2011 gelin adayları buyrun sohbete

MaşaAllah ne güzel anlattın.
Kayınbaba, kayınvalideyi aratmıyor valla, kayınbabalar seviliyormuş ama yok malesef (
Ömür boyu böyle olursunuz inşaAllah canım...
[/QUOTE]

öle kuzum yaa bak bizde de 4 gelin var ama hiç biriyle böle bişi olmadı olamadı maalesef

ben sözlümlere gttim söz takıldıktan sonra geri geldiğim de herkes imalı imalı sordu anlat bakalım gelinlik nasıl bir duyguymuş die...

vallaha gözlerim doldu...

''eğer buysa çok güzel bişeymiş dedim''

annem için üzüldüm...o hiç gelininden böle güzel şeyler yaşayamadı...

şunun da çok etkisi var ben yengemin anneme yaptıklarını gördüm annemin üzüldüğünü gördüm çok...

annem bana dediki sende gelin olucaksın eğer kayınvalidene böyle davranırsan hakkımı helal etmem dedi...

başımdaki büyüklerim...k.valideye k.babaya nasıl davranmam gerektiğini anlatıyor devamlı saygılı ol sevgili ol...bize yapılanları sen yapma...diyorlar...

bende sözlerini dinlmeeye çalışıyroum çok şükür bin şükğr karşılığını da lıyorum allah bozmasınn

iyide güzelim bir düğün olucak dernek olucak o zaman lazım olucak işte bu setler...

bana nişanda takmışlardı...böyle oturmalarda düğünlerde filan hoş duruyo ya

sen yazılı beyan ettiysen hiç merak etme avukata başvurursun
alamazlar senden o parayı ama uğraştırırlar

MaşaAllah ne güzel anlattın.
Kayınbaba, kayınvalideyi aratmıyor valla, kayınbabalar seviliyormuş ama yok malesef (
Ömür boyu böyle olursunuz inşaAllah canım...

öle kuzum yaa bak bizde de 4 gelin var ama hiç biriyle böle bişi olmadı olamadı maalesef

ben sözlümlere gttim söz takıldıktan sonra geri geldiğim de herkes imalı imalı sordu anlat bakalım gelinlik nasıl bir duyguymuş die...

vallaha gözlerim doldu...

''eğer buysa çok güzel bişeymiş dedim''

annem için üzüldüm...o hiç gelininden böle güzel şeyler yaşayamadı...

şunun da çok etkisi var ben yengemin anneme yaptıklarını gördüm annemin üzüldüğünü gördüm çok...

annem bana dediki sende gelin olucaksın eğer kayınvalidene böyle davranırsan hakkımı helal etmem dedi...

başımdaki büyüklerim...k.valideye k.babaya nasıl davranmam gerektiğini anlatıyor devamlı saygılı ol sevgili ol...bize yapılanları sen yapma...diyorlar...

bende sözlerini dinlmeeye çalışıyroum çok şükür bin şükğr karşılığını da lıyorum allah bozmasınn[/QUOTE]

ben herşeyin karşılıklı oldugunu düşünüyorum banada hep babam kıızm sen saygını asla yitirme diyo ama bir yere kadar yani...

gerçi görünürde benimkilerinde birşey yaptıgı yok ama bazı huyları beni öldürüyo resmen...

Son düzenleme:

bnm kartmda bankasya allah korusun yaa bnde bndan snra netten yaptğm aışwerşlerde sanal kart kulanym

iyide güzelim bir düğün olucak dernek olucak o zaman lazım olucak işte bu setler...

bana nişanda takmışlardı...böyle oturmalarda düğünlerde filan hoş duruyo ya

dur bakalım kuzucum tecrübe tabisiiii laf aramızda kendi annemde pek sever altını çok sever gercitakiim ister yaniii

hmm anladım xanım sağol... ben kredi kartıda kullanmıyorum hep nakit alışveriş yapıyorum korkuyorum birazda ben ya ondan heralde..

zaten nişanlımında kredi kartına bir antipatisi var herşey nakit bizde

Normal alışverişlerimde bende kullanmam nakit alırım indirim yapıyorlar zaten ama nette kullanıyordum ben bu kartı

Savcılığa başvuruncada astarı yüzünden pahalıya gelmiyormu canım?
Aslında banka bulabilir zannedersem, nereden alışveriş yapıldığını falan bu şekilde sorun daha çabuk çözülür zannedersem.
Şu bankalara sinir oluyorum zaten, limit arttırmak istesen 100 kere ararlar, ama bir problem olunca seni tanımazlar...

kıslllaarr ben şimdilik kaçıyorum da azcık iş yapalım demii

burda sohbet etmek çok çok zevklii beni özleyin anacımmm bayyyy

internet üzerinden aveanın web sitesinden yapılmış canım bilmem savcılık paramı alıyor hiç bilgim yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…