2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende hiç öyl abuk subuk bir siteden alışveriş yapmadım ki tatlım nasıl olmuş anlamadım zaten:S Sanal kart kullanacağım artık nette

ayy canım valla üzüldüm inşallah hakkını verirler paranı geri iade ederler zaten yapanda kimse ondan da çıkar merak etmee:26:

ayy canım düzelir inşallah az paramı yaa..Ya bu recep tayyip bunların birini idam ettirse hırsızlık mırsıklık kalmıcak adam işi bilmiyo benmi öğreticem recepcim yaa kız yazık günah kız nişanlıydı çalışmıyodu..nişanlısı polis..hemen ekip çağırttırmışda giden gitti..evde kimse yokken rahat rahat almıs koca tv yi pcyi..Anam ben sitede oturmak istiyorum güvenliği olan ben çok korkuyorum artık 6 ay önce de bize girdi o hayvanlardan biri :18::18:

artık öyle olacak canım bank asya ödüyormuş ama nette öyle yazıyor garanti ödemiyormuş

bak canım garanti bank.biteysellerde çok ii değil bence....akbank müşteri hizmetlerinde bile yıllık ücrete itiraz eder etmez geri ödüyor garanti ödemiyorr!!

ay işim var okuyorum sadece yazılarınızı ama bişey sormadan edemedim kuzum sen 70 gram altın kaç para yapıyo biliyonmu gari

Bana sorarlarsa bu sefer eşim kendi bilir neyi layık görüyorsa o olsun diyeceğim
bu fikir daha uysal bir yaklaşım :))

ama fikrim değişirse mihir de 5 bir yerde isterim

offf offf bu konuyla ilgili bir konu açmıştım nasıl kararsızdım...

evimiz 2+1 olucak fakat güvenliği çok iyi olucak diye onu seçtik artık çok düşünmüştüm ama böyle şeyleri duyunca iyki diyorum....

yeni evli bir arkadaşşımın da evine grdler...altınlarını laptapı filan alıp gtmişler...

çok çok çok gecmiş olsunn

ay işim var okuyorum sadece yazılarınızı ama bişey sormadan edemedim kuzum sen 70 gram altın kaç para yapıyo biliyonmu gari

evet kuzum gttik kuyumcuya bileziği denedim tarttılar ve 5 bin civarı dediler...
gramı konusunda yanılıyor olabilriim...

fiyatı üzerinden sen hesapla

kızlar sonra alamazsa koçiş ne olcak
fazlada sıkıştırmamak lazım

bebeğim bende bişi yapmadan önce diyorum ki kim alıcak kim ödycek eğer sevgilimse ödycek olan inan bende kıyamıyorum hiç...olmasa da olur diyorum öyle deyince o kıyamıyor bu sefer...tabii tabii herkesin imaknı ne kadarsa o kadar olmalı

ne emekler le alıyosun kenara koyuyosun geleceğim onlar diyosun..itoğlunun itin biri bigün giriyo evine..hadi canım sana geçmiş olsun ben bunları alır giderim diyo..olcak işmi..Alllah hepsinin topunun kökünü kurutsun..kendi canından evladından çıkarsın inşallah

evet kuzum gttik kuyumcuya bileziği denedim tarttılar ve 5 bin civarı dediler...
gramı konusunda yanılıyor olabilriim...

fiyatı üzerinden sen hesapla

aynen bende öyle hesapladım 70 gram altın 5000tl yapıyo..

sen nişanda 2 burma istediysen eder 10000 tl...

e düğünde nişanda taktıklarının 2 katını takmaları lazım oda eder 20000 tl...

başka birinin sana bişe takmasına gerek kalmadı gitti

hayır kolay kolay kimse 2 tane 70 gramlık bilezik takmazda onun için dedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…