2011 gelin adayları buyrun sohbete

o herkesde aynı etkiyi bırakmaz aman kızlar dikkat... geneli özele uygulamayın.. mazallah

kızlar kınada giyeceğim kıyafet mavi kabarık abiye gümüş taşalr felan var takı olarak gümüş mü iyi olur yoksa mavili mi ???????????

mutfağın avizesini ben başka yerden almıştım
diğer odalarınkini de ben alırım, bizde onu sen aldın bunu ben alıcam pek yok
kim müsaitse o veriyor sonra başka bir eksiği diğerimiz alıyoruz

ben şöyle düşünüyorum; ne nişanlım bana mecbur ne de ben ona
biraz o benim nazımı çekecek biraz ben onun

o herkesde aynı etkiyi bırakmaz aman kızlar dikkat... geneli özele uygulamayın.. mazallah

anneannemin dediği şeyi nişanlın sana uyguluyor canım
sen onun nazını çekiyosun alttan alıyosun

demekki bir taraf idareci oluyor
bazı ilişkilerde de bu dengeli oluyor
ideali bence dengeli olanı

elcin selam
kardeşin nere çıktı belli oldumu
canım benim daha belli olmadı onun 70 gün acemilik bu ay soonunda belli olacak kısmetsee
Elçin'im Elçin'im bu sabah evden çıkarken özel msj atayım diyordum, gelince unuttum...
Ay özlettin kendini bacım yaa...

esracımm iyim canım ya gezdim geldimm walla hiç fırsatım olmadı girmeye sizler neler yaptınız bakalımm ev tutulmuş galiba

Ohh kafan rahat gez anacım...
Evet evimiz tutuldu, hatta karşı daireyide nişanlımın arkadaşına tutuyorlarmış, inşaAllah iyi bir dostluk kurarız...

Benimde kardeşciğim istanbul beykoz da eğitimde işte 9 haftalık ordan sonra orada da kalabilirmiş başka yerede gidebilirmiş

beykoz'a gidenler genelde orada kalıyormuş canım
iş arkadaşım sarper o beykoz'a gitmiş ilk ondan sonra da orda kalmış
çok güzel rahat bir yer dedi
Inşallah senin kardeşin de rahat eder

e tabi ki sonuçta bizimmm evimizzz ne güzel ya çok şükür çalışıyoruz da karşılıyoruz.. valla benim nişanlı naz çekmiyooo yavaş yavaş hazırlıyorum onu

anneannemin dediği şeyi nişanlın sana uyguluyor canım
sen onun nazını çekiyosun alttan alıyosun

demekki bir taraf idareci oluyor
bazı ilişkilerde de bu dengeli oluyor
ideali bence dengeli olanı

o dengeyi kurmak için kimisinin emek harcaması gerekiyo anlaşmak istiyosa seviyosa.. elbette denge ideal ama pat diye olmuyo işte

Benimde kardeşciğim istanbul beykoz da eğitimde işte 9 haftalık ordan sonra orada da kalabilirmiş başka yerede gidebilirmiş
hayırlısı canım ya kesşke benim kardeşiminde ist. çıksa ben burdayım hiç deilse
hoşgeldn elçincm naslsn ne kadar kaldn kız mersnde kocişin çk özlemştr seni
iyim betüşüm yaa walla 10 gün kaldım toplam ankara mersin olarak çokk özlemiş walla
Ohh kafan rahat gez anacım...
Evet evimiz tutuldu, hatta karşı daireyide nişanlımın arkadaşına tutuyorlarmış, inşaAllah iyi bir dostluk kurarız...

negüzel canım ya sanada arkadaş olur şanslısın bakalım bu yönde inş. anlaşırsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…