2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım şöyle bi kampanyası vardı 7 bin TL. ev yerleştiriyorz diye :bbo:

dugun paketlerini sevmiyorum yaaa canim.. insan biraz kar yapalim derken istemedigi modelleri aliyor.. yaniliyorsunn alirken.. ama senin cok hosuna giden seyler olabilir gormeden bilemezsin.. sizde simdiden fiyat arastirmasimi yapiyorsunuz canimm

slm kızlar oo sıpaydi mobilyalar falan biz heralde mobilya olayına ilkbaharda gireriz
ben suanda salonlara falan bakıyorum

dugun paketlerini sevmiyorum yaaa canim.. insan biraz kar yapalim derken istemedigi modelleri aliyor.. yaniliyorsunn alirken.. ama senin cok hosuna giden seyler olabilir gormeden bilemezsin.. sizde simdiden fiyat arastirmasimi yapiyorsunuz canimm

bende tam incelemedim ama tek model değil bi çok modelin içinden hepsini seçiyorsun
7 YTL aldığın üründen çok hayır beklemiyceksin çünkü beyaz eşyalarda dahil sempatiksalakcinni

slm kızlar oo sıpaydi mobilyalar falan biz heralde mobilya olayına ilkbaharda gireriz
ben suanda salonlara falan bakıyorum

biz salon işini halletik dünde amcamın oğlu geldi oda beşiktaş belediyesinde tmm hallederiz dedi şimdi bi tek gidip tutmak kaldı kaydirigubbakcemile5
mobilya işini de halledelim beğenelim dedik olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben geldim bugün akşam bizde mobilya içinn dolaşmaya gidicez :jeyyar:

Hoşgeldin canım..
Hadi bakalım inşallah gönlüne göre bulursun bişeyler opuyorumnanaktan

Evet canım vermede zaten okadar para şimdi..
Daha uygun bişeyler bulursunuz bence ya iyice bir gezin siz en iyisi
Tamam canım zaten tuttuğum bir defterim var çok hoşuma giderek almıştım ona yazıp duruyorum zatenboshayallersmile bak sana linki göndereyim güzelmi bak hihoyyyt zel rn - Yemyeil Zamanlar Ajanda 2010 - zel Ayra Hediyeli - | idefix.com normalde web sitesi böyle Zamansız Ajanda Burdan ajandalara tıkla canım.. Aslında kalplisi var ama yeni çıktı o'da şans işte ben gittim yemyeşil zamanları aldım sonra aşk çıktı gidip bulursam ona başlayım diyorum artık.. Ama dediğin gibi onunla ilgili şeyler yaptığımda zaman çok çabuk geçiyor bak bugün 2. günüm mesela ama sorsan dün gibi gidişi

dugi inşallah canım darısı başına sizinde inşallah herşey istediğiniz gibi olur
daha erken aslında ama fikir edinmek istiyorum fiyatları hakkında modeller de falan

ayyy cok guzel canim.. evet defter tut.. bende sevgilimden 2 sene ayri kaldigimda 4 tane gunluk bitirmistim.. hepsini ona yazdim.. guzel bi hediye oldu.. duruyor onda simdi okuyor hep. kavgali oldugumuz zamanlarda bile hissettigim herseyi yazdim o defterlere.. okuyunca beni daha iyi anladi..

speedy buyur canimmm

selam kızlar..nasılsınız..hazırlıklar ne alemdee

Merhaba canım hoşgeldin.. Hazırlık yok yaa bende geziniyorum internette

dugi inşallah canım darısı başına sizinde inşallah herşey istediğiniz gibi olur
daha erken aslında ama fikir edinmek istiyorum fiyatları hakkında modeller de falan

Olsun canım ne olacak gezmiş olursunuz Şeniz Hemde fikir edinmiş zemuszemus

Bende tutuyorum ya aynen yazıyorum ne olduysa özlemler, aşklar, kavgalar, ihtiraslar kaydirigubbakcemile3 iyi olacak ozaman okusun geldiğinde ninjamm Şeniz

2. ve 3. güzel ama internetten baktığımızla hiç olmuıyor kızlar ben mesela hep siyah-beyaz salon istiyordum koltuklarımı mesela beyaz eeee mobilya bakmaya bi çıktık geçenlerde öylesine iş çıkışı öyle farklı modeller varki mor koltuk beğendim :jeyyar:

3 ay sonra bozulmasida dahil mi acaba olayin isine.. kesinlikle iyicene bakin canimmm.. guzel birsey olduguna emin olunn.. 7 bin tl bana cok ucuz geldi yani insan inanmiyor..

biz ona bakmıycaz canım bizim bakıcaklarımız tek ürün beyaz eşyalarımızı aldık zaten Allah büyük olarak bi o var ohaoldumsmileohaoldumsmile

Olsun canım ne olacak gezmiş olursunuz Şeniz Hemde fikir edinmiş zemuszemus

evet canım :lepi: bugünde erken çıksak keşke vereliniortak

ben en cok ucuncu modeli begendim.. evet oyle oluyor.. zaten bu senenin favori rengi beyazzz. seneye kimbilir ne olur belki mor?

biz ona bakmıycaz canım bizim bakıcaklarımız tek ürün beyaz eşyalarımızı aldık zaten Allah büyük olarak bi o var ohaoldumsmileohaoldumsmile

okusunnn vallahhh ama birde kotu seyleri okudugunda kotu oluyor.. gel bakiyim buraya sen niye oyle yaziyon benim hakkimda diye hesap soruyor keretaaa :roflol:

duqii ajandanı cok begendim cok hos gercekten
diger ajandalardan bi farkı varmı

Çok saol canım.. Şöyle söyleyim zamansız ajanda yani sayfalara sen içinden çıkan yapıştırmalarla tarihi ayarlıyorsun yada yazıyorsun hiç bi şekilde tarih yazmıyor değişik stickerlar çıkıyor içinden farklı güzel bişey yerimseniben

kimse begenmedimi benim koydugum yemek odasiniii bilmiyorumkismile

Canım yazdım ama ben görmedin sanırım 3.yü beğendim bende..

Ayyyy boshayallersmile ben mor ve yeşil hastasıyım.. Mor olsun istiyorum tüm evim ama mor da stres yapıyormuş belli bir süre sonra.. Renklerle ilgili araştırmalar yapılmıştıda orda görmüştüm.. O yüzden sakın yatak odanızı mor yapmayın diyordu

papatya o zaman spotçular çarşısına gidin çok uzun süre kullanmayacağınız için çok pahalı almazsınız herhalde
orda hem uyguna bulursunuz hemde işinizi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…