2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlar dün çok yoğundum yazamadım
resimlerinize baktım hepiniz harikasınız ve çok ykaıştırdım
rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın hep ilk günkü gibi mutlu olun inş

papatyacım merhaba geçen biryerde gördüm düğün paketleri diye bi bak istersen
Mobilya, ModaLife Mobilya, Dn Paketi, Dn Paketleri, | Trkiye'nin Dn Paketisi | 444 66 32

gordum canim bende bunu ama benim begendigim gibi birsey yok aralarinda.. Biz bilmiyorum daha once soyledimmi burda ama 8 ay kalicaz sadece eskisehirde ondan sonrada is nedeniyle yurtdisina tasinmak zorundayiz. O yuzden evimizi fazla esya la bogmak istemiyorum tatlim ya.. yemek odasi takimi bile almicam.. su merinos, evgor gibi yerlerde parca parca satiliyor ya.. takim yerine yemek masasi sandalye birde gumusluk falanmi alsam diyorum acaba.. 8 ay sonra ne olcak o mobilyalara bilmiyorum nasil olsa 2. el e gider herhalde biz tanisirken o yuzden fazla harcamak istemiyoruz, fazlada birsey almak istemiyoruz..

Selam kızlar dün çok yoğundum yazamadım
resimlerinize baktım hepiniz harikasınız ve çok ykaıştırdım
rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın hep ilk günkü gibi mutlu olun inş

Çok saol ececim sizinde inşallah..
Bende dün baktım senin resimlerine ne kadar tatlı ve güzelsin sen öylee bayanssulusmile

kizlar bakin bu merinos un yemek takimlarindan birisi.. 3 farkli renklerinle

EN COK BUNU BEGENDIM UCUNCU MODELI BEGENDIM

Takim fiyati 989 tl. Bunun gibi birsey alsam diyorum 8 ayligina kullanmaya.. bunlari parca parcada alabiliyorsun.. ne diyosunuz? Ben sadece masa sandalye, birde ya gumusluk yada konsolu almayi dusunuyorum..

Son düzenleme:
İnşallah canım yaa çok saol olumunekankayizsmile
Sabrediyorum bakalım sonumuz selamet olur inşallah :Saruboceq:

Bizde sevgilimle 2 sene ayri kaldikk canimm.. seni cok iyi anlaiyorum. bazen saniyeler gecmez gibi geliyor.. ama geciyor.. kendini baska seylere ver.. dugununuzle ilgili seyler arastir falan.. zaman geciyor o zaman

Bizde sevgilimle 2 sene ayri kaldikk canimm.. seni cok iyi anlaiyorum. bazen saniyeler gecmez gibi geliyor.. ama geciyor.. kendini baska seylere ver.. dugununuzle ilgili seyler arastir falan.. zaman geciyor o zaman

Tamam canım uyarım dediklerine çok saol..
Ben düğün yeri falan bakıyım ozaman
Buarada beğendiğin takım cidden çok güzelmiş bence senin dediğinde mantıklı canım madem gideceksiniz 8 ay sonra çokta pahalı bişey alma sonra ordan daha güzellerini alırsın olumunekankayizsmile

sağolun kızlar :kedi:

papatyam ben mobilyacıda çalışıyorum o yüzden öncelikle ikinci el olarak satarım diye düşünme aldığının dörtte birine bile satamazsınız ne yazık ki
o yüzden ben senin yerinde olsam kullanışlı bi masa ve sandalye alırım

bende butun takimi almayi dusunmuyorum iste canim.. sadece masa sandalye birde konsol unu mu ne alsam yeter diyorum.. artik giderse o kadarina gidicek canim mecburen yurt disina gitmemiz lazim... almakta lazim yemek odasiz evmi olur.. vallah ne yapcam bilmiyorum.. onerebilcegin yerler varmi tatlim?

evet canim cok yardimci oluyor.. mesela ani defterinizi yapabilirsin simdiden.. almak yerine oyle kendin ugrasacagin birseyler yap.. dugun icin yer arastir kiyafet arastir falan.. bak saatler nasil ucuyor o zaman cunku sizin icin birseyler baktiginda hep hayal ediyorsunn birlikteliginizi falan.. sagol canim yaaa bende cok begendim ama gidip gormek gerekir.. uffff 8 ayligina kullanmak icinde butun 1.5 2 milyara takim almak sacma geliyor bana..

hosgelmissenn. banada haber ver olur mu tatlim eger kampanyali falan urunler varsa gitigin mobilyacilardaaa

kampanyalı canım aklinialirimsmile galeri irfan diye bi yer beşiktaşta hemde aşırı uygun ama nasıl malları falan onlara bakıcaz ohaoldumsmile şimdi almak yok zaten iyice araştırıcaz.

sabah bime gittim kek kalıbı 7 YTL almadan geri döndüm eminönünde 4/5 YTL falan.

galeri irfan istanbulda ama.. bense eskisehire gelin gidiyorum. Irfan isi yatarrr :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…