- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.121
ay evet allah korusun allah başımızdan uzak etsin töbe töbee gel sen yine de bela okuma ama döner dolaşır.... allah korusun....
bonkör müüyok kızz bitanecik oğulları var ama...
ya allah bozmasın da pek iyiler
yaa hiç esirgeme filan yok onların evdeki terlikleri giyemiyorum ben peluş seviyorum diye k.babam gitmiş bana pembe fiyonklu terlik almış...
telefonum tuvalete düşürdüm gitti sevgilimle bana blacberry aldı ben ona bi babacım deyim adam mutluluktan ucuyor o kadar seviyor ki annesi de babası da allah razı olsun valla...ama bende karşılarında kendi anama babama davranır gbi davranıyorum hiç ayırmıyorum valla anlatınca bile özledim arayıp bi seslerini duyayım:97:
evet evet öyle kuzum dedi işte k.babam çok istersen düğünde set takalım onun yerine de ne dedim bil bakalım:):):):)
bi kurdelaya ortaya büyük yanlara küçük altınlar takılsa da olur diye konuştuk onlarda düşünmüş böle bişi tabüüüü
gerdanlığı babaanneme filan da aldıabilirim bide şöle bişi var kuzum takmıycamı biliyorum yazık günah boşu boşuna:97:
Bank Asya Kredi Kartı ekstremde benim yapmadığım 400 TL kontör yükleme işlemi görünce müşteri hizmetlerini aradım. İtiraz dilekçesi yazma mı istediler dilekçemi gönderdim. Telefonla dilekçemin durumunu sorduğumda savcılığa müracaat etmem gerektiğini ve bu cevabı yazılı olarak talep etmeme rağmen veremeyeceklerini bildirdiler.
Ben Kocaeli’de oturuyorum ve Avea hattım yok yapılan harcama ise İstanbul’dan Avea kontör yükleme işlemi. Ne yapabiliriz?
kızlar benimde bank asya demek baanda aynı cevabı verecekler
MaşaAllah ne güzel anlattın.
Kayınbaba, kayınvalideyi aratmıyor valla, kayınbabalar seviliyormuş ama yok malesef(
Ömür boyu böyle olursunuz inşaAllah canım...
Bank Asya Kredi Kartı ekstremde benim yapmadığım 400 TL kontör yükleme işlemi görünce müşteri hizmetlerini aradım. İtiraz dilekçesi yazma mı istediler dilekçemi gönderdim. Telefonla dilekçemin durumunu sorduğumda savcılığa müracaat etmem gerektiğini ve bu cevabı yazılı olarak talep etmeme rağmen veremeyeceklerini bildirdiler.
Ben Kocaeli’de oturuyorum ve Avea hattım yok yapılan harcama ise İstanbul’dan Avea kontör yükleme işlemi. Ne yapabiliriz?
iyide güzelim bir düğün olucak dernek olucak o zaman lazım olucak işte bu setler...
bana nişanda takmışlardı...böyle oturmalarda düğünlerde filan hoş duruyo ya
hmm anladım xanım sağol... ben kredi kartıda kullanmıyorum hep nakit alışveriş yapıyorum korkuyorum birazda ben ya ondan heralde..
zaten nişanlımında kredi kartına bir antipatisi var herşey nakit bizde
bnm kartmda bankasya allah korusun yaa bnde bndan snra netten yaptğm aışwerşlerde sanal kart kulanym
Normal alışverişlerimde bende kullanmam nakit alırım indirim yapıyorlar zaten ama nette kullanıyordum ben bu kartı
Savcılığa başvuruncada astarı yüzünden pahalıya gelmiyormu canım?
Aslında banka bulabilir zannedersem, nereden alışveriş yapıldığını falan bu şekilde sorun daha çabuk çözülür zannedersem.
Şu bankalara sinir oluyorum zaten, limit arttırmak istesen 100 kere ararlar, ama bir problem olunca seni tanımazlar...
sen yazılı beyan ettiysen hiç merak etme avukata başvurursun
alamazlar senden o parayı ama uğraştırırlar
internet üzerinden aveanın web sitesinden yapılmış canım bilmem savcılık paramı alıyor hiç bilgim yok ki
hhiihihihihih
sıpa seniiiii
5 i 1 yerdenin parası o kadar olmuştur tabi...
QUOTE]
nişanlım gelio kızlarr
tv sehpası bakcakmışık.
bide set üstü bakcakmışık
ay evet allah korusun allah başımızdan uzak etsin töbe töbee gel sen yine de bela okuma ama döner dolaşır.... allah korusun....
bonkör müüyok kızz bitanecik oğulları var ama...
ya allah bozmasın da pek iyiler
yaa hiç esirgeme filan yok onların evdeki terlikleri giyemiyorum ben peluş seviyorum diye k.babam gitmiş bana pembe fiyonklu terlik almış...
telefonum tuvalete düşürdüm gitti sevgilimle bana blacberry aldı ben ona bi babacım deyim adam mutluluktan ucuyor o kadar seviyor ki annesi de babası da allah razı olsun valla...ama bende karşılarında kendi anama babama davranır gbi davranıyorum hiç ayırmıyorum valla anlatınca bile özledim arayıp bi seslerini duyayım:97:
MaşaAllah ne güzel anlattın.
Kayınbaba, kayınvalideyi aratmıyor valla, kayınbabalar seviliyormuş ama yok malesef(
Ömür boyu böyle olursunuz inşaAllah canım...
benim kayınpederde bana blackberry alsa ''sana baba diyebilirmiyim'' derdim
hhiihihihihih
sıpa seniiiii
5 i 1 yerdenin parası o kadar olmuştur tabi...
QUOTE]
nişanlım gelio kızlarr
tv sehpası bakcakmışık.
bide set üstü bakcakmışık
kız seninki ne iş yapıyo..habire gelip gidiyo
benim kayınpederde bana blackberry alsa ''sana baba diyebilirmiyim'' derdim
eda yaaa
kız seninki ne iş yapıyo..habire gelip gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?