- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.201
sorsana denizcim hayatın boyunca kaç kere işittin bu lafları ve kaçkere özür diledi bir veya iki ötesi yok ... yok hiç üzülmüyorum benim vicdanım rahat armazsada Allah yolunu bahtını açık etsin..zaten sus onun karsısında haklısın de..sana yapmıcagı şey kalmaz
destek çok önemli evet kübracım ama boşver biz varız kız burada ve şunu düşün bir kaç günler sonra bş başa kalacaksnınz
ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor
acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor
valal gelir gelemz açıyorum bu sayfayı anlatıp rahatlıyorum. iyi ki varsınız kızlarrrrr
ben şunu merak ediyorum yakın olan sürekli görüşme imkanı olan daha çok kavga ediyor
acaba zuhal esra meltem sizlerde yoğun tartışmalar oluyor mu daha çok hasretlikten kavga etme gibi bir sıkıntı olmuyor mu nasıl oluyor
adşaım yazdıklarını okudum ve inan bıraktım kendimi ağlıoyrum..canım adaşım çok söyledim bunları incindigimi hatta ondan soğuduğumu bu laflarla..kimse kalamaz o lafların karsısında..bak sana gereksiz konusma demiş bunun için 1 gün konusmamıssın..ben bunların kaç katını işittim biliyomusun..Adaşım canım,
nişanlın'ın genel huyu bu ise onunla ağlamadan sinirlenmeden oturup konuşmalısın
tıpkı bir çocuğa bişey öğretirmiş gibi izah ederek, bak sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum
kalbimi kırıyorsun beni çok incitiyorsun ben bu durumla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum bana yardımcı olmalısın de. ama sakin ol. eğer seni aramazsa sen arayıp buluşmayı teklif et ama konuşmak icin buluştuğunuzu belirt ve onunla çok sakin bir şekilde konuş canım.
Erkekler mağdur ama sakin masum kadınlar karşısında yumuşuyorlar ve dinlemeye düşünmeye başlıyorlar... sende bir dene bakalım... sakin sakin ama fevri davranmak yok
benim nişanlım Aslan burcu, hep kendini haklı zannediyor ve kırıcı laflar söylüyor hep kendisi doğru kendisi haklı zanneder ve egosu cok yüksek...ben onu bu şekilde dizginliyorum canım, bazen eziyorum bakışlarımla (kendine gelsin diye) o bana bir kere kötü bir söz söyledi o da gereksiz yere konuşuyorsun dedi 1 gün konuşmadık sonra ben onu buluşup konuşmaya çağırdım ve ciddi ciddi konuştum biz anlaşamıyoruz dedim izah ettim kırıldığımı ve kırıldıkca ondan uzaklaştığımı....
ayrılacağımı düşünüp cafeden cıkarken elimi sıkı sıkı tutup sarılmıştı bana
biraz uzun yazdım ama her erkeğin dizginleri var onları yönlendirmek bizim elimizde bazen güzellikle bazen cadıklıkla bazen de rol yapmakla
esracım bıraktım artık canım neye sıkıyosa sıkılsın..benim sağlıgım gidiyo elimden
Eda'cım her zaman söylese bu böyle dersin, ama gördüğüm kadarıyla öyle biri değil nişanlın. Zannedersem sıkıntıya girmiş, sana patlamış...
günaydın kızlar ayyy yazdıklarınızı okuyunca çok kötü oldummm ya üzülmeyin ne olursunuz kübracığımmm edoşummm herşey düzelecek bitanem üzme kendini sakın olurmu rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip eylesinnnn
size komik bişey anlatayım hava değişikliği olsun
dün şarşıya gititik araba için havlu aldık vede anneme kıyafet ev yaptırdığımızda annemin bütün ziynetleride satıldı alışmış hep istiyor bizde imatasyonvu var oraya gittik altın gibi ama dseğil tabiki anneme 3 tane alalım dedik tanesi 5 tl annemde 1 tl anlamış 10 istiyorum diyor ne gerek var on taneye diyoruz o hale on tl ne gelir ki alalım neyse anca anladı bilinç altına girmi şbaşka bişey demiyor 4 tane ile çıktık :))
sonra kıyafet bakmaya gittik zaten standart kadın kısa kilolu herşeyde olmuyor 50 beden annem kıyafet denerken babam da kapınn önüne çıktı bir baktım kendi kendine konuşuyor meğer mankene bu ne kadar diyor souryormuş anlamamış manken olduğunu ay bu babiş arada bizi fena kopartıyor
Korkular aldı şimdi beni, günler yaklaşınca tartışmaktan korkuyorum...
Ben küs kalamıyorum çünkü, rahat edemiyorum(
size komik bişey anlatayım hava değişikliği olsun
dün şarşıya gititik araba için havlu aldık vede anneme kıyafet ev yaptırdığımızda annemin bütün ziynetleride satıldı alışmış hep istiyor bizde imatasyonvu var oraya gittik altın gibi ama dseğil tabiki anneme 3 tane alalım dedik tanesi 5 tl annemde 1 tl anlamış 10 istiyorum diyor ne gerek var on taneye diyoruz o hale on tl ne gelir ki alalım neyse anca anladı bilinç altına girmi şbaşka bişey demiyor 4 tane ile çıktık :))
sonra kıyafet bakmaya gittik zaten standart kadın kısa kilolu herşeyde olmuyor 50 beden annem kıyafet denerken babam da kapınn önüne çıktı bir baktım kendi kendine konuşuyor meğer mankene bu ne kadar diyor souryormuş anlamamış manken olduğunu ay bu babiş arada bizi fena kopartıyor
adşaım yazdıklarını okudum ve inan bıraktım kendimi ağlıoyrum..canım adaşım çok söyledim bunları incindigimi hatta ondan soğuduğumu bu laflarla..kimse kalamaz o lafların karsısında..bak sana gereksiz konusma demiş bunun için 1 gün konusmamıssın..ben bunların kaç katını işittim biliyomusun..
esracım bıraktım artık canım neye sıkıyosa sıkılsın..benim sağlıgım gidiyo elimden
canım benimm..çok seviyorum seni..kızlar ben çıktım..burda oldukça canınızı sıkmaya devam edicem..öpyürım hepinizi..
adşaım yazdıklarını okudum ve inan bıraktım kendimi ağlıoyrum..canım adaşım çok söyledim bunları incindigimi hatta ondan soğuduğumu bu laflarla..kimse kalamaz o lafların karsısında..bak sana gereksiz konusma demiş bunun için 1 gün konusmamıssın..ben bunların kaç katını işittim biliyomusun..
canım benimm..çok seviyorum seni..kızlar ben çıktım..burda oldukça canınızı sıkmaya devam edicem..öpyürım hepinizi..
hayır gitme adaşım bak o hatasını anladı bile ve pişman
ama gururun aramıyor seni.... sende aramazsın biliyorum canım bırak biraz zaman geçsin hatasını iyice anlasın, sende sakın üzülme canım benim
Dil'in kemiği yok maalesef
dikkat bozxukluğu bende bazen hat saflarda oluyor
nişanlımlara gidiyorum geçen cumartesi arabadan indik o park ediyordu bende indim geçeyim beklemeyeyim diyre ilerledim yan eve doğru kafam karıştı sellketör yapmasa zile bile basacaktım kayınpederde balkonda :)))
bizim gelin kafayı yemiş evlerin yolunu bile karıştırıyor
sende iyiki varsın canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?