- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.081
altının gr mı kaç oldu bea
bende dedim 14 gr dan 3 bilezuk isteyim
çok mu abarttımmmDDDDDDD
cnm dikkat et her siteden alışveriş etme
bende belli sitelerden alıorum ama tedirgin oluyrm yinede
kul hakkı valla insanlar ne kadarda rahat
boşuna para çıktı
başının gözünün sadakası olsun artık ödenmezsede
bende hiç öyl abuk subuk bir siteden alışveriş yapmadım ki tatlım nasıl olmuş anlamadım zaten:S Sanal kart kullanacağım artık nette
faks çektim araştıracaklar canım 40 gün içinde belli olurmuş ben şimdi mecburen bu paeayı ödeyeceğim eğer benim yapmadığım ispatlanırsa geri yatıracaklarmış. AAA koca tv yi nasıl çıkartmış ya
artık öyle olacak canım bank asya ödüyormuş ama nette öyle yazıyor garanti ödemiyormuş
valla gram olayını bilmiyorum da ben nişanda takılcak olan 2 erzurum buramsını isticem şimdi aklıam geldiiii bide hac istesem diyorum çok mu abartmış olurum zaten takılcak o altın hem mehir oluverir...bi tanes i 70 gram ammmmaa
valla bende diyorum kendi babama da diyorum takılanlar benim onlar benim geleceğim nişanlıma da diyorum kimseye dokundurmam
inşallah dokundrmak zorunda da kalmam:26:
aa aa abartmak mııı tabikide hayır.....:82:
ayy canım düzelir inşallah az paramı yaa..Ya bu recep tayyip bunların birini idam ettirse hırsızlık mırsıklık kalmıcak adam işi bilmiyo benmi öğreticem recepcim yaakız yazık günah kız nişanlıydı çalışmıyodu..nişanlısı polis..hemen ekip çağırttırmışda giden gitti..evde kimse yokken rahat rahat almıs koca tv yi pcyi..Anam ben sitede oturmak istiyorum güvenliği olan ben çok korkuyorum artık 6 ay önce de bize girdi o hayvanlardan biri :18::18:
ay işim var okuyorum sadece yazılarınızı ama bişey sormadan edemedim kuzum sen 70 gram altın kaç para yapıyo biliyonmu gari
aa aa abartmak mııı tabikide hayır.....:82:
Bana sorarlarsa bu sefer eşim kendi bilir neyi layık görüyorsa o olsun diyeceğim
bu fikir daha uysal bir yaklaşım :))
ama fikrim değişirse mihir de 5 bir yerde isterim
Bana sorarlarsa bu sefer eşim kendi bilir neyi layık görüyorsa o olsun diyeceğim
bu fikir daha uysal bir yaklaşım :))
ama fikrim değişirse mihir de 5 bir yerde isterim
kızlar sonra alamazsa koçiş ne olcak
fazlada sıkıştırmamak lazım
offf offf bu konuyla ilgili bir konu açmıştım nasıl kararsızdım...
evimiz 2+1 olucak fakat güvenliği çok iyi olucak diye onu seçtik artık çok düşünmüştüm ama böyle şeyleri duyunca iyki diyorum....
yeni evli bir arkadaşşımın da evine grdler...altınlarını laptapı filan alıp gtmişler...
çok çok çok gecmiş olsunn
evet kuzum gttik kuyumcuya bileziği denedim tarttılar ve 5 bin civarı dediler...
gramı konusunda yanılıyor olabilriim...
fiyatı üzerinden sen hesapla
5 i bir yerde ne kadar edio şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?