- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.301
Kızlar kavgalardan bahsetmişsiniz emin olun biz de çok kavga ettik en sonun da dün akşam aradım .... bu dedim seninle son konuşmam bundan sonra seninle kavga etmek istemiyorum dışarda bir sürü kız var ama bu yüzük o kızların parmagında degil benim parmagımda demekki ben bu yüzügü hak etmişim ki almışım benim de erkek kuzenlerim var bir kız da neler aradıklarını çok iyi biliyorum unv mezunuyum kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ne olursa olsun sen gelmeden önce sevdigin herseyi yapabiliyorum becerikliyim sen ne kadar dagınıksan da ben de o kadar temizim sen de benden iyisini bulamazsın bunu kabul et :)dedimmm ama ses falan gitti Eda'nın da dedigi gibi ilişki denge işidir bazen o nazlıdır sen çekersin bazen de ben :)))ama bayan olarak çok sımartılmak istiyoruz benim nişanlım beni çok şımarttı dışarı çıkmadan önce hazırlanırken bana yalvarır nolur saçını ben tarayım mı die şimdi geçmişe dönü baktıgım zaman biz çok mutlu bir 2 sene geçirdik 1 senedir de nişanlıyız mesela birisini görüyorum eeee dügün ne zaman die soruyor bu sefer çok üzülüyorum çünkü henüz dügün tarihim belli deil arıorum kavga ediorum benim hala dügün tarihim belli deil de falan da filan da....biz onların ailesinden hiçbir yardım görmüyoruz sadece yine de Allah razı olsun evimizi aldılar dügün olucak kaynanam yazlık almaya kalkıo neden benim ailemin var kusura bakmayın basınızı sisirdim sabah sabah...
davatiye geldi banada ama eczacıbaşı katılmıyor sanırım katılırsa gelirim
beyaz eşyalar 17de gidecek 23 ev temizlenecek 30 çeyiz gidsecek diye planladık
Evet Eda o konuda çok haklısın ben zaten o konuda tebrik ediyorum onları çünkü bu zaman da kira da oturmak çok zor ama biz zaten kendimiz hazırlanıyoruz benim ailem bana destek bu konuda ama biz bunları yapmaya çalışırken bizden para beklemelerine kızıyorum ....ben zaten evlilik düşünen birisi degildim benim evim olsun 1 odam da oturuyum ama sadece huzurum olsun hiçbir zaman ne aşırı isteklerde bulundum bulunmam da ama bunu gel de çevrendekilere anlat senin ailen seni anlar ama dışardan dar görüşlü komşun seni anlayamıyor işte ....
eczacıbaşının standını ben çiziyorum ve biz yapıyorum standını yapı fuarı için tasarım yapmadım canım katılmıyor galiba
Evet Eda o konuda çok haklısın ben zaten o konuda tebrik ediyorum onları çünkü bu zaman da kira da oturmak çok zor ama biz zaten kendimiz hazırlanıyoruz benim ailem bana destek bu konuda ama biz bunları yapmaya çalışırken bizden para beklemelerine kızıyorum ....ben zaten evlilik düşünen birisi degildim benim evim olsun 1 odam da oturuyum ama sadece huzurum olsun hiçbir zaman ne aşırı isteklerde bulundum bulunmam da ama bunu gel de çevrendekilere anlat senin ailen seni anlar ama dışardan dar görüşlü komşun seni anlayamıyor işte ....
elcincim selam canım güzel bir tatil geçirdiğine sevindim ama kocişinide pek yalnız bırakma kız :)) onun şevkata ihtiyacı vardır
canım öğrenim kredisi taksitlendirmesini ne yaptın memlekette yapacağım demiştin
çok tşk ederim canım benim evet taksitlendirmeyi yaptım bir 450 tl düştü borcum 6 taksit yaptırdım oda zaten 1 ay ödeme var 1 ay ödeme yok yani 12 ayı buluyor yine siz naptınız bakalım
Eda sanırım ev aldılar o yüzden para bekliolar kendi ailemde hiç böyle bir sey görmedigim için bana tuhaf geliyor bizim ailemizde Allah'a çok şükür herşeyimiz var benim ne annem ne de babam karşılık beklemeden yaptılar ben isterdimki arkadas olmayı kendi annemle nasılsam onunla da öyle olmak ama öyle bir dünya yokmuş bunu anladım ben kaynanamdan şimdiye kadar hiçbir şey görmedim
bizde bu hafta yapıp nişanlımın memleketine postayla göndereceğiz bakalım onun 7000 gibi faliba borcu 9 eşit taksit yaptırmayı düşünüyor oda 18 ay ödeme yapıyor.ne zaman ödeme başlıyor elçincim
Faizli olarak toplam borcunuz ne kadardı kızlar ben zamanında ödedim borcumu borcum da 5.000 tl'di mart ayında da bitirdim 1.5 sene ödedim
Eylül ya da ekimde düşünüyoruz canım temmuzda esyalarımızı alacagız
Meltemcim çok dolu görüyorum yazdıklarından
yükün ağır canım ama sevdiğin mutluluğun için görmeyeceksin duymayacaksın biraz arsız biraz gamsız olmak lazım bunu yapabiliyormuyuz sanmıyorum ama stres sıkıntı bu yaşlarda ileride halimizi düşünelim en ufak sinek için bile asabımız bozuluyor
boşver yinede sizin canınız sağolsun tatlım ya
kızlar alakasız bi konu olcak damdan düşer gibi ama kuaför işnini ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?