- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.381
evet canım şöyle bi kampanyası vardı 7 bin TL. ev yerleştiriyorz diye :bbo:
dugun paketlerini sevmiyorum yaaa canim.. insan biraz kar yapalim derken istemedigi modelleri aliyor.. yaniliyorsunn alirken.. ama senin cok hosuna giden seyler olabilir gormeden bilemezsin.. sizde simdiden fiyat arastirmasimi yapiyorsunuz canimm
slm kızlar oo sıpaydi mobilyalar falan biz heralde mobilya olayına ilkbaharda gireriz
ben suanda salonlara falan bakıyorum
ben geldim bugün akşam bizde mobilya içinn dolaşmaya gidicez :jeyyar:
evet canim cok yardimci oluyor.. mesela ani defterinizi yapabilirsin simdiden.. almak yerine oyle kendin ugrasacagin birseyler yap.. dugun icin yer arastir kiyafet arastir falan.. bak saatler nasil ucuyor o zaman cunku sizin icin birseyler baktiginda hep hayal ediyorsunn birlikteliginizi falan.. sagol canim yaaa bende cok begendim ama gidip gormek gerekir.. uffff 8 ayligina kullanmak icinde butun 1.5 2 milyara takim almak sacma geliyor bana..
Hoşgeldin canım..
Hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun bişeyler opuyorumnanaktan
Evet canım vermede zaten okadar para şimdi..
Daha uygun bişeyler bulursunuz bence ya iyice bir gezin siz en iyisi
Tamam canım zaten tuttuğum bir defterim var çok hoşuma giderek almıştım ona yazıp duruyorum zatenboshayallersmile bak sana linki göndereyim güzelmi bak hihoyyyt zel rn - Yemyeil Zamanlar Ajanda 2010 - zel Ayra Hediyeli - | idefix.com normalde web sitesi böyle Zamansız Ajanda Burdan ajandalara tıkla canım.. Aslında kalplisi var ama yeni çıktı o'da şans işte ben gittim yemyeşil zamanları aldım sonra aşk çıktı gidip bulursam ona başlayım diyorum artık.. Ama dediğin gibi onunla ilgili şeyler yaptığımda zaman çok çabuk geçiyor bak bugün 2. günüm mesela ama sorsan dün gibi gidişi
bende tam incelemedim ama tek model değil bi çok modelin içinden hepsini seçiyorsun
7 YTL aldığın üründen çok hayır beklemiyceksin çünkü beyaz eşyalarda dahil sempatiksalakcinni
beyaz esyalardami icindee CADIARZU hmmmm dusunduruyor insani gercekten.. pek dayanikli olmaz o mobilyalar.
kimse begenmedimi benim koydugum yemek odasiniii bilmiyorumkismile
kizlar bakin bu merinos un yemek takimlarindan birisi.. 3 farkli renklerinle
EN COK BUNU BEGENDIM UCUNCU MODELI BEGENDIM
Takim fiyati 989 tl. Bunun gibi birsey alsam diyorum 8 ayligina kullanmaya.. bunlari parca parcada alabiliyorsun.. ne diyosunuz? Ben sadece masa sandalye, birde ya gumusluk yada konsolu almayi dusunuyorum..
kesinlikle herşey dahil :bbo::bbo:
görmedim :sm_confused::sm_confused:
selam kızlar..nasılsınız..hazırlıklar ne alemdee
dugi inşallah canım darısı başına sizinde inşallah herşey istediğiniz gibi olur
daha erken aslında ama fikir edinmek istiyorum fiyatları hakkında modeller de falan
ayyy cok guzel canim.. evet defter tut.. bende sevgilimden 2 sene ayri kaldigimda 4 tane gunluk bitirmistim.. hepsini ona yazdim.. guzel bi hediye oldu.. duruyor onda simdi okuyor hep. kavgali oldugumuz zamanlarda bile hissettigim herseyi yazdim o defterlere.. okuyunca beni daha iyi anladi..
3 ay sonra bozulmasida dahil mi acaba olayin isine.. kesinlikle iyicene bakin canimmm.. guzel birsey olduguna emin olunn.. 7 bin tl bana cok ucuz geldi yani insan inanmiyor..
Olsun canım ne olacak gezmiş olursunuz Şeniz Hemde fikir edinmiş zemuszemus
2. ve 3. güzel ama internetten baktığımızla hiç olmuıyor kızlar ben mesela hep siyah-beyaz salon istiyordum koltuklarımı mesela beyaz eeee mobilya bakmaya bi çıktık geçenlerde öylesine iş çıkışı öyle farklı modeller varki mor koltuk beğendim :jeyyar:
biz ona bakmıycaz canım bizim bakıcaklarımız tek ürün beyaz eşyalarımızı aldık zaten Allah büyük olarak bi o var ohaoldumsmileohaoldumsmile
duqii ajandanı cok begendim cok hos gercekten
diger ajandalardan bi farkı varmı
kimse begenmedimi benim koydugum yemek odasiniii bilmiyorumkismile
2. ve 3. güzel ama internetten baktığımızla hiç olmuıyor kızlar ben mesela hep siyah-beyaz salon istiyordum koltuklarımı mesela beyaz eeee mobilya bakmaya bi çıktık geçenlerde öylesine iş çıkışı öyle farklı modeller varki mor koltuk beğendim :jeyyar:
ben en cok ucuncu modeli begendim.. evet oyle oluyor.. zaten bu senenin favori rengi beyazzz. seneye kimbilir ne olur belki mor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?