2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar

eda dünkü kavgamızı görseydin dedim tamam düğüne 5 gün kala ayrılıyoruz sanırım. acayip bir gerginlik var. o beni yanlış anlıyor ben onu. bence ben haklıyım hala da öyle düşünüyorum çok yoruldum kimse yardım etmiyor herşeyi biz yükleniyoruz yardıdm etmek bir yana birde köstek oluyorlar. o yüzüğü çıkardığım an geri dönüşü olmaz. sakin olmaya çalılş canmım o aramıyorsa sen ara konuşun halleidn yoksa çıkılmıyor işin içinden. biz dün ikimizde saatlerce yolda konuşmadık snra eve geldik annesiyle falan karşılaştık oda bizimle eve geldi o var diye konuştuk yoksa kıyamet kopacaktı..

ayhhh kızlar bunalımdayım yaa. hepimiz sabırlı olmalıyızz

eda ne oldu neden kavga ettniz yaa

aman canım dün iş çıkısı beni almaya geldi sevmedigi adama neden saat soruyomusum ona sorsaymısım..bizim çıkıs saatimiz tam 7.. 1 dakika bile kalsa çıkmıyor kimse..kesin olsun diye sordumm..aslında başka bi niyetle sormusum.sırf onu gıcık etmek için..Vicdanıyla başbaşa bıraktım onu..birdaha aramasın umrumda değil..annemde ben onla b, konusayım dedi..ki dün tel açıp konustu..güvensiz bi yola başlanmaz diye..anneme gıkı çıkmadı..haklısın anne dedi..beni aradı aldı evden y,ne aynı muamele..gurur kırıcı konusmalar..ağlıyorum rol yapma diyo..tiyatro yok burda diyo..sana yazıklar olsun bu kadar odun oldugunu bilmiyodum dedim bende..aman neyse kızlar birsürü şey işte..ben ona hayatta fikir verebilecegim son insanmışım..sen kimsinki ..ne sanıyosun kendini..bitarafların kalktı gibi cümleler..son cümleside seni ararsam şerfszm dedi..

ben ne insanlar biliyorum düğün günü kavga edip kendi düğününde küs olan
sonra nasıl barışıyolar bilmiyorum ama
eve gidince iş çözülüyo herhalde
o yüzden kübracım sende takma gitsin
şuan ikinizinde üzerinde çok fazla stres vardır eminimki
o yüzden böyle oluyodur
boşver yani

Son düzenleme:

canım aylincim herşeyin altından bi kılıf çıakrmasından bıktım..erkekle yolda konussam o..pu muamelesi yapacaktır eminim artık..kızlar benimki öğretmen ki bana bunları yaşatıyo ama her okumus eğitim veren adam olmuyo bunu hiç çıkarmayın aklınızdan

canım bunların yatacak yerleri yok ben öyle düşünüyorum artık..zaten bol bolan yüzük baya zorladı çıkmakta ben ağlıyorum hem yüzüğü çıkarmaya çalışıyorum dün tam bi kabustu..Allahım yol yakınken hayırsızsa bitsin inşallah..sende üzülme nolur kübra az günün kaldı..bırak yardım etmesinler..elbet birgün işleri düşecek hepsinin sana..

sabır çek kübra şeytan şimdi daha çok musallat oluo az kaldı rahatlycaksnz öyle düşün bticek bu karmaşa

ah edacm yaa keşke böyle kötü cmleler kullanmasanz kırmasanz brbrnzi.. kavgayı herkes edio hele böle durumlarda daha karmaşk oluyo herşey ama en kötü en şiddetli kavgada ble insann gururunu inciticek şeyler keşke söylenmese.. bna kalırsa konşmalısın nişanlnla bz brbrmizi sewiyoruz bi yola çıktık bnmle bu şekilde konuşmanı istemiyorum brbrmze bu şeklde hakaret etmyelim de.. belki kavga ettiğin nedeni unutablrsn ama tartışma annda söylenen kelimeler hç çıkmaz akıldan onnla cddi cddi gerçekten konşmalısın

destek çok önemli evet kübracım ama boşver biz varız kız burada ve şunu düşün bir kaç günler sonra bş başa kalacaksnınz

Herkese günaydın.
İştahlı kahvaltı yapıyordum okuyunca cidden iştah falan kalmadı...
Kızlaar yapmayın, erkeklerin geninde odunluk olduğunu hepimiz biliyoruz, kadın her zaman fedakar olmak zorunda kalıyor yoksa işler hayatta yürümez. Hepimiz bir ömür için taktık o yzükleri değilmi?
Hemen çıkarmakta olmasın, sonradan pişman olacağımız şeyler yapmayalım...
Neler paylaştık beraber, ne yollardan geçtik bunlar önemli konular bence, geçecek inşaAllah birgün burada ne yemek yapsam diye sorarken bulucaz kendimizi...

edacım bu biraz paranoyaklık oluyor adam değil deme şimdi nişanlına bir çeşit hastalık o elinde olmayan birşey. Benim ünivdeki erkek arkadaşım öyleydi. Saçma sapan şeyleri kıskanırdı nefes almam bile suç neredeyse otobüs durağında bekliyoruz ona bakarak konuşuyordum bir araba çok yakınımızdan geçti dikkatim dağıldı baktım yakışıklımıydı dedi kim dedim şoför dedi arabası bmw diye şoföre bakmadın mı dedi şok oldum daha neler neler anlatsam ağzınız 1 karış açık kalır gecenin 3 ü 4 gibi telimi arıyordu her zaman gece kapalı olacak şartı vardı ve kontrol ediyordu bir gece acık unutmuşum 3-4 gibi aradı niye açık bu tel gece biriyle konuşuyorsun dimi diye nasıl senaryo yazdı aklınız durur sonra çok pişman oluyotdu özür diliyordu ama ruhu hasta adamın yapacak birşey yok değişmezki

canım okumuşlukla bu durumun bi alakası yok emin ol
ne okumamış insanlar var ne kadar medeni
herşeyi anlayışla karşılayan
insanın kafasında bitiyo herşey kesinlikle

betülcüm aynen katılıyorum sana
kesinlikle oturup konuşmaları lazım
dediğin gibi kavga sebebi unutuluyo ama
söylenen sözler insanın aklındanda yüreğindende silinmiyo malesef

kübracım senin için tamamen düğün stresi diyebiliyorum bu yüzden geçiçi şeyler için üzme kendini

edacım sanada şunu diyebilirim senin zaafını biliyor ve sana oradan yüklenmeye ders alman için bastırmaya çalışıyor fakat sen onun öğrencisi değil hayat arkadaşı olacaksın bu durumu bazen karıştırıyor galiba ve anlatıığın cümlelrden anlıyorum ki tipik bir söznünü geçmesini isteyen bir erkek türü. kesinlikle sinirleri hat safhada bu yüzden bu tarz hoş olmayan kelimeler çıkmış
arar özür diler merk etme

herkes hemen hemen bu gibi sıkıntılar yaşıyor olaylar aynı kahramanalar farklı işte cazgır olacan höyt dediğinde titreyecek önünde adam :))))

ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor

acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor

canım çok az gününüz kaldı. evlilik stresindendir böle şeler.
insan okadar bunalıyorki. dğün günü bile kavga ediyo insanlar (

edacığım boşver canım takmamaya çalış.
hatasını anlayıp arıyacaktır özür dileyecektir diye düşünüyorum.
benimkide öle. sinirlendiği zaman gözü bişi görmüyo mağlesef

herkes hemen hemen bu gibi sıkıntılar yaşıyor olaylar aynı kahramanalar farklı işte cazgır olacan höyt dediğinde titreyecek önünde adam :))))

benim gibi hahahaha

bizde yakınız ama çok fazla tartışmıyoruz allaha şükür

sorsana denizcim hayatın boyunca kaç kere işittin bu lafları ve kaçkere özür diledi bir veya iki ötesi yok ... yok hiç üzülmüyorum benim vicdanım rahat armazsada Allah yolunu bahtını açık etsin..zaten sus onun karsısında haklısın de..sana yapmıcagı şey kalmaz

Son düzenleme:

Aslında uzaklık daha zor, çünkü telefonda paylaşmak zorunda kalıyorsun herşeyi, şaka bile yapsa yanlış anlama ihtimalin yüksek, çünkü mimiklerini görmüyorsun, gözlerine bakamıyorsun...
Ben nikah işlemlerini yaptırırken ortada hiçbirşey yokken, hem ağlamıştım hem kızmıştım nişanlıma, oysaki onunda elinden gelen bişey yoktu...
Yanyana olduğumuz zamanda tartıştık ama zorla elimi tuttuğu anda bitti küslük...
Uzakta olunca çözülmediği zaman inat ediyoruz ikimizde pek aramıyoruz...

şimdi bile dua ederken Allahım hayırlıysa olsun diyorum düğünümüz evliliğimiz.
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

sorsana denizmim hayatın boyunca kaç kere işittin bu lafları ve kaçkere özür dileri bir veya iki ötesi yok ... yok hiç üzülmüyorum benim vicdanım rahat armazsada Allah yolunu bahtını açık etsin..

bir insan yedisinde ne ise yetmişindede odur.
keşke en baştan tavrını ona göre ayarlasaydın ama keşkelere yer yok hayatta için rahatsa beklemek sabır etmek lazım hatasını bilsin yanlış yaptığını bilsin seni üzdüğünü bilsin şimdi sende farklı konularla rahatla biraz boşverrr

yok o hatasızdır aslı..herkes kötü bi o iyidir..fatih benden özür dilemez 1-2 dir en fazla 6 yıldır bu durum böyle malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…