyamam sana.. gecicek gecicek sabrettt.
İnşallah canım yaa çok saol olumunekankayizsmile
Sabrediyorum bakalım sonumuz selamet olur inşallah :Saruboceq:
Bizde sevgilimle 2 sene ayri kaldikk canimm.. seni cok iyi anlaiyorum. bazen saniyeler gecmez gibi geliyor.. ama geciyor.. kendini baska seylere ver.. dugununuzle ilgili seyler arastir falan.. zaman geciyor o zaman
sağolun kızlar :kedi:
papatyam ben mobilyacıda çalışıyorum o yüzden öncelikle ikinci el olarak satarım diye düşünme aldığının dörtte birine bile satamazsınız ne yazık ki
o yüzden ben senin yerinde olsam kullanışlı bi masa ve sandalye alırım
Tamam canım uyarım dediklerine çok saol..
Ben düğün yeri falan bakıyım ozaman
Buarada beğendiğin takım cidden çok güzelmiş bence senin dediğinde mantıklı canım madem gideceksiniz 8 ay sonra çokta pahalı bişey alma sonra ordan daha güzellerini alırsın olumunekankayizsmile
ben geldim bugün akşam bizde mobilya içinn dolaşmaya gidicez :jeyyar:
hosgelmissenn. banada haber ver olur mu tatlim eger kampanyali falan urunler varsa gitigin mobilyacilardaaa
kampanyalı canım aklinialirimsmile galeri irfan diye bi yer beşiktaşta hemde aşırı uygun ama nasıl malları falan onlara bakıcaz ohaoldumsmile şimdi almak yok zaten iyice araştırıcaz.
sabah bime gittim kek kalıbı 7 YTL almadan geri döndüm eminönünde 4/5 YTL falan.
selam kızlar..nasılsınız..hazırlıklar ne alemdee
galeri irfan istanbulda ama.. bense eskisehire gelin gidiyorum. Irfan isi yatarrr :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?