- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.001
cnm kızmayın ne olur kimseler yanlış anlamasınlar bu dediğimi
ama sanki kötü kadın alıo kayınvaldem
eltimede böle yaptı bana da böle yapıo
onun çeyizi yoktu çıkarmadılar ama biz emek verdik sonuçta
ne yapalım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
İlginç olanı btn yeğenlerinin gelin çeyizi almasına gitti
adapazarlarına kadar
çeyiz serdi etti
kendi gelinlerine gelince yokkk
sorumluluk almaktan korkuo sanki
kaynım 40 derece ateşle yatmış 4 gün
kayınvaldesi bakmış
annesi bir kere bile tel etmemiş
nie rezil ettin beni diomuş nie aramadın
benim kayınvaldem böle bi kadın işte
ben geldim..
nilaycım doğum günün kutlu olsun.. aldkların çk gzel güle güle kullan inşallah
edacım sende aldklarını güzel gnlerde kullan allah hepimize ödeme kolaylığı versin
zeynep çektiğin resmlere baktım inan çk zor kolay değil bnları yaşamak ama apayrıda bir gzelliği var Allah evnde mutlulkla kullanmayı nasip etsn
buket senn tanşma faslnn gzel geçmesnede sewndm hep böyle gder inşallah sıra ailelern tanşmasnda :))
aylincm sennde moblyaların hayırlı olsn darısı başımıza
deniz mutfağını çk beğendm diğer fotolarıda bekliyoruz
ve son olarak kübracım haftasonu sen gldn aklıma en heyecanlı zamanlar senn yerinde olsam kmse bna dokunamaz herhalde stresten sinir topu olmş bi şeklde gezerm etrafta
kızlar geçmişi okudum hatrladığım kadaryla yazdm.. herkesn haftasonu dolu dolu geçmş hatrlaymadklarım kusuruma bakmasnlar
ooff susturamıorum kendimi
Allahtanki öğle arası kimseler yok ağladım azcık
bide üzülüorum kızlar
herşeyi nişanlım tek başına yapıo
tek başına çeyizimi almaya geldi
akşam konuştuk üzülme sakın dio.herşeyde tekk. hiç yardım etmiolar destek olmuolar
söylicek o kadar çok şeyim varki
hepsi içimde kalıo
ben geldim..
edacım sende aldklarını güzel gnlerde kullan allah hepimize ödeme kolaylığı versin
zeynep çektiğin resmlere baktım inan çk zor kolay değil bnları yaşamak ama apayrıda bir gzelliği var Allah evnde mutlulkla kullanmayı nasip etsn
buket senn tanşma faslnn gzel geçmesnede sewndm hep böyle gder inşallah sıra ailelern tanşmasnda :))
aylincm sennde moblyaların hayırlı olsn darısı başımıza
deniz mutfağını çk beğendm diğer fotolarıda bekliyoruz
ve son olarak kübracım haftasonu sen gldn aklıma en heyecanlı zamanlar senn yerinde olsam kmse bna dokunamaz herhalde stresten sinir topu olmş bi şeklde gezerm etrafta
kızlar geçmişi okudum hatrladığım kadaryla yazdm.. herkesn haftasonu dolu dolu geçmş hatrlaymadklarım kusuruma bakmasnlar
Ayy benimkinden inan hiç ama hiç farkı yok.
Benim nişanlım benim için istanbulda kalmaya karar verdi.
Annesinin yanına köylerine gitmedi.Annesi sırf vazgeçirmek için elinden geleni yaptı.
8 ay boyunca ne aradı ne sordu.Maddi manevi destek hiç olmadı.
Ama biz el ele verdik aşdık allahıma şükürler olsun ki.
Şimdide gelinim helal olsun yapıyor alıyor beklentisi yok ailesininde onunda diyeceğine hala laf ediyor.Ve dün aynı senin söylediğini hissettim.Öyle bir yüz ifadesi vardı ki sanki ben gelini oğlunun nişanlısı değilim de evlerine girip çıkan basit bir kızım.Ki en dikkat ettiğim konudur ailem tanışmadan onay vermeden ne konuştum nede tanışdım herşeye dikkat ederim.Ama yok yani ona göre biz çok rahatız.Off off artık dünden sonra karar aldım takılmıyorum çünkü olan bize olucak biliyorum.
zeynepcim malesef annelerimizden gördüğümüz ilgiyi şevkati destegi bekliyoruz ki onlardan olmayınca olmuyo canım..bunları konusarak kendini üzme..içine de atma olurmu canım..hepimiz sorunlar yasıyoruz yasıcazda.Allah hepimize iyilik güzellik versin hoşgörü versin..huzur versin..evlendikten sonra bunlarında boş oldugunu hepimiz görücez..az kaldı şunun şurasında..hersey gelip0 geçmiyomu boşver canım
Aman boşverin kızlaar, bardağın dolu tarafını görelim, anneleri olmasaydı sevdiklerimizde olmazdı değilmi?
Gönül isterki iyi olsunlar ama olmuyor işte, biz yuvalarımızda mutlu olalım kimse kırılmasında boşveriin, varsın öyle olsunlar...
ben geldim..
teşekkür ederim canım artık aile yanışması olur mu direk olarak isterler mi orasını bilmiyorum annem babama sorar artık
mayısta filanmı düşünüodn buket istemeyi
nikah şekerine isim ve tarih mi yazılıo kızlar şimdi
desteğiniz için sağolun kızlar
ne yapalım artık elden bişiy gelmez
kendi çocuklarına şefkat veremeyen birinin geline verebilmesini beklemek ztn saçmalık
düşünmemeye çalışıyrm bunları
gelinlerin kaderi buu
evet canım babası 1 mayısta isteriz demiş bakalım bir aksilik çıkmazsa mayıs ayında söz olur hazirandada nişan yapmayı düşünüyorum
beni unuttun bebişkommmben geldim..
benim kayınvalidemde aksine oğluna çok düşkündür karı koca emekli onlar ama annesi her sabah erken kalkar aşkımın kahvaltısını hazırlar aşkım geç çıksa bile yemek yemezler beklerler onu. İnşallah aynı ilgiyi bende görürüm
hayırlsyla inşallah buketcm
bende çok önem veririm birlikte yemeye kahvaltıya düzenli ailelere herzaman hayranımdır nasıl başlarsan öyle gider tabi bukocumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?