- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.161
çook bilindik bir siteden alısveriş yaptım sadece orda japon style tarzı kıyafetler vardı benim de o tarz kıyafetler hoşum gidiyordu aldım canımm hsbc kullanıyorum ben de benden de 75 tl çekim yapılmış temmuz ayında itiraz etsem neye yarar ki hala haber yok paşa paşa ödedim hep dedim size netten alışveriş yapmam çünkü hiç güvenmiorum 1.ayakkabı aldım 1 kere giydim açıldı 2.anlattıgım olay
dün aşkım bize geldi annemle babamla tanıştı çok güzel geçti 1 saat durur kalkarım diyordu 3 saat oturdu zaman nasıl geçti anlamadım dedi babamda çok efendi çocuk dedi herşey çok güzeldi kızlarr
günaydın kızlar
buket akşama aklıma geldi sen babam ile görüş tüketici haklarında ve çözüm yapamadığı hiç bir iş kalmadı en azından yol gösterir bu vatan pc lerle felan mesela çok uğraştı evkur gibi bütün şikayetleri değerlendirip sonuçlandırıyorlar
canım dün yoğunluktan kaçırmışım bu yazdığını. şimdi farkettim geçmişe göz atarken.
çok sevindim güzel geçmesine. inşallah hep böle güzel geçer herşeyiniz.
kızlar yine aklıma bişey geldi soracağım kardeşim askerde malüm o bu işlerden iyi anlardı
müziğin belli bir kısmını kesmek istiyorum çıkarmak orası söylenmesin nasıl oluyor
bizde köklü bi kavga ettik..ben yüzükleri çıkardım o çıkardı..sonra baktım oda sinirlendi ben taktım yüzüğü..gözlerim balon gibi şiş şuan..ama üzülmüyorum..seni bir daha ararsam ...şrefsi zmm dedi..bakalım zamn ne göstericek..sizler nasılsınız kızlar
bizde köklü bi kavga ettik..ben yüzükleri çıkardım o çıkardı..sonra baktım oda sinirlendi ben taktım yüzüğü..gözlerim balon gibi şiş şuan..ama üzülmüyorum..seni bir daha ararsam ...şrefsi zmm dedi..bakalım zamn ne göstericek..sizler nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?