2011 gelin adayları buyrun sohbete

çook bilindik bir siteden alısveriş yaptım sadece orda japon style tarzı kıyafetler vardı benim de o tarz kıyafetler hoşum gidiyordu aldım canımm hsbc kullanıyorum ben de benden de 75 tl çekim yapılmış temmuz ayında itiraz etsem neye yarar ki hala haber yok paşa paşa ödedim hep dedim size netten alışveriş yapmam çünkü hiç güvenmiorum 1.ayakkabı aldım 1 kere giydim açıldı 2.anlattıgım olay

aa senindemi başına geldi ikimizde geçmiş olsun o zaman canım bende aynen öyle paşa paşa öedeyeceğim savcılığa şikayette bulunmak lazımmış ama kim uğraşacak hem uğraşıp sonuç alan var mı ki

kızlar selam

spicy kart numaranın olduğu bir dilekçe yaz.işte şu tarih şu saatte şu nolu kredi kartımdan yapılan 100tl lik harcama benim tarafımdan yapılmamıştır.Konunun araştırılarak tarafıma bilgi verilmesi gibilerinden yaz.alta adres ve telefon bilgilerini de ekleyerek bankanın faksına gönder.ya da şubesine bırak direk.
bizde böyle durumlarda çağrı merkezi müşteriye ulaşır bilgi verir ve kartını kapatır yenisini gönderir.tabi banka nasıl cevap verir sana bilemiyorum canım.ben de bankacı olduğum halde sanal kart falan kullanmıyorumumarım benim başıma da gelmez böyle birşey.savcılık yerine tüketici hakem heyetine başvur.daha çabuk cevap alırsın

KIZLAR BEN KUAFÖRÜMLE ANLAŞTIM.KARDEŞİM VE BENİM SAÇ VE MAKYAJIM İÇİN 250 TL FİYAT VERDİLER.MANİKÜR,KAŞ ALMA VS VS GİBİ ŞEYLER DAHİL DEĞİL.ZATEN BENİM O TARZ İŞLERİ YAPTIRDIĞIM YER BAŞKA.SAÇ VE MAKYAJ YETERLİ DEDİM.GAYET UYGUN BENCE.

PERDE İLE İLGİLİ YAZIŞMIŞSINIZ.BENİM EVİMİN TÜM PERLERİ STORLAR,ZEBRA,TÜLLER,FONLAR VEYATAK ÖRTÜSÜ DAHİL 2000-2250 CİVARINDA TUTACAK

günaydın kızlar

buket akşama aklıma geldi sen babam ile görüş tüketici haklarında ve çözüm yapamadığı hiç bir iş kalmadı en azından yol gösterir bu vatan pc lerle felan mesela çok uğraştı evkur gibi bütün şikayetleri değerlendirip sonuçlandırıyorlar

kızlar yine aklıma bişey geldi soracağım kardeşim askerde malüm o bu işlerden iyi anlardı
müziğin belli bir kısmını kesmek istiyorum çıkarmak orası söylenmesin nasıl oluyor

canım dün yoğunluktan kaçırmışım bu yazdığını. şimdi farkettim geçmişe göz atarken.
çok sevindim güzel geçmesine. inşallah hep böle güzel geçer herşeyiniz.

Canım sen durumu anlatıp bir sorarmısın malum işin ucunda dolandırıcılık var savcılığın işi diye karışmayabilirler.

bizde köklü bi kavga ettik..ben yüzükleri çıkardım o çıkardı..sonra baktım oda sinirlendi ben taktım yüzüğü..gözlerim balon gibi şiş şuan..ama üzülmüyorum..seni bir daha ararsam ...şrefsi zmm dedi..bakalım zamn ne göstericek..sizler nasılsınız kızlar

Son düzenleme:

canım ya işte stresten hepsi

birde kavga edilir küsülür de niye yüzük çıkartıyorsun ki
ben haftalarca konuşmadığım oldu en az 15 gün yinede çıartmadım bir kere olsun aklıma gelmedi hoş çıkarsam nişamlım bir daha taktırmaz zaten

eda ne oldu neden kavga ettniz yaa

neden kavga ettiniz edacım yaa hayırdır
strestendir canım bu yaşananlar yaa çok fazla üstünde durma bence
bide keşke yüzüğü çıkarmasaydın
o yüzükler kolay takılmadı parmaklarımıza (en azından bizim öyle)
bu kadar kolay da çıkmamalı diye düşünüyorum ben
ama insan kızgınken ne yaptığını bilmiyo bazen
sakin olmakta yarar var edacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…