- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.021
beni unuttun bebişkommmama ben seni unutmadımmm nasıldı sınavın kuzucukk
kızlar selam
kayınvalidelerden bahsetmişsiniz
hiç takmayın
benim babam yapmadı beni herşeyden mahrum bıraktı
insanın babası yapmazsa elalemin karısı yapar mı
en azından kendi aileleriniz yanınızda öyle düşünün takmayın boşverin
bende öğlen dışarı çıktım konsol üstüne süs baktım
bitane beğendim
resmini koyayım size bakalım beğenicekmisiniz
kuzum sende ne gelşme olmştu valla kusuruma bakma :26:
sınav fena diildi zuzucum cumartesi sabahki sınava kılpayı yetştm ama grebldm :))
kızlar selam
kayınvalidelerden bahsetmişsiniz
hiç takmayın
benim babam yapmadı beni herşeyden mahrum bıraktı
insanın babası yapmazsa elalemin karısı yapar mı
en azından kendi aileleriniz yanınızda öyle düşünün takmayın boşverin
bende öğlen dışarı çıktım konsol üstüne süs baktım
bitane beğendim
resmini koyayım size bakalım beğenicekmisiniz
Nişanlımda çok önem verir, mesela kahvaltının hep mutfakta yapılmasından yana, tv karşısında yemek yenmezmiş, kapıda karşılamaya çok önem veriyor, kahvaltıdan sonra uğurlayıp, akşam karşılayacakmışım...
bncede esra nişanln haklı.. bnde uğurlamak akşamlarıda karşılamak istyrm
bende bir gelişme yok bebişimmm öyle yerimde sayıyorum
arkadaşlar geçen hafta nişanlımla mobilya bakmaya gittik ateş pahası modalife diye bir mobilya markası var duymuşsunuzdur belki oraya da bakatık 3 takım yemek odası yatak odası oturma grubu 4.000 tl falan ama çekmeceler bilidğiniz plastik diğer yerler de çok pahalı aklım karıştı uygun gibi geliyor ama sonuçta o parayı mobilyaya değil palstiğe veriyorum mobilyalarını alanlar bilgilerini paylaşabilirler mi ben çok kararsızım da
bu ara bnde öyleyim zuzuşbende bir gelişme yok bebişimmm öyle yerimde sayıyorum
Gene notebook için kumanda almış, dalga geçiyor benimle yerinden kalkmazsın falan diye, bende kapıyada al dedim, bir daha kaldırma beni falan :))
Diyorki "beni kapıda karşılamayacakmısın yani"))
artık 3 er 5 er alınacak çeyizde kalmadı dimi zuzu
sende en iyisini istiyorsundur canım şartlara hareket ediyoruz hepimiz
modalıfe hergün önünden geçiyorum bursada bir sürü insan var alan bakan 5yılda garanti veriyorlar birde
mesela alfemo da da bildiğim kadarılya kampanya var birde kelebek oralarada bak istersen aklında kalmasın
nasıl kalmadı daha evde bişi yokmuş gibi geliyor bana oysa arka oda hep dolu :)) kız istanbul bardaklarını gördüm bi markette 6 lı 50 tl hemen kaçtım yanından
tmm cnm çerçeve içine alıcamevet canım isimler birde tarih yazılıyor
inş. cnm oğullarını seviolarsa güzel davranırlar emin olbenim kayınvalidemde aksine oğluna çok düşkündür karı koca emekli onlar ama annesi her sabah erken kalkar aşkımın kahvaltısını hazırlar aşkım geç çıksa bile yemek yemezler beklerler onu. İnşallah aynı ilgiyi bende görürüm
tmm cnm çerçeve içine alıcam
isimler ve tarih yazıcam
yavaştan başlım artık
inş. cnm oğullarını seviolarsa güzel davranırlar emin ol
o kırılmasın üzülmesin die hoş tutarlar ztn en başta
Benimde erkek kardeşimin kız arkadaşı var.
Daha resmi bir şey yok.Ama inanın geliyor yiyor içiyor arkasından biz kaldırıyoruz.
Anne diyorum nasıl dayanıyorsun?Oğlum için diyor.Kardeşin mutlu olsunda ben herşeyi yaparım diyor.
Ama inanın sizinle konuşunca ve dün yaşadıklarımdan sonra anladım.Ben oğluna dahi değer vermeyen birinden değer vermesini bekliyorum.Çok şey istiyorum.Ve dün sırf bu konu yüzünden nişanlımıda üzdüm.Kıyamam ben ona.Ne yapsın herşeyin farkında ama elinden bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?