- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.101
bebeğim bende bişi yapmadan önce diyorum ki kim alıcak kim ödycek eğer sevgilimse ödycek olan inan bende kıyamıyorum hiç...olmasa da olur diyorum öyle deyince o kıyamıyor bu sefer...tabii tabii herkesin imaknı ne kadarsa o kadar olmalı
5 i bir yerde ne kadar edio şimdi
offf offf bu konuyla ilgili bir konu açmıştım nasıl kararsızdım...
evimiz 2+1 olucak fakat güvenliği çok iyi olucak diye onu seçtik artık çok düşünmüştüm ama böyle şeyleri duyunca iyki diyorum....
yeni evli bir arkadaşşımın da evine grdler...altınlarını laptapı filan alıp gtmişler...
çok çok çok gecmiş olsunn
kuzum 5 i 1 yerde dediğimizden de annem aldı allah razı olsun...2 -3 yıl önce 1000 lira civarıydıı şimdi hiçbir fikrim yok
valla gram olayını bilmiyorum da ben nişanda takılcak olan 2 erzurum buramsını isticem şimdi aklıam geldiiii bide hac istesem diyorum çok mu abartmış olurum zaten takılcak o altın hem mehir oluverir...bi tanes i 70 gram ammmmaa
valla bende diyorum kendi babama da diyorum takılanlar benim onlar benim geleceğim nişanlıma da diyorum kimseye dokundurmam
inşallah dokundrmak zorunda da kalmam:26:
altının gr mı kaç oldu bea
bende dedim 14 gr dan 3 bilezuk isteyim
çok mu abarttımmmDDDDDDD
ayy canım düzelir inşallah az paramı yaa..Ya bu recep tayyip bunların birini idam ettirse hırsızlık mırsıklık kalmıcak adam işi bilmiyo benmi öğreticem recepcim yaakız yazık günah kız nişanlıydı çalışmıyodu..nişanlısı polis..hemen ekip çağırttırmışda giden gitti..evde kimse yokken rahat rahat almıs koca tv yi pcyi..Anam ben sitede oturmak istiyorum güvenliği olan ben çok korkuyorum artık 6 ay önce de bize girdi o hayvanlardan biri :18::18:
aynen bende öyle hesapladım 70 gram altın 5000tl yapıyo..
sen nişanda 2 burma istediysen eder 10000 tl...
e düğünde nişanda taktıklarının 2 katını takmaları lazım oda eder 20000 tl...
başka birinin sana bişe takmasına gerek kalmadı gitti
hayır kolay kolay kimse 2 tane 70 gramlık bilezik takmazda onun için dedim canım
canım benim nasıl konuştuk bak hemen anlatıyım...
sözde takılan bi 10 gramlık burmam var...
nişanda ondan 3 tane daha takılcak...
bide gerdanlık seti istediğimi sölemiştim k.babamda...''kızım allah korusun satılıcağı zaman değerini kaybetmiycek bişey allaım diyoruz dedi bende ok dedim onun yerine biz sana e.burması takmak istiyoruz içimizde uhte kalmasın dedi ben önce ön yargılı davrandım ben onu nasıl takımm bilmem ne dedim kuyumcuya gidince denedm of nasıl güzel duruyor...hepimiz çok beğendik...o 10 gramlık 3 burmanın yanına bide bunlardan alırız dedi...gerdanlık yerine de inci seti istiyorum ben dedim...
ok dediler...
bzide takı nişanda takılır zaten...nişanda ne takılcaksa takılır düğünde artık bişi olmaz...
k.babam sağolsun dediki çok istersen gerdanlığı onu da düğünde takarız dedi...
yani başka bişi yok...zaten
canım benim nasıl konuştuk bak hemen anlatıyım...
sözde takılan bi 10 gramlık burmam var...
nişanda ondan 3 tane daha takılcak...
bide gerdanlık seti istediğimi sölemiştim k.babamda...''kızım allah korusun satılıcağı zaman değerini kaybetmiycek bişey allaım diyoruz dedi bende ok dedim onun yerine biz sana e.burması takmak istiyoruz içimizde uhte kalmasın dedi ben önce ön yargılı davrandım ben onu nasıl takımm bilmem ne dedim kuyumcuya gidince denedm of nasıl güzel duruyor...hepimiz çok beğendik...o 10 gramlık 3 burmanın yanına bide bunlardan alırız dedi...gerdanlık yerine de inci seti istiyorum ben dedim...
ok dediler...
bzide takı nişanda takılır zaten...nişanda ne takılcaksa takılır düğünde artık bişi olmaz...
k.babam sağolsun dediki çok istersen gerdanlığı onu da düğünde takarız dedi...
yani başka bişi yok...zaten
buketcim çok geçmiş olsun canım ya inşallah bir ön önce açıklıga kavusur olay
Hay maşaAllah seninkiler baya bonkörmüş...
Benim kayınvalidem 15gr bulamamış 16 gr almış, söyleyip duruyordu :))
1 gr'mı bile bu kadar önemseyen insanlar var yani...
Sağol canım inş. itirazım olumlu sonuçlanır sizide tekrar uyarıyorum başıma gelmez demeyin sanal kart kullanın kızlar
hhiihihihihiho yüzden ben 3 bilezuk diyim
gramını demim
bu sefer zorlanabilir
en azından 3 bileziği duyan kayınvaldemin gözleri yuvalarından fırlar
ay canım benimmmmm çok sağol vallaaa içim rahat aman gec olsun da güc olmasın...allah korusun büyük ev olsaydı sonra başımıza böle bişi gelseydi ki( şimdikinin de garantisi yok tabii) ama en azından bütün sorumluluk beim olmaz bana biz demiştik demezlercanım bu konuda bende yorumda bulunmustum sana gercekten dogru kararı verdin.öteki evin gidişatı hiç belli, değildi
Nişanlının tarafı Erzurumlu'mu?
Ay Erzurum burması çok pahalıdır, bir Erzurum'luyuz ama kayınvalidem Trabzon burması aldı :))
evet erzurumlular kuzum bizimkilerde...
ah canım sen hiç sıkma canını benimkiler takıyorda ne oluyor hep gösteriş valla ya ben bunları tanıdım artıkın... ay valla bu erkek tarafından çok bunaldım ben ya...
Sıkılma şekerüm bundan sonraki hayatında onlar olacak...
Erzurum burması takıyorlarsa tam Erzurum'lular demektir, yani kayınvalidemler gibi çakma değil :))
Erzurum'lularda gelin olmak zordur, bende Erzurum'luyum ama bazı tanıdıklarım geline çok önem verir ama karşılığınıda ister yani...
ah canım sen hiç sıkma canını benimkiler takıyorda ne oluyor hep gösteriş valla ya ben bunları tanıdım artıkın... ay valla bu erkek tarafından çok bunaldım ben ya...
ya ben hiç internetten alışveriş yapmamda.. bu sanal kart ne ben çok merak ettim..
ay evet allah korusun allah başımızdan uzak etsin töbe töbee gel sen yine de bela okuma ama döner dolaşır.... allah korusun....ne emekler le alıyosun kenara koyuyosun geleceğim onlar diyosun..itoğlunun itin biri bigün giriyo evine..hadi canım sana geçmiş olsun ben bunları alır giderim diyo..olcak işmi..Alllah hepsinin topunun kökünü kurutsun..kendi canından evladından çıkarsın inşallah
bonkör müü
Hay maşaAllah seninkiler baya bonkörmüş...
Benim kayınvalidem 15gr bulamamış 16 gr almış, söyleyip duruyordu :))
1 gr'mı bile bu kadar önemseyen insanlar var yani...
hee şimdi anladım canım yani takılıyorsa şimdi takılıyor düğünde bişey takılmıcak...
o zaman çok fazla etmez gerçeektende canım..
ama ben sana bişe daha demek istiyorum sen yeni gelin olcan...şöyle çok kalın olmamak şartıyla bir set aldır genede be
Sıkılma şekerüm bundan sonraki hayatında onlar olacak...
Erzurum burması takıyorlarsa tam Erzurum'lular demektir, yani kayınvalidemler gibi çakma değil :))
Erzurum'lularda gelin olmak zordur, bende Erzurum'luyum ama bazı tanıdıklarım geline çok önem verir ama karşılığınıda ister yani...
aynennnn aynennn öleee söylediklerin çok doğru üstüme çok düşüyolar karşılığını da alıyolar
ay evet allah korusun allah başımızdan uzak etsin töbe töbee gel sen yine de bela okuma ama döner dolaşır.... allah korusun....
bonkör müüyok kızz bitanecik oğulları var ama...
ya allah bozmasın da pek iyiler
yaa hiç esirgeme filan yok onların evdeki terlikleri giyemiyorum ben peluş seviyorum diye k.babam gitmiş bana pembe fiyonklu terlik almış...
telefonum tuvalete düşürdüm gitti sevgilimle bana blacberry aldı ben ona bi babacım deyim adam mutluluktan ucuyor o kadar seviyor ki annesi de babası da allah razı olsun valla...ama bende karşılarında kendi anama babama davranır gbi davranıyorum hiç ayırmıyorum valla anlatınca bile özledim arayıp bi seslerini duyayım:97:
MaşaAllah ne güzel anlattın.
Kayınbaba, kayınvalideyi aratmıyor valla, kayınbabalar seviliyormuş ama yok malesef(
Ömür boyu böyle olursunuz inşaAllah canım...
senin kredi kartına bağlı ama numarası farklı basılı olmayan bir kart bu alışveriş yapmadan önce kendi kredi kartın ile nternet bankacalığını kullanıp sanal kartın limitini ayarlıyorsun sanal kart ile alışverişi yapıyorsun sonra tekrar limitini sıfırlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?