- Konu Sahibi speedy-gonzales
 - 

- #64.621

eda senin gözün kara... nasıl göze alabiliyorsun kaybetmeyi ben yapamam bir kibrit de ben tutamam hatasını anlatmaya çalışırım anlamazsa elbette yapacak bişi yok hatasını anlatırım ve tekrarlamazsa sorun yok... hepimiz insanız hata bizlere mahsus canım ya bu kadar katı olma
nerde olucakki kınası
gideriz
eda senin gözün kara... nasıl göze alabiliyorsun kaybetmeyi ben yapamam bir kibrit de ben tutamam hatasını anlatmaya çalışırım anlamazsa elbette yapacak bişi yok hatasını anlatırım ve tekrarlamazsa sorun yok... hepimiz insanız hata bizlere mahsus canım ya bu kadar katı olma
allah razı olsun kızlarrrrr
cuma akşamı kına olacak. pazar günü akşam 7 de düğün nikahta düğün salonunda olacak
saol canım eda çok kırılmış yoksa böle belirsizlik içinde çok zordur beklemek
günaydın esracım hoşgeldin..canım bu benim son şansım..evlenmeye nasipse eğer az kaldı..ben bunun herseyi önüne serersem affet olmuyo barışalım ben küs kalamıyorum seni merak ettim desem birdahaki kavgada daha beterini yapacaktır bana.ona muhtaç oldugumu düşünmesin..herşeyi yakarsa bi kibritte ben tutarım..o küs kalabiliyosa gücü varsa bende de var..Hiç kimse kızlar hiç kimse herşeyi söyleyebilme cesaretinde olmamalı..kendinizi asla ama asla ezdirmeyin
böyle olmak zorunda gülcüğüm çünkü o nişanlısına çok şans verdi ve dayanamaz ararsa ona muhtaç olduğunu düşünecek ipler bizim elimizde olmalı kızlar
yapmak istediklerimiz ve yapmak zorunda olduklarımızcanım ben burada yasadıklarımın nişanlımın bana söylediklerinin beşte birini anlattım..artık yoruldugumu görsün..canım yanmıyomu hiçmi düşünmüyorum tabiki hayır..zorunda oldugum şeyleri yapıyorum elimden geldigince
Öyle olmak zorunda gül.Bende en az eda kadar kararlı olurdum böyle bir durumda.
Ki bana sadece durman gereken yerde duracaksın dediği için bile kıyamet koptu.
Çünkü ben onun için birçok şeyi göze aldım bunun değerini bilmek zorunda bilmiyorsada yolu açık olsun.
Evlilik hiç kolay değil ve burdaki herkes maddi manevi birçok zorlukla karşılaşıyor ve sevgim için göze alıyorum diyebiliyor.Sevgi kadar önemli olan başka bir şey ise saygı..Ben sustuğum zaman yada tepki vermediğim zaman kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.Kimse bizden kendimizden daha değerli olamaz olmamalı.
bu konuda çok haklısın çok doğru laf etmişsin inşallah herşey düzelecek:93:Öyle olmak zorunda gül.Bende en az eda kadar kararlı olurdum böyle bir durumda.
Ki bana sadece durman gereken yerde duracaksın dediği için bile kıyamet koptu.
Çünkü ben onun için birçok şeyi göze aldım bunun değerini bilmek zorunda bilmiyorsada yolu açık olsun.
Evlilik hiç kolay değil ve burdaki herkes maddi manevi birçok zorlukla karşılaşıyor ve sevgim için göze alıyorum diyebiliyor.Sevgi kadar önemli olan başka bir şey ise saygı..Ben sustuğum zaman yada tepki vermediğim zaman kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum.Kimse bizden kendimizden daha değerli olamaz olmamalı.
Nilay bacım biz fazla tepki veriyoz bee :))
Ama zamanla öğrenicez artık, öğretecekler
Bizde ki durumlar biraz farklı tabi esroşum bizimde kendimize dur dememiz gereken konular var tabi:):)
Ama bizim tek zıtalaştığımız nokda nişanlımın ailesinin tavırları.Nişanlımda bana hak veriyor ama bir yandan da dengeyi kurmaya çalışıyor.Bunu anlatmaya çalışırken kırıcı oluyor hemde fazlasıyla.Çünkü ben aile sahibi olmak istiyorum kendi yuvam olsun istiyorum dedi.Bir ay olmadan evlenme teklifini etmişdi zaten.Ben pat diye ailemin karşısına çıktım açıkladım durumu çok zor da kaldım.Ailesi hiç yanımızda destek olmadı.Ama şimdi herşey yoluna girdiya pat diye hayatımızın ortasına dalıyorlar buda beni çileden çıkarıyor.Ama evet dünde çok düşündüm çok ani tepkiler veriyorum.Bir gün patlıcak görücem günümü o yüzden durmalıyımmm
Bizde ki durumlar biraz farklı tabi esroşum bizimde kendimize dur dememiz gereken konular var tabi:):)
Ama bizim tek zıtalaştığımız nokda nişanlımın ailesinin tavırları.Nişanlımda bana hak veriyor ama bir yandan da dengeyi kurmaya çalışıyor.Bunu anlatmaya çalışırken kırıcı oluyor hemde fazlasıyla.Çünkü ben aile sahibi olmak istiyorum kendi yuvam olsun istiyorum dedi.Bir ay olmadan evlenme teklifini etmişdi zaten.Ben pat diye ailemin karşısına çıktım açıkladım durumu çok zor da kaldım.Ailesi hiç yanımızda destek olmadı.Ama şimdi herşey yoluna girdiya pat diye hayatımızın ortasına dalıyorlar buda beni çileden çıkarıyor.Ama evet dünde çok düşündüm çok ani tepkiler veriyorum.Bir gün patlıcak görücem günümü o yüzden durmalıyımmm
kızlar gecmişi okuyamadım kusura bakmayın su an neler oluyor bilmiyorum ama o kadar kötüyüm ki annemle sabah sabah öyle kötü kavga ettik ki hemde o kadar nedeni saçma kii:2::2:
kızlar gecmişi okuyamadım kusura bakmayın su an neler oluyor bilmiyorum ama o kadar kötüyüm ki annemle sabah sabah öyle kötü kavga ettik ki hemde o kadar nedeni saçma kii:2::2:
anneyle kız arasında olur öyle şeyler anneler unutur eve gidince öpersin şımarırsın biraz geçer takma kafana canım
ben zaten unuturum da ne de olsa ilk kavgamız da değil son da olmıycak...
valla kavga edince hiç düzelmiycek gbi geliyor ama
sen şu eniştenin telini ver bakayım bana söyleyeyimde patlasın bir sanada aşkının kıymetini bil yok yere cadılanma
bnm nişanlmda bazen o kadar çıkışlarım oluo bağırıorm ki bikere dediki bizim ilişkmzde iki tane erkek var hatta bazen bnden daha fazla erkek oluyosn olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?