- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.181
eda ne oldu neden kavga ettniz yaa
günaydın kızlar
eda dünkü kavgamızı görseydin dedim tamam düğüne 5 gün kala ayrılıyoruz sanırım. acayip bir gerginlik var. o beni yanlış anlıyor ben onu. bence ben haklıyım hala da öyle düşünüyorum çok yoruldum kimse yardım etmiyor herşeyi biz yükleniyoruz yardıdm etmek bir yana birde köstek oluyorlar. o yüzüğü çıkardığım an geri dönüşü olmaz. sakin olmaya çalılş canmım o aramıyorsa sen ara konuşun halleidn yoksa çıkılmıyor işin içinden. biz dün ikimizde saatlerce yolda konuşmadık snra eve geldik annesiyle falan karşılaştık oda bizimle eve geldi o var diye konuştuk yoksa kıyamet kopacaktı..
ayhhh kızlar bunalımdayım yaa. hepimiz sabırlı olmalıyızz
neden kavga ettiniz edacım yaa hayırdır
strestendir canım bu yaşananlar yaa çok fazla üstünde durma bence
bide keşke yüzüğü çıkarmasaydın
o yüzükler kolay takılmadı parmaklarımıza (en azından bizim öyle)
bu kadar kolay da çıkmamalı diye düşünüyorum ben
ama insan kızgınken ne yaptığını bilmiyo bazen
sakin olmakta yarar var edacım
canım bunların yatacak yerleri yok ben öyle düşünüyorum artık..zaten bol bolan yüzük baya zorladı çıkmakta ben ağlıyorum hem yüzüğü çıkarmaya çalışıyorum dün tam bi kabustu..Allahım yol yakınken hayırsızsa bitsin inşallah..sende üzülme nolur kübra az günün kaldı..bırak yardım etmesinler..elbet birgün işleri düşecek hepsinin sana..günaydın kızlar
eda dünkü kavgamızı görseydin dedim tamam düğüne 5 gün kala ayrılıyoruz sanırım. acayip bir gerginlik var. o beni yanlış anlıyor ben onu. bence ben haklıyım hala da öyle düşünüyorum çok yoruldum kimse yardım etmiyor herşeyi biz yükleniyoruz yardıdm etmek bir yana birde köstek oluyorlar. o yüzüğü çıkardığım an geri dönüşü olmaz. sakin olmaya çalılş canmım o aramıyorsa sen ara konuşun halleidn yoksa çıkılmıyor işin içinden. biz dün ikimizde saatlerce yolda konuşmadık snra eve geldik annesiyle falan karşılaştık oda bizimle eve geldi o var diye konuştuk yoksa kıyamet kopacaktı..
sabır çek kübra şeytan şimdi daha çok musallat oluo az kaldı rahatlycaksnz öyle düşün bticek bu karmaşagünaydın kızlar
aman canım dün iş çıkısı beni almaya geldi sevmedigi adama neden saat soruyomusum ona sorsaymısım..bizim çıkıs saatimiz tam 7.. 1 dakika bile kalsa çıkmıyor kimse..kesin olsun diye sordumm..aslında başka bi niyetle sormusum.sırf onu gıcık etmek için..Vicdanıyla başbaşa bıraktım onu..birdaha aramasın umrumda değil..annemde ben onla b, konusayım dedi..ki dün tel açıp konustu..güvensiz bi yola başlanmaz diye..anneme gıkı çıkmadı..haklısın anne dedi..beni aradı aldı evden y,ne aynı muamele..gurur kırıcı konusmalar..ağlıyorum rol yapma diyo..tiyatro yok burda diyo..sana yazıklar olsun bu kadar odun oldugunu bilmiyodum dedim bende..aman neyse kızlar birsürü şey işte..ben ona hayatta fikir verebilecegim son insanmışım..sen kimsinki ..ne sanıyosun kendini..bitarafların kalktı gibi cümleler..son cümleside seni ararsam şerfszm dedi..
günaydın kızlar
canım aylincim herşeyin altından bi kılıf çıakrmasından bıktım..erkekle yolda konussam o..pu muamelesi yapacaktır eminim artık..kızlar benimki öğretmen ki bana bunları yaşatıyo ama her okumus eğitim veren adam olmuyo bunu hiç çıkarmayın aklınızdan
canım aylincim herşeyin altından bi kılıf çıakrmasından bıktım..erkekle yolda konussam o..pu muamelesi yapacaktır eminim artık..kızlar benimki öğretmen ki bana bunları yaşatıyo ama her okumus eğitim veren adam olmuyo bunu hiç çıkarmayın aklınızdan
sabır çek kübra şeytan şimdi daha çok musallat oluo az kaldı rahatlycaksnz öyle düşün bticek bu karmaşa
ah edacm yaa keşke böyle kötü cmleler kullanmasanz kırmasanz brbrnzi.. kavgayı herkes edio hele böle durumlarda daha karmaşk oluyo herşey ama en kötü en şiddetli kavgada ble insann gururunu inciticek şeyler keşke söylenmese.. bna kalırsa konşmalısın nişanlnla bz brbrmizi sewiyoruz bi yola çıktık bnmle bu şekilde konuşmanı istemiyorum brbrmze bu şeklde hakaret etmyelim de.. belki kavga ettiğin nedeni unutablrsn ama tartışma annda söylenen kelimeler hç çıkmaz akıldan onnla cddi cddi gerçekten konşmalısın
günaydın kızlar
aman canım dün iş çıkısı beni almaya geldi sevmedigi adama neden saat soruyomusum ona sorsaymısım..bizim çıkıs saatimiz tam 7.. 1 dakika bile kalsa çıkmıyor kimse..kesin olsun diye sordumm..aslında başka bi niyetle sormusum.sırf onu gıcık etmek için..Vicdanıyla başbaşa bıraktım onu..birdaha aramasın umrumda değil..annemde ben onla b, konusayım dedi..ki dün tel açıp konustu..güvensiz bi yola başlanmaz diye..anneme gıkı çıkmadı..haklısın anne dedi..beni aradı aldı evden y,ne aynı muamele..gurur kırıcı konusmalar..ağlıyorum rol yapma diyo..tiyatro yok burda diyo..sana yazıklar olsun bu kadar odun oldugunu bilmiyodum dedim bende..aman neyse kızlar birsürü şey işte..ben ona hayatta fikir verebilecegim son insanmışım..sen kimsinki ..ne sanıyosun kendini..bitarafların kalktı gibi cümleler..son cümleside seni ararsam şerfszm dedi..
herkes hemen hemen bu gibi sıkıntılar yaşıyor olaylar aynı kahramanalar farklı işte cazgır olacan höyt dediğinde titreyecek önünde adam :))))
ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor
acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor
kübracım senin için tamamen düğün stresi diyebiliyorum bu yüzden geçiçi şeyler için üzme kendini
edacım sanada şunu diyebilirim senin zaafını biliyor ve sana oradan yüklenmeye ders alman için bastırmaya çalışıyor fakat sen onun öğrencisi değil hayat arkadaşı olacaksın bu durumu bazen karıştırıyor galiba ve anlatıığın cümlelrden anlıyorum ki tipik bir söznünü geçmesini isteyen bir erkek türü. kesinlikle sinirleri hat safhada bu yüzden bu tarz hoş olmayan kelimeler çıkmış
arar özür diler merk etme
ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor
acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor
sorsana denizcim hayatın boyunca kaç kere işittin bu lafları ve kaçkere özür diledi bir veya iki ötesi yok ... yok hiç üzülmüyorum benim vicdanım rahat armazsada Allah yolunu bahtını açık etsin..zaten sus onun karsısında haklısın de..sana yapmıcagı şey kalmaz
sorsana denizmim hayatın boyunca kaç kere işittin bu lafları ve kaçkere özür dileri bir veya iki ötesi yok ... yok hiç üzülmüyorum benim vicdanım rahat armazsada Allah yolunu bahtını açık etsin..
canım çok az gününüz kaldı. evlilik stresindendir böle şeler.
insan okadar bunalıyorki. dğün günü bile kavga ediyo insanlar(
edacığım boşver canım takmamaya çalış.
hatasını anlayıp arıyacaktır özür dileyecektir diye düşünüyorum.
benimkide öle. sinirlendiği zaman gözü bişi görmüyo mağlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?