- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.261
o herkesde aynı etkiyi bırakmaz aman kızlar dikkat... geneli özele uygulamayın.. mazallahbana anneannem söyledi
nişanlılık döneminde onu yolu getirdin getirdin evlendikten sonra zorlaşıyor cünkü sen artık onun eşi oluyorsun ve o biliyorki sen aileni ayakta tutmak istiyorsun
o yüzden nişanlıyken o sana henüz kavuşamamışken çok yüz verme, naz yap, küs
ama saygısızlık yapma dedi
valla denedim anneannem haklı kızlar
ekicinin lokum kıvamında olanı da süper ayrıca hakkaten ama sadece peynir işi yapıyolar onu da hakkını vererek
bakın şimdi ne oldu daha bu sabah ve ben küsüm
bohca için parfüm alınıyor ya ben miss dior'un chree sini istiyorum tamam mı bu da tamam dedi alıcaz ama biraz bekleyelim limango da markafonide vs indrme girerse öyle alalım dedi....
bende dedim ki bunca yıllık online alışveriş tecrübem de inan o parfüm hiç indirme grmedi dedim...
neyse bugün limangoda grniş 320üstüne bi çızgı 220 mi ne öle bişiler işte!
bizimki nasıl mutlu baakkk indirime grdi diyo bende dedim ki hadi ordan zaten mağaza da o fiyat limango bunu hep yapıyor gercek fiyatını indrmiş gbi gösteriyor neyse sonra ikna oldu bu ama ben durmadım artık bana inanmıyosun güvenmiyosun illa kendin görcen vsvsvsvs bu da bana dedi ki
susmayı bil azcık dır dır dır dedi
bende çok alındım napimm
o da kendine göre haklı...
öff işte böle
erkeklerle pek para pul pazartlağı yapmayacaksın en azından ben kesinlikle karışmıyorum çok biliyor imajıda yaratmıyorum tek sorun sizin parfüm seçmek olsun canım
evet bende karışmadım sustum ilk önce zaten şöyle bi durum var ...ben kendi parama acımam onunkine acıdığım kadar yani kıyamam ona fazla versin etsin istemem...
dedim ki ona ben öyle bişey olsa zaten derim sana merak etme dedim...kimi kızlar var ne koparabilirsem kardır düşüncesi güdüyor...
biz nişan alışverişine çıktığmızda iç çamaşırlarını aldığımız mağzada annemer oturuyor bende seçiyorum kendim...
kızın biri geldi...
(hiç tanımıyorum bu arada!)
başladı bi kaynanasını anlatmaya hepimiz şok
beni kenara cekti fazla fazla aldır onu da bunu da şunu da her rengi olsun acıma kız
diyo
bende sunu anlamsını istiyorum sen benim için çok kıymetlisin ben kıyamam sanazaten sölerim bak böle yapalım şöle yapalım diye derim yanii
ya ne kadar farklı insan yapısı karakter hepimiz ayrı bi dünya.. valla nabza göre şerbet olayı... mutfak ve yatakodası avizeleri ben aldım... öle sepet bırakıp çıksam ordan son çıkışım olur bu
slm kıslarrr nasılsınızz bakalımmm
o herkesde aynı etkiyi bırakmaz aman kızlar dikkat... geneli özele uygulamayın.. mazallah
canım benim daha belli olmadı onun 70 gün acemilik bu ay soonunda belli olacak kısmetseeelcin selam
kardeşin nere çıktı belli oldumu
Elçin'im Elçin'im bu sabah evden çıkarken özel msj atayım diyordum, gelince unuttum...
Ay özlettin kendini bacım yaa...
slm kıslarrr nasılsınızz bakalımmm
canım benim daha belli olmadı onun 70 gün acemilik bu ay soonunda belli olacak kısmetsee
esracımm iyim canım ya gezdim geldimm walla hiç fırsatım olmadı girmeye sizler neler yaptınız bakalımm ev tutulmuş galiba
Benimde kardeşciğim istanbul beykoz da eğitimde işte 9 haftalık ordan sonra orada da kalabilirmiş başka yerede gidebilirmiş
mutfağın avizesini ben başka yerden almıştım
diğer odalarınkini de ben alırım, bizde onu sen aldın bunu ben alıcam pek yok
kim müsaitse o veriyor sonra başka bir eksiği diğerimiz alıyoruz
ben şöyle düşünüyorum; ne nişanlım bana mecbur ne de ben ona
biraz o benim nazımı çekecek biraz ben onun
anneannemin dediği şeyi nişanlın sana uyguluyor canım
sen onun nazını çekiyosun alttan alıyosun
demekki bir taraf idareci oluyor
bazı ilişkilerde de bu dengeli oluyor
ideali bence dengeli olanı
hayırlısı canım ya kesşke benim kardeşiminde ist. çıksa ben burdayım hiç deilseBenimde kardeşciğim istanbul beykoz da eğitimde işte 9 haftalık ordan sonra orada da kalabilirmiş başka yerede gidebilirmiş
iyim betüşüm yaa walla 10 gün kaldım toplam ankara mersin olarak çokk özlemiş wallahoşgeldn elçincm naslsn ne kadar kaldn kız mersnde kocişin çk özlemştr seni
Ohh kafan rahat gez anacım...
Evet evimiz tutuldu, hatta karşı daireyide nişanlımın arkadaşına tutuyorlarmış, inşaAllah iyi bir dostluk kurarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?