2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay ayloşşş bisiklet süsleri var minyon çok tatlı çok güzel duruyor konsolda da ya da bereket narı diyede geçiyor bunlarda aklında olsun ayloşş

Nişanlımda çok önem verir, mesela kahvaltının hep mutfakta yapılmasından yana, tv karşısında yemek yenmezmiş, kapıda karşılamaya çok önem veriyor, kahvaltıdan sonra uğurlayıp, akşam karşılayacakmışım...

al bendende o kadar ama hiçççç takmıyorum

bncede esra nişanln haklı.. bnde uğurlamak akşamlarıda karşılamak istyrm

sende en iyisini istiyorsundur canım şartlara hareket ediyoruz hepimiz
modalıfe hergün önünden geçiyorum bursada bir sürü insan var alan bakan 5yılda garanti veriyorlar birde
mesela alfemo da da bildiğim kadarılya kampanya var birde kelebek oralarada bak istersen aklında kalmasın

Bizimkiler Ankara mobilya, fiyatları diğerlerine göre gayet uygun geldi bana...

nasıl kalmadı daha evde bişi yokmuş gibi geliyor bana oysa arka oda hep dolu :)) kız istanbul bardaklarını gördüm bi markette 6 lı 50 tl hemen kaçtım yanından

Seninde birşeyin yoksa ben öleyim ozaman zuzum o liste fiyatı canım o paraya değmez kesinlikle 6 sını 25 e aldım ben belki sanada denk gelirse alırsın canım

evet canım isimler birde tarih yazılıyor
tmm cnm çerçeve içine alıcam
isimler ve tarih yazıcam
yavaştan başlım artık
inş. cnm oğullarını seviolarsa güzel davranırlar emin ol
o kırılmasın üzülmesin die hoş tutarlar ztn en başta

Benimde erkek kardeşimin kız arkadaşı var.
Daha resmi bir şey yok.Ama inanın geliyor yiyor içiyor arkasından biz kaldırıyoruz.
Anne diyorum nasıl dayanıyorsun?Oğlum için diyor.Kardeşin mutlu olsunda ben herşeyi yaparım diyor.
Ama inanın sizinle konuşunca ve dün yaşadıklarımdan sonra anladım.Ben oğluna dahi değer vermeyen birinden değer vermesini bekliyorum.Çok şey istiyorum.Ve dün sırf bu konu yüzünden nişanlımıda üzdüm.Kıyamam ben ona.Ne yapsın herşeyin farkında ama elinden bir şey gelmiyor.

cnm bunun için kırma nişanlını
inan hiç bişiye değmior
onlar bize yapmıyorda bizim bişiyimiz eksik mi kalıo hayırr
çok şükür nişanlılarımız herşeyimizi temin ediyr
anası iyi olupta kendi kötü olsa daha zor ya
o yüzden dert etme insan bi zaman sonra alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…